Her får du min opskrift på en virkelig lækker squashsauce, der vendes med porrer og pasta. Det er en skøn pastaret med fløde, der både er nem, hurtig og billig.
Squashsauce: Dette er min version af en klassisk italiensk pastaret med squashsauce, porrer og fløde. Jeg håber du kan lide opskriften, og du må meget gerne give den en vurdering fra 1-5 stjerner. Del også gerne din kommentar til opskriften - eller din gode opskrift på squash med pasta. På forhånd tak.
Squashsauce med pasta er en af de opskrifter, som altid er rar at have i baghånden på de travle hverdage, hvor der måske ikke altid er plads og tid til de store retter.
Denne ret kan laves på relativ kort tid, og den er samtidig billig.
De forskellige ingredienser kan varieres som du synes, og retten kan også laves uden bacon. I stedet kan du så servere squashsaucen som tilbehør til eksempelvis en ovnstegt kylling eller møre koteletter.
Opskriften er til fire personer.
Ingredienser til squashsauce med porrer og pasta
150 gram bacon i tern
1 squash
2 porrer
1 teskefuld tørret oregano
2,5 deciliter fløde
400 gram pasta
1 dusk persille
Salt og friskkværnet peber
Sådan laver du en lækker squashsauce
- Kog pasta i letsaltet vand, så den stadig har lidt bid.
- Varm en pande op med lidt olie på og steg bacontern sprøde.
- Squash halveres og skæres i tynde skiver. Porrer snittes ligeledes i tynde skiver (husk at få eventuelt jord i toppen vasket ud).
- Kom squash og porrer ved bacontern og lad det svitse et minuts tid.
- Kom oregano ved sammen med fløde og lad det simre 4-5 minutter mens pastaen koger færdig.
- Dryp pastaen af og vend den med indholdet i panden.
- Kom også grofthakket persille ved og smag til med salt og friskkværnet peber.
Anrettes straks i lune tallerkner og nydes med store stykker nybagt ciabattabrød.
Se også opskrifter på verdens bedste lasagne, den italienske kødsovs og mormors persillesovs.
Hvad synes du om denne opskrift?
-
Squashsauce
Stem her
( stemmer)
Del dine ideer og tanker med os andre her: