Nem og lækker opskrift på svinemørbrad med grønkål. Retten er nem og hurtig at lave til aftensmad, og her er den serveret med rodfrugtfritter.
Svinemørbrad med grønkål er en dejlig ret til aftensmad, og den er meget nem og hurtig at lave.
Der skal heller ikke bruges mange ingredienser, og på ganske kort tid kan du stille lækker mad på bordet.
Den stegte grønkål er sund, så den vil jeg bestemt også anbefale dig at servere til andre retter.
Tilbehør: Lad mig foreslå du laver disse rodfrugtfritter til retten. Dertil min sovs til svinemørbrad. Og så er der mad til 4 personer. God fornøjelse.
Se også mine populære opskrifter på:
Opskrift på svinemørbrad med stegt grønkål
Svinemørbrad med grønkål - nem og lækker opskrift
Ingredienser
- 1 svinemørbrad - skæret i 8 bøffer
- olivenolie - til stegning
- salt og friskkværnet peber - og evt. andet krydderi
- 150 g grønkål
Fremgangsmåde
- Svinemørbraden afpudses for sølvsene og fedt. Skæres derefter i 8 lige store bøffer.
- Steg mørbradbøfferne i lidt olivenolie, hvor du starter med at brune dem godt af ved høj varme, hvorefter de steges færdige ved en middel varme. Den samlede stegetid er ca. 3 minutter på hver side. Krydres med salt og peber og tages til side. Kan også krydres med paprika og andre krydderier.
- Stil panden tilbage på kogepladen uden at gøre den ren. Kom en sjat olie mere i den og varm op ved en god varme.
- Tilsæt plukket eller snittet grønkål. Vend hurtigt rundt og giv grønkålen ca. 30 sekunder, så netop skifter farve. Krydr med salt og peber.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
Så anretter du de stegte svinemørbradsbøffer. Læg den stegte grønkål i bunden af lune tallerkner, og derpå et par skiver svinemørbrad til hver.
Anret også de klækre rodfrugtfritter og slut af med en skefuld sovs. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften. Jeg bliver glad for din mening om den her.