• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Sovs og sauce › Spinatsauce - nem opskrift på sovs med frossen spinat

Spinatsauce - nem opskrift på sovs med frossen spinat

Billede med spinatsauce.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
256
SHARES
FacebookMessenger256PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 12. juli 2025 - Udgivet: 10. februar 2020

Her får du min opskrift på spinatsauce, der er en lækker sovs med masser af frossen spinat. Sovsen er nem at lave, og du kan bla. bruge den til laks.

Spinatsauce er en nem måde at spise mere salat på, og sovsen passer perfekt til mange retter.

Jeg bruger den typisk til laks i ovn eller kylling, men den er såmænd også fin til en kotelet eller lignende. Opskriften på spinatsauce er beregnet til fire personer.

Du kan læse mere om spinat her.

Oversigt over indhold
  • Her får du min opskrift på spinatsauce, der er en lækker sovs med masser af frossen spinat. Sovsen er nem at lave, og du kan bla. bruge den til laks.
  • Spinatsauce
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Servering
  • Spinatsalat med edamamebønner
  • Pasta i spinatsauce med smørstegt kyllingebryst
  • Stegt spinat
  • Flan med spinat
  • Kyllingebryst med frossen spinat
  • Spinat curry med kylling og brune ris
  • Kommentarer
Billede med spinatsauce.
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Spinatsauce

5 fra 1 stemme
Her får du min opskrift på spinatsauce, der er en lækker sovs med masser af frossen spinat. Sovsen er nem at lave, og du kan bla. bruge den til laks.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Sovs og saucer
Køkken: Dansk
Kalorier: 137
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 løg
  • 2 spsk olivenolie
  • 400 g spinat - fra frost
  • 2,5 dl madlavningsfløde
  • 0,5 citron
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Løget hakkes fint, og sauteres af i en gryde i lidt olivenolie.
  2. Tilsæt den frosne spinat, og lad den tø helt op i gryden sammen med løget.
  3. Tilsæt derefter madlavningsfløde, og lad det koge 3-4 minutter.
  4. Smag spinatsaucen til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier: 137kcalKulhydrater: 10gProtein: 5gFedt: 9gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 6gKolesterol: 8mgNatrium: 686mgKalium: 711mgKostfibre: 3gSukker: 5gVitamin A: 9482IUVitamin C: 37mgCalcium: 186mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Den færdige spinatsauce serveres straks, og jeg bruger den blandt andet til ovnstegt laks eller helstegt kylling. Nem sovs til en hurtig aftensmad.

Flere inspirerende opskrifter:

Spinatsalat med edamamebønner

5 fra 6 stemmer
En sund opskrift på spinatsalat med edamamebønner, avocado og mozzarella kugler. Spinatsalaten er blandt andet god som tilbehør til pastaretter.
Gå til opskrift
spinatsalat med edamamebønner

Pasta i spinatsauce med smørstegt kyllingebryst

5 fra 1 stemme
Pasta i spinatsauce er både nem og hurtig aftensmad med pastapenne, der smager super godt. Pastaretten serveres med skiver af smørstegt kyllingebryst.
Gå til opskrift
Billede af pasta i spinatsauce med kylling.

Stegt spinat

5 fra 1 stemme
Få den nemme opskrift på stegt spinat. Sauteret spinat stegt på panden sammen lidt rødløg, hvidløg og citronsaft. Nem og hurtig at lave.
Gå til opskrift
stegt spinat

Flan med spinat

5 fra 1 stemme
Her får du min opskrift på flan med spinat. Spinatflan laves nemt med æg, spinat og lidt fløde, som bages i et vandbad i ovnen. Anvendes som tilbehør.
Gå til opskrift
Billede af flan med spinat.

Kyllingebryst med frossen spinat

4.7 fra 48 stemmer
Lækker opskrift på kyllingebryst med frossen spinat i fad. Den frosne spinat er bund i retten, sammen med gulerødder og en skøn sauce.
Gå til opskrift
kyllingebryst med frossen spinat

Spinat curry med kylling og brune ris

5 fra 3 stemmer
Spinat curry er en super lækker karryret, som du kan lave på omkring 30 minutter. Min opskrift er med frossen spinat, kylling og masser af krydderier.
Gå til opskrift
spinat curry med brune ris
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    juli 12, 2025 at 10:17 am

    Tak fordi du bruger min opskrift på spinatsauce. Kom gerne med din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme
  • billede med sauce jus
    Sauce jus
  • billede med pisket smør
    Pisket smør
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 35

Ugens madplan uge 35 - her er lækker aftensmad til hele ugen

Billede af squashsalat af rå squash.

Squashsalat (skøn salat med rå squash, tomat og æble)

Billede af Axelborg kylling.

Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter

Billede af squashfritter.

Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash

uge34-bedsteVinkøbMV

Ugens vine, uge 34, 2025: 20 topkøb fra Australien til Champagne!

Ugens madplan uge 34

Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen

Forsiden lige nu

Ugens madplan uge 35
Ugens madplan uge 35 - her er lækker aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
honningkylling med ferskensalsa
Honningkylling→ Se opskriften
blomme crumble kage
Blomme crumble (sprød crumble med blommer)→ Se opskriften
Billede af squashsalat af rå squash.
Squashsalat (skøn salat med rå squash, tomat og æble)→ Se opskriften
boller med havreklid
Boller med havreklid - langtidshævede og sprøde brød→ Se opskriften
Billede af Axelborg kylling.
Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter→ Se opskriften
billede med italienske frikadeller i tomatsovs på pande
Italienske frikadeller→ Se opskriften
billederesultat for brombærcrumble
Brombærcrumble→ Se opskriften
grillede tomater på stilk
Grillede tomater på stilk - blommetomater i grill→ Se opskriften
Karry
Rist krydderierne så de får mere smag→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required