Spinat curry er en super lækker karryret, som du kan lave på omkring 20 minutter. Min opskrift er med frossen spinat, kylling og masser af krydderier.
Opskriften på spinat curry er beregnet som en nem hovedret og aftensmad til fire personer.
Du kan eventuelt servere et stykke brød til, og styrken på retten kan naturligvis justeres som du synes.
Ingredienser til spinat curry
400 gram kylling filet
1 løg
3 fed hvidløg
1 lille knold ingefær
2 teskefulde karry
1 teskefulde gurkemeje
En lille teske spidskommen
400 gram frossen spinat (optøet)
3 deciliter fløde
Salt og friskkværnet peber
Brune ris til fire personer
Fremgangsmåde
- Kog de brune ris som anvist på pakken.
- Kyllingekødet skæres i små tern, der sauteres af i en smule smør i en varm gryde. Steges ved god varme så kødet får lidt stegeskorpe.
- Løg og hvidløgsfed hakkes fint og sauteres med et halvt minut.
- Skræl ingefær og riv den i sammen med karry, gurkemeje og spidskommen. Vendes rundt.
- Vrid vandet af den optøede spinat, og kom den i gryden sammen med fløde.
- Lad din spinat curry koge ved svag varme i cirka 8-10 minutter.
- Smag din karryret til med salt og peber og anret med de brune ris.
Se også mine opskrifter på:
Din vurdering
-
Spinat curry