Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Bimi med vindruer

Bimi med vindruer

billede til bimi med vindruer
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på bimi med vindruer. En nem og sund salat med den populære aspargesbroccoli, her tilsat valnødder og fennikelfrø.

Bimi med vindruer, valnødder og fennikelfrø er en lækker og sund salat, der passer som tilbehør til mange retter.

Den sunde grøntsag, der også kendes som aspargesbroccoli og broccolini, er blevet populær og den kan efterhånden findes i de fleste supermarkeder i Danmark.

Her kan du bruge den i en nem og lækker salat, som kan laves på få minutter. Mængden af de enkelte ingredienser kan du variere, som du selv synes. God fornøjelse.

Se også mine opskrifter på:

  • Broccolisalat
  • Broccolitærte
  • Broccoligryde

Opskrift på bimi med vindruer

Bimi med vindruer

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Her får du min opskrift på bimi med vindruer. En nem og sund salat med den populære aspargesbroccoli, her tilsat valnødder og fennikelfrø.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g bimi (aspargesbroccoli/broccolini)
  • olivenolie (til stegning)
  • 2 håndfulde vindruer
  • 1 håndfuld valnødder (grofthakkede)
  • 1 tsk fennikelfrø
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Skær bimi i mindre stykker, og jeg plejer blot at halve dem. Skyl druer og hak eller bræk valnødderne groft.
  2. Varm en pande op ved middel varme, kom lidt olie på og steg bimi i 2-3 minutter, afhængig af hvor meget bid du ønsker i dem.
  3. Tilsæt vindruer sammen med valnødder og fennikelfrø, og steg videre i 1-2 minutter. Vendes ofte rundt.
  4. Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber. Der kan også tilsættes flere fennikelfrø.

Næringsindhold

Kalorier133kcalKulhydrater14gProtein3gFedt9gMættet fedt1gFlerumættet fedt4gEnkelumættet fedt3gNatrium600mgKalium309mgKostfibre3gSukker8gVitamin A345IUVitamin C60mgCalcium48mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Den færdige salat med bimi, vindruer og valnødder serveres straks.

Brug den sammen med ovnbagt laks, ovnstegt kylling og mange andre retter. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    januar 31, 2025 at 8:40 am

    Tak fordi du bruger opskriften - lad mig gerne høre hvad du synes om den.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required