• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Tempura dej - Nem og klassisk opskrift på dej til dybstegning

Tempura dej - Nem og klassisk opskrift på dej til dybstegning

billede med tempura dej
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
18
SHARES
FacebookMessenger18PinterestEmailSMSSubscribe

Nem og lækker opskrift på hjemmelavet tempura dej. Den japanske dej, der kan bruges til dybstegning af kylling, grøntsager og meget andet.

Tempura dej stammer fra det japanske køkken, og her får du en lækker dej, som du kan dyppe diverse ingredienser i, hvorefter de dybsteges i olie.

Det er både nemt og lækkert med denne grundopskrift på tempuradejen, som du derefter dybsteger i eks. solsikkeolie indtil dejen er flot og gylden.

Så har du en sprød skal yderst - og en mør og lækker indre af kylling, grønstager eller hvad du nu vælger at dybstege. God fornøjelse.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Indbagt kylling
  • Dybstegte grøntsager
  • Beignetdej til fisk, løgringe og grøntsager
  • Fish and chips

Opskrift på tempura dej

billede med tempura dej
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Tempura dej - Nem og klassisk opskrift på dej til dybstegning

5 fra 1 stemme
Nem og lækker opskrift på hjemmelavet tempura dej. Den japanske dej, der kan bruges til dybstegning af kylling, grøntsager og meget andet.
Forb. tid 5 minutter min
Samlet tid 5 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Japansk
Kalorier: 152
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 150 g hvedemel
  • 50 g majsstivelse
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 æg
  • 2 dl danskvand
  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde
 

  1. Hvedemel vejes af i en skål sammen med majsstivelse og bagepulver.
  2. Tilsæt æg sammen med danskvand (eller almindelig, koldt vand) og salt.
  3. Pisk det sammen så der ikke er klumper tilbage i tempuradejen, og det er ret nemt med et piskeris. Ønskes en mere krydret dej kan der tilsættes paprika, hvidløgspulver og andre krydderier.
    konsistens på hjemmelavet tempuradej
  4. Ønskes en lidt tyndere dej, kan du blot komme lidt mere danskvand i. Nu er dejen klar til brug.

Næringsindhold

Kalorier: 152kcalKulhydrater: 29gProtein: 5gFedt: 1gMættet fedt: 0.4gFlerumættet fedt: 0.4gEnkelumættet fedt: 0.4gTransfedt: 0.01gKolesterol: 41mgNatrium: 300mgKalium: 56mgKostfibre: 1gSukker: 0.1gVitamin A: 59IUCalcium: 14mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Nu kan du så dyppe stykker af kylling, grøntsager, rejer og mange andre ingredienser i tempuradejen, hvorefter de dybsteges i olie.

Det er nemt og altid populært at servere. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ruth

    marts 10, 2025 at 8:04 pm

    Skal kyllingekød og andet man vil bruge, være færdigstegt inden man kommer dej omkring?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      marts 11, 2025 at 6:05 am

      Hej Ruth
      Nej, du skal ikke forstege kyllingekødet inden, det bliver tilberedt i dejen.
      BH Holger

      Svar
  2. Holger Rørby Madsen

    marts 04, 2025 at 8:51 am

    Tak fordi du bruger opskriften - kom gerne med din mening og erfaringer her.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Forsiden lige nu

hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør
Hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør→ Se opskriften
Billede resultat for bagte nye kartofler
Bagte nye kartofler med rosmarin i ovn eller grill→ Se opskriften
salat med nye ærter og agurk
Salat med nye ærter, agurk og ærteskud→ Se opskriften
hyldeblomst panna cotta
Hyldeblomst panna cotta - opskrift på en skøn dessert→ Se opskriften
Billede med parmaskinke.
Parmaskinke - alt om den lækre italienske skinke→ Se opskriften
nem aftensmad
Nem aftensmad - nemme og lækre retter på kort tid→ Se opskriften
Svinemørbrad med champignonsovs opskrift
Svinemørbrad med champignonsovs→ Se opskriften
billederesultat for burritos
Burritos→ Se opskriften
nem pastaret
Nem pastaret med fløde og bacon på bare 20 minutter→ Se opskriften
billede med italiensk focaccia brød
Italiensk focaccia brød med rosmarin og olivenolie→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required