Sådan laver du lækre tunfrikadeller a la Nynne. Tunfrikadellerne laves med tun på dåse, og derfor er de meget nemme at røre sammen og stege på panden.
Tunfrikadeller er en genial måde at lave lækre fiskefrikadeller på.
Farsen laves simpelthen med dåsetun på vand, og derfor tager det meget kort tid at røre farsen sammen.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Her kan du i øvrigt læse mere om dåsetun.
Opskrift på tunfrikadeller
Tunfrikadeller a la Nynne (lavet med dåsetun)
Tryk på antal stjerner for at bedømme
UDSKRIV PINTERESTIngredienser
Sådan gør du
- Tunen deles rigtig fint med en gaffel.
- Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det hele sammen til en "fars".
- Varm lidt olie eller flydende margarine op på en pande, form som helt almindelige frikadeller og steg ca. 5 -6 minutter på hver side, de skal være brune og gerne med lidt stegeskorpe.
- Server med limebåde.
De færdigstegte tunfrikadeller serveres straks.
Kan blandt andet nydes med en lækker kartoffelsalat.
Denne opskrift er fra bloggen Newyorker By Heart,
der nu bor på Madens Verden. Find alle opskrifterne
ved at klikke på billedet herover!
Kom med din kommentar her