• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Blomkålstabouleh (nem opskrift med revet blomkål)

Blomkålstabouleh (nem opskrift med revet blomkål)

blomkålstabouleh
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
49
SHARES
FacebookMessenger49PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  2. juli 2024 - Udgivet:  1. juli 2024

Få min opskrift på blomkålstabouleh. En nem og lækker tabouleh med revet blomkål, og den er godt til kylling, frikadeller og andre retter.

Blomkålstabouleh er lækkert tilbehør et utal af retter, hvor du ellers havde serveret ris.

Traditionelt laves en tabouleh med bulgur, men i denne udgave er det med groftrevet blomkål, og det smager altså forrygende godt.

Samtidig får du både sundt og mættende tilbehør, som både børn og voksne vil elske.

Opskrift på blomkålstabouleh

Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer, og jeg har anvendt en mellemstor blomkål. Se også hvordan du laver blomkålsris, der minder lidt om denne.

blomkålstabouleh
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Blomkålstabouleh (nem opskrift med revet blomkål)

5 fra 1 stemme
Få min opskrift på blomkålstabouleh. En nem og lækker tabouleh med revet blomkål, og den er godt til kylling, frikadeller og andre retter.
Forb. tid 25 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Mellemøsten
Kalorier: 224
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 blomkål - groftrevet
  • 1 løg - eller rødløg, finthakket
  • 3 citroner - saften fra citronerne
  • 1 håndfuld persille - hakket
  • 1 håndfuld mynte - hakket
  • 1 tsk Ras el hanout
  • 3 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • 40 g mandler - hakket

Fremgangsmåde
 

  1. Til blomkålstabouleh starter du med at rive 1 blomkål groft. Det nemmeste er at køre blomkålsbuketterne i i meget kort tid i en blender, men du kan også rive blomkålen på grove side af et rivejern. Kommes i en skål.
  2. Hak 1 løg fint, og pres saften af 3 citroner.
  3. Kom løg og citronsaft ned til kålen, og vend også 1 håndfuld persille, 1 håndfuld mynte, 1 tsk Ras el hanout og 3 spsk olivenolie i. Smag til med salt og friskkværnet peber. Du kan sagtens tilsætte flere krydderurter.
  4. Lad nu din blomkålstabouleh stå og trække i ca. 15 minutter.
  5. Hak 40 g mandler groft og drys dem over ved servering.

Næringsindhold

Kalorier: 224kcalKulhydrater: 20gProtein: 6gFedt: 16gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 11gTransfedt: 0.003gNatrium: 47mgKalium: 673mgKostfibre: 7gSukker: 6gVitamin A: 154IUVitamin C: 116mgCalcium: 98mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdige blomkålstabouleh serveres som sundt tilbehør til et utal af retter, hvor du ofte ellers havde serveret ris.

Den er god til kylling i karry, boller i karry, frikadeller og helstegt kylling.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    juli 01, 2024 at 5:37 pm

    Tak fordi du bruger opskriften. Jeg vil blive glad for din vurdering af den.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required