• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Nem tabbouleh med broccoli og majs

Nem tabbouleh med broccoli og majs

tabbouleh med broccoli og majs
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
60
SHARES
FacebookMessenger60PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  16. september 2023 - Udgivet:  16. september 2023

Her får du min lækre opskrift på tabbouleh med broccoli og majs. Det er en nem salat med bulgur, og den passer blandt andet perfekt til kylling.

Tabbouleh med broccoli og majs er en super lækker salat, der er fremragende som tilbehør til mange kødretter.

Jeg plejer især at servere den til kylling, men tabbouleh kan faktisk også bare serveres som en god vegetarret, da den er meget mættende.

Det skyldes bulguren, der har et højt indhold af kostfibre. Faktisk indeholder bulgur 12 gram kostfiber pr. 100 gram.

Bulguren laves af knækket durumhvede, og er en del af især det mellemøstlige køkken.

Her indgår den altså i en salat inspireret af Mellemøstens køkken. Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer.

Opskrift på tabbouleh

tabbouleh med broccoli og majs
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Nem tabbouleh med broccoli og majs

5 fra 1 stemme
Her får du min lækre opskrift på tabbouleh med broccoli og majs. Det er en nem salat med bulgur, og den passer blandt andet perfekt til kylling.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Mellemøsten
Kalorier: 459
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 200 g bulgur
  • 1 bouillonterning
  • 1 lille broccoli
  • 1 dåse majs - lille dåse
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 håndfulde babysalat
  • 1 bundt persille
  • 1 citron
  • 1 dl olivenolie
  • 1 nip spidskommen
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Bulgur koges i vand som anvist på pakken. Tilsæt en bouillonterning under kogningen, da det gør bulguren i din tabbouleh endnu bedre.
  2. Broccoli deles i små buketter, der dampes et minut i letsaltet vand. Hæld vandet fra.
  3. Babysalat skylles og slynges tør for vand, mens persille hakkes fint. Peberfrugt snittes i små tern. Har du ikke babysalat, kan babyspinat eller almindelig salat selvfølgelig også bruges.
  4. Bland olivenolie sammen med saften af en citron, og smag til med lidt spidskommen, salt og peber. Spidskommen giver en fantastisk smag i dressing og tabbouleh.
  5. Kom den kogte bulgur i en stor skål, og vend den forsigtigt sammen med broccoli, majs og peberfrugt.
  6. Tilsæt også salatbladene og persille, og vend din tabbouleh sammen med dressingen.

Næringsindhold

Kalorier: 459kcalKulhydrater: 52gProtein: 11gFedt: 26gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 18gKolesterol: 0.04mgNatrium: 883mgKalium: 760mgKostfibre: 14gSukker: 4gVitamin A: 1957IUVitamin C: 179mgCalcium: 100mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Du kan også lave en tyrkisk bulgursalat i stedet, hvor buluren krydres med krydderier og tomatpure, så der kommer mere smæk på smagen.

Den færdige tabbouleh kan serveres lun til blandt andet en ovnstegt kylling eller dampet fisk.

Se også disse opskrifter fra Mellemøsten:

Autentisk tabbouleh fra Libanon

Linsesuppe med røde linser

Sprøde falafler

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required