Få den nemme opskrift på stegt spinat. Sauteret spinat stegt på panden sammen lidt rødløg, hvidløg og citronsaft. Nem og hurtig at lave.
Jeg elsker stegt spinat som tilbehør til mange retter, og den er både nem, hurtig og sund at servere som tilbehør.
Her får du sauteret spinat, der på et par minutter laves sammen med lidt rødløg, hvidløg og friskpresset citronsaft.
Frisk spinat skal altid skylles grundigt, men gør det nemmere ved at købe en spinat der allerede er skyllet. De kan fås i de fleste supermarkeder, og så kommer du hurtigere i gang.
Se også de populære opskrifter på:
Opskrift på stegt spinat
Stegt spinat
Ingredienser
- olivenolie
- 1 rødløg - halveret og i tynde både
- 4 fed hvidløg - knust og hakket
- 250 gram spinat - frisk, skyllet
- citronsaft - friskpresset
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Til stuvet spinat kommes lidt olivenolie på en middelvarm pande, og så sauteres 1 rødløg og 4 fed hvidløg i olien i et par minutter, men uden at tage farve.
- Kom gradvist 250 gram spinat (frisk) ved, og lad kun lige spinaten falde sammen. Tilsæt om nødvendigt lidt mere olie.
- Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
Den stegte og sauterede spinat serveres straks som tilbehør til alt fra kylling til koteletter, bøffer og oksestege.
Her får du sundt og lækkert allround tilbehør til mange slags retter.
Er du vild med spinat, kan du sagtens lave en større portion.
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften på sauteret spinat. Skriv gerne hvad du synes om den.