• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Aftensmad › Squashsauce med porrer og pasta

Squashsauce med porrer og pasta

Squashsauce med pasta er en virkelig dejlig, som samtidig er både nem, hurtig og billig at lave. Derfor er den god altid at have i samlingen over gode opskrifter. Foto: Madensverden.dk.
Del gerne:
14
SHARES
FacebookMessenger14PinterestEmailSMS
Opdateret: 20. juni 2023 - Udgivet: 23. februar 2018

Her får du min opskrift på en virkelig lækker squashsauce, der vendes med porrer og pasta. Det er en skøn pastaret med fløde, der både er nem, hurtig og billig.

Squashsauce med pasta er en af de opskrifter, som altid er rar at have i baghånden på de travle hverdage, hvor der måske ikke altid er plads og tid til de store retter.

Denne ret kan laves på relativ kort tid, og den er samtidig billig.

De forskellige ingredienser kan varieres som du synes, og retten kan også laves uden bacon. I stedet kan du så servere squashsaucen som tilbehør til eksempelvis en ovnstegt kylling eller møre koteletter.

Opskriften er til fire personer.

Ingredienser til squashsauce med porrer og pasta

150 gram bacon i tern
1 squash
2 porrer
1 teskefuld tørret oregano
2,5 deciliter fløde
400 gram pasta
1 dusk persille
Salt og friskkværnet peber

Sådan laver du en lækker squashsauce

  1. Kog pasta i letsaltet vand, så den stadig har lidt bid.
  2. Varm en pande op med lidt olie på og steg bacontern sprøde.
  3. Squash halveres og skæres i tynde skiver. Porrer snittes ligeledes i tynde skiver (husk at få eventuelt jord i toppen vasket ud).
  4. Kom squash og porrer ved bacontern og lad det svitse et minuts tid.
  5. Kom oregano ved sammen med fløde og lad det simre 4-5 minutter mens pastaen koger færdig.
  6. Dryp pastaen af og vend den med indholdet i panden.
  7. Kom også grofthakket persille ved og smag til med salt og friskkværnet peber.

Anrettes straks i lune tallerkner og nydes med store stykker nybagt ciabattabrød.

Se også opskrifter på verdens bedste lasagne, den italienske kødsovs og mormors persillesovs.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.