• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Madplan › Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

ugens madplan uge 20
Ugens madplan uge 20 byder blandt andet på denne lækre italienske, fyldte mørbrad med spinat og soltørrede tomater. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  9. maj 2025 - Udgivet:  9. maj 2025

Del gerne:
40
SHARES
FacebookMessenger40PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Mandag: Kyllingebøffer med speltsalat
  2. Kyllingebøffer
  3. Speltsalat med bagte gulerødder, spinat og tørrede tranebær
  4. Tirsdag: Makaroni med bagte tomater og spinat
  5. Makaroni med bagte tomater og spinat (vegetarret)
  6. Onsdag: Fiskefilet med lækker råkostsalat
  7. Fiskefilet - klassisk opskrift på paneret rødspættefilet
  8. Råkostsalat med spidskål og gulerødder
  9. Torsdag: Orientalsk risret med hakket oksekød
  10. Orientalsk risret a la Knorr
  11. Fredag: Italiensk fyldt svinemørbrad med pastasalat
  12. Italiensk fyldt svinemørbrad
  13. Sund pastasalat med broccoli, ærter og persilleolie
  14. Lørdag: Kylling i estragonsauce med råstegte kartofler
  15. Kylling i estragonsauce
  16. Råstegte kartofler
  17. Opskrift på honningglaserede grøntsager
  18. Søndag: frikassé med årstidens grøntsager
  19. Frikassé opskrift
  20. Ugens kage: Jordbærtærte
  21. Jordbærtærte

Ugens madplan uge 20 har alt fra kyllingebøffer over italiensk fyldt svinemørbrad til en vegetarisk pastaret på menuen til den kommende uge.

Med ugens madplan får du nemlig en lækker og varieret menu med en opskrift til hvert aftensmåltid i den kommende uge.

Hver uge har jeg sammensat madplanen med årstidens grøntsager og forskellig slags kød, ligesom der også er en vegetarisk dag og en dag med fisk hver uge i madplanen.

Og det er en skøn årstid i forhold til grøntsager. For nu kan vi for eksempel få både hvide og grønne asparges, og det skal der blandt andet til i den frikassé, der er på søndag aften i ugens madplan uge 20.

Du kan som altid vælge at lave alle retterne i ugens madplan - eller du kan plukke de retter ud, du har lyst til at lave, og måske supplere med andre retter her fra Madens Verden.

Du kan nemt søge andre opskrifter frem ved at skrive navnet på en ret eller en ingrediens i søgefeltet øverst på siden - eller i boksen herunder:

Du kan også se tidligere madplaner her:

Ugens madplan uge 19

Ugens madplan uge 18

Ugens madplan uge 17

Her kommer ugens madplan uge 20:

Mandag: Kyllingebøffer med speltsalat

Der er lette og lækre kyllingebøffer, lavet af hakket kylling og blandt andet forårsløg på menuen denne mandag. Hertil serverer vi en skøn speltsalat med bagte gulerødder, spinat og tørrede tranebær. En god start på ugen!

Kyllingebøffer

4.8 fra 10 stemmer
Her får du min opskrift på nemme kyllingebøffer, der laves af hakket kylling. Lækker opskrift på bøffer af kylling, som blandt andet laves med forårsløg.
Gå til opskrift
kyllingebøffer

Speltsalat med bagte gulerødder, spinat og tørrede tranebær

4.5 fra 8 stemmer
Speltsalat med bagte gulerødder er en sund og lækker salat, der serveres som tilbehør. Her er min opskrift, og perlespeltsalaten er meget mættende.
Gå til opskrift
Speltsalat med bagte gulerødder

Tirsdag: Makaroni med bagte tomater og spinat

Tirsdag er vegetarisk dag, og I skal have denne skønne pastaret med makaroni med bagte tomater, peberfrugt og spinat i en skøn tomatsauce.

Makaroni med bagte tomater og spinat (vegetarret)

4.8 fra 8 stemmer
Makaroni med bagte tomater og spinat er en lækker italiensk opskrift, og den er samtidig en nem pastaret uden kød. Derfor er den god som vegetarret.
Gå til opskrift
makaroni med bagte tomater

Onsdag: Fiskefilet med lækker råkostsalat

Onsdag er fiskedag med en dejlig fiskefilet og en let og lækker råkostsalat som tilbehør.

Fiskefilet - klassisk opskrift på paneret rødspættefilet

4.8 fra 77 stemmer
Sådan steges en fiskefilet perfekt på panden. Det er ikke svært, når blot du følger denne opskrift, inkl. tips til panering og stegetid.
Gå til opskrift
billede med fiskefilet

Råkostsalat med spidskål og gulerødder

4.7 fra 11 stemmer
Opskrift på verdens bedste råkostsalat med spidskål og gulerødder. Nem råkostsalat, der vendes med tranebær og citronsaft.
Gå til opskrift
billede med råkostsalat med spidskål

Torsdag: Orientalsk risret med hakket oksekød

Orientalsk risret er en sikker vinder til aftensmad, og den er på menuen torsdag aften. Den er lavet med hakket oksekød, peberfrugt, gulerødder, majs og ærter og smager skønt.

Orientalsk risret a la Knorr

4.7 fra 67 stemmer
Orientalsk risret er blevet en populær opskrift og ret til aftensmad, ikke mindst takket være Knorr. Men du kan nemt lave risretten selv, her med oksekød.
Gå til opskrift
billederesultat for orientalsk risret

Fredag: Italiensk fyldt svinemørbrad med pastasalat

Fredag aften står den på lækker italiensk fyldt svinemørbrad med frisk spinat, soltørrede tomater, krydderurter og bacon. Hertil serveres en dejlig sommerlig pastasalat med broccoli, ærter og persilleolie.

Italiensk fyldt svinemørbrad

4.6 fra 12 stemmer
Her får du min opskrift på italiensk fyldt svinemørbrad med frisk spinat, soltørrede tomater, krydderurter og bacon. En smagfuld aftensmad.
Gå til opskrift
Italiensk fyldt svinemørbrad med spinat og soltørrede tomater

Sund pastasalat med broccoli, ærter og persilleolie

4.8 fra 12 stemmer
Sund pastasalat: Her er min opskrift på en grøn og sund pastasalat med broccoli og ærter. Pastasalaten vendes med en nem persilleolie.
Gå til opskrift
En sund pastasalat med broccoli, ærter og en lækker persilleolie. Den grønne og sunde pastasalat er blandt andet god som tilbehør til svinemørbrad. Foto: Katrine Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Lørdag: Kylling i estragonsauce med råstegte kartofler

Kylling i estragonsauce smager fantastisk og er god som gæstemad. Her serveres den med råstegte kartofler og honningglaserede grøntsager. Skøn weekendmad.

Kylling i estragonsauce

4.7 fra 86 stemmer
Kylling i estragonsauce er en nem og lækker måde at lave kylling på, og samlet tager retten blot 30 min. at tilberede. God som gæstemad.
Gå til opskrift
billederesultat for kylling i estragonsauce

Råstegte kartofler

4.7 fra 20 stemmer
Råstegte kartofler skal steges i smør og olie på panden, og stegetiden er cirka 20 minutter. Inden da er det vigtigt at få stivelsen ud af kartoflerne.
Gå til opskrift
billederesultat for råstegte kartofler

Opskrift på honningglaserede grøntsager

4.8 fra 28 stemmer
Sådan laver du nemt honningglaserede grøntsager, der tilberedes på en pande. Her er det med gulerødder, grønne asparges og rødløg i honning.
Gå til opskrift
billederesultat for honningglaserede grøntsager

Søndag: frikassé med årstidens grøntsager

Det er ægte søndags-sommermad, du skal lave i dag. Nemlig en skøn frikassé lavet med kalv og årstidens grøntsager i form af gulerødder, grønne og hvide asparges og ærter. Smager helt vidunderligt.

Frikassé opskrift

5 fra 4 stemmer
Frikassé med kalv er en rigtig sommerfrikassé, og her er min opskrift med både grønne og hvide asparges. Sommerens bedste mad, som nydes med nye kartofler.
Gå til opskrift
frikasse med kalv

Ugens kage: Jordbærtærte

De første danske jordbær er dukket op, og så er det altså tid til at bage denne fantastiske jordbærtærte lavet med mazarin og creme.

Jordbærtærte

4.8 fra 203 stemmer
Min opskrift på hjemmelavet jordbærtærte. Den bedste tærte med jordbær, der laves med mazarinbund, vaniljecreme og jordbær. Nem at lave.
Gå til opskrift
jordbærtærte

Rigtig god fornøjelse med ugens madplan og velbekomme!

Om Katrine
Katrine
Katrine Rørby Madsen

Katrine laver hver uge ugens aktuelle madplan på Madens Verden, og hun sørger blandt andet også for, at du får inspiration til din madlavning på de sociale medier.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Billede med champagne.

Champagne - hvad er det? Og hvad er forskellen?

Billede med sej fisk.

Sej - fakta og opskrifter med mørksej og lyssej

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her