Her får du min opskrift på spinatsauce, der er en lækker sovs med masser af frossen spinat. Sovsen er nem at lave, og du kan bla. bruge den til laks.
Spinatsauce er en nem måde at spise mere salat på, og sovsen passer perfekt til mange retter.
Jeg bruger den typisk til laks i ovn eller kylling, men den er såmænd også fin til en kotelet eller lignende.
Opskriften på spinatsauce er beregnet til fire personer.
Ingredienser til spinatsauce
1 alm. løg
2 spiseskefulde olivenolie
400 gram frossen spinat
2,5 deciliter madlavningsfløde
En halv citron
Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Løget hakkes fint, og sauteres af i en gryde i lidt olivenolie.
- Tilsæt den frosne spinat, og lad den tø helt op i gryden sammen med løget.
- Tilsæt derefter madlavningsfløde, og lad det koge 3-4 minutter.
- Smag spinatsaucen til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Den færdige spinatsauce serveres straks, og jeg bruger den blandt andet til ovnstegt laks eller helstegt karrykylling. Nem sovs til en hurtig aftensmad.
Se også mine opskrifter på:
Din vurdering
-
Spinatsauce