Her får du min opskrift på spinatsauce, der er en lækker sovs med masser af frossen spinat. Sovsen er nem at lave, og du kan bla. bruge den til laks.
Spinatsauce er en nem måde at spise mere salat på, og sovsen passer perfekt til mange retter.
Jeg bruger den typisk til laks i ovn eller kylling, men den er såmænd også fin til en kotelet eller lignende. Opskriften på spinatsauce er beregnet til fire personer.
Du kan læse mere om spinat her.
Indhold
Spinatsauce
Ingredienser
- 1 løg
 - 2 spsk olivenolie
 - 400 g spinat (fra frost)
 - 2,5 dl madlavningsfløde
 - 0,5 citron
 - salt og friskkværnet peber
 
Fremgangsmåde
- Løget hakkes fint, og sauteres af i en gryde i lidt olivenolie.
 - Tilsæt den frosne spinat, og lad den tø helt op i gryden sammen med løget.
 - Tilsæt derefter madlavningsfløde, og lad det koge 3-4 minutter.
 - Smag spinatsaucen til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
 
Få tilsendt opskriften på mail
Servering
Den færdige spinatsauce serveres straks, og jeg bruger den blandt andet til ovnstegt laks eller helstegt kylling. Nem sovs til en hurtig aftensmad.
Flere inspirerende opskrifter:






- Ingen reklamer og annoncer
 - Gratis app uden annoncer
 - Mulighed for populært nyhedsbrev
 - 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
 - Adgang til den populære favoritliste
 - Adgang til at printe opskrifter
 - Bemærk: Ingen bindingsperiode
 
        




Holger Rørby Madsen skriver
Tak fordi du bruger min opskrift på spinatsauce. Kom gerne med din mening om den her.