• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Sous vide › Svinekæber sous vide

Svinekæber sous vide

billederesultat for svinekæber sous vide
4.8 fra 20 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
26
SHARES
FacebookMessenger26PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  21. juni 2023 - Udgivet:  4. december 2019

Indhold

  1. Her er opskriften på svinekæber sous vide. Inklusiv den korrekte tid og temperatur i vandbadet, og du får ikke mere møre grisekæber end disse.
  2. Opskrift på svinekæber sous vide
  3. Svinekæber sous vide med tid og temperatur
  4. Tips

Her er opskriften på svinekæber sous vide. Inklusiv den korrekte tid og temperatur i vandbadet, og du får ikke mere møre grisekæber end disse.

Svinekæber sous vide er noget af det møreste kød, som du kan tilberede.

I forvejen er grisekæber et fantastisk stykke kød, som er nem at tilberede til perfektion, men du endnu mere ud af det efter en lang tur i sous vide-maskinen.

Jo, tilberedningstiden er lang, men svinekæberne passer sig selv og det er hele ventetiden værd.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer, og jeg behøver vel næsten ikke at sige, at grisekæberne er fremragende som gæstemad.

Se også mine opskrifter på:

  • Portvinsbraiserede svinekæber
  • Svinekæber i gryde
  • Culotte sous vide

Opskrift på svinekæber sous vide

billederesultat for svinekæber sous vide
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Svinekæber sous vide med tid og temperatur

4.75 fra 20 stemmer
Her er opskriften på svinekæber sous vide. Inklusiv den korrekte tid og temperatur i vandbadet, og du får ikke mere møre grisekæber end disse.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 2 days d
Samlet tid 2 days d 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 244
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 8 svinekæber - cirka 800 gram
  • salt og friskkværnet peber
  • paprika
Til sauce
  • 2 dl rødvin
  • 2 dl oksefond
  • 1 håndfuld timian
  • 1 spsk majsstivelse

Fremgangsmåde
 

  1. Svinekæberne afpudses - eller bed din slagter om at gøre det. Slagteren er jo en fagmand, så det har han styr på.
  2. Krydr kødet med salt, friskkværnet peber og lidt paprika. Du kan også lægge et par kviste frisk timian ved kødet.
  3. Vakuumpak grisekæberne i to poser. De kan også vakuumeres i med to svinekæber i hver pose, så du laver fire poser. Det er op til dig.
  4. Gør din sous vide klar, og varm op til 62 grader.
  5. Nu skal dine svinekæber sous vide have 48 timer ved de 62 grader, hvor de jo bare passer sig selv.
  6. En halv time før du skal spise det møre kød, koges to deciliter rødvin ind sammen med to deciliter oksefond og lidt frisk timian. Reduceres til næsten halv mængde, og smages til med salt og peber.
  7. Du kan vælge at jævne saucen med lidt Maizena udrørt i en smule koldt vand, eller lade være.
  8. De tilberedte svinekæber pakkes ud og kommes ned i den sauce, og varmes med i 2-3 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 244kcalKulhydrater: 3gProtein: 27gFedt: 9gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 0.1gKolesterol: 84mgNatrium: 859mgKalium: 540mgKostfibre: 0.1gSukker: 0.5gVitamin A: 18IUVitamin C: 0.4mgCalcium: 17mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Svinekæber sous vide serveres nu sammen med en rigtig kartoffelmos og en lækker gulerodssalat.

Sværere er det ikke at lave svinekæber i verdensklasse.

Har du ikke så lang tid til at lave grisekæberne i sousvide, kan du nøjes med 12 timer ved 74 grader. Det giver også et godt resultat.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Kristina

    oktober 03, 2020 at 8:08 pm

    Hej. Skal svinekæberne have 48 timer ved 62 grader?
    Er i øvrigt vild med dine opskrifter

    Mvh Kristina

    Svar
    • Gitte Sørensen

      august 06, 2021 at 3:25 pm

      Hej
      Det undrer mig, at du i denne opskrift skriver, at svinekæberne skal have 48 timer, når der i din tabel oversigt står 15 timer. Hvad skyldes det?
      Vh
      Gitte

      Svar
  2. tage

    december 08, 2019 at 11:07 am

    Tak for alle dine gode opskrifter kan jeg få dig til at anbefale en sause vide
    da jeg nødig vil fejlinvastere da man jo ikke som pensionist har mange kroner
    at slå til søren med
    V.H. tage

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required