Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Tempura dej - Nem og klassisk opskrift på dej til dybstegning

Tempura dej - Nem og klassisk opskrift på dej til dybstegning

billede med tempura dej
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook21PinterestSMSEmailMessenger
21
DELINGER

Nem og lækker opskrift på hjemmelavet tempura dej. Den japanske dej, der kan bruges til dybstegning af kylling, grøntsager og meget andet.

Tempura dej stammer fra det japanske køkken, og her får du en lækker dej, som du kan dyppe diverse ingredienser i, hvorefter de dybsteges i olie.

Det er både nemt og lækkert med denne grundopskrift på tempuradejen, som du derefter dybsteger i eks. solsikkeolie indtil dejen er flot og gylden.

Så har du en sprød skal yderst - og en mør og lækker indre af kylling, grønstager eller hvad du nu vælger at dybstege. God fornøjelse.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Indbagt kylling
  • Dybstegte grøntsager
  • Beignetdej til fisk, løgringe og grøntsager
  • Fish and chips

Opskrift på tempura dej

Tempura dej - Nem og klassisk opskrift på dej til dybstegning

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 5 minutter min
Nem og lækker opskrift på hjemmelavet tempura dej. Den japanske dej, der kan bruges til dybstegning af kylling, grøntsager og meget andet.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Japansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 150 g hvedemel
  • 50 g majsstivelse
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 æg
  • 2 dl danskvand
  • 1 tsk salt

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Hvedemel vejes af i en skål sammen med majsstivelse og bagepulver.
  2. Tilsæt æg sammen med danskvand (eller almindelig, koldt vand) og salt.
  3. Pisk det sammen så der ikke er klumper tilbage i tempuradejen, og det er ret nemt med et piskeris. Ønskes en mere krydret dej kan der tilsættes paprika, hvidløgspulver og andre krydderier.
    konsistens på hjemmelavet tempuradej
  4. Ønskes en lidt tyndere dej, kan du blot komme lidt mere danskvand i. Nu er dejen klar til brug.

Næringsindhold

Kalorier152kcalKulhydrater29gProtein5gFedt1gMættet fedt0.4gFlerumættet fedt0.4gEnkelumættet fedt0.4gTransfedt0.01gKolesterol41mgNatrium300mgKalium56mgKostfibre1gSukker0.1gVitamin A59IUCalcium14mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Nu kan du så dyppe stykker af kylling, grøntsager, rejer og mange andre ingredienser i tempuradejen, hvorefter de dybsteges i olie.

Det er nemt og altid populært at servere. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ruth skriver

    marts 10, 2025 at 8:04 pm

    Skal kyllingekød og andet man vil bruge, være færdigstegt inden man kommer dej omkring?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      marts 11, 2025 at 6:05 am

      Hej Ruth
      Nej, du skal ikke forstege kyllingekødet inden, det bliver tilberedt i dejen.
      BH Holger

      Svar
  2. Holger Rørby Madsen skriver

    marts 04, 2025 at 8:51 am

    Tak fordi du bruger opskriften - kom gerne med din mening og erfaringer her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af braiseret nakkefilet.
    Braiseret nakkefilet (kan laves i gryde eller ovn)
  • Billede af bondegryde.
    Bondegryde med kartofler, gulerødder og god sovs
  • Billede af rugmelstærte med kål.
    Rugmelstærte med masser af kål (sund, nem og uden kød)
  • Billede af kartoffelpizza hvid pizza.
    Kartoffelpizza (hvid pizza med kartofler og rosmarin)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Støt Madens Verden og bliv medlem nu...

madens verden logo opskrifter på god mad

For et mindre årligt beløb kan du blive blive PLUS-medlem af Madens Verden. Så slipper du bla. for alle annoncer.

Bliv PLUS-medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required