Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs og sauce › Spinatsauce - nem opskrift på sovs med frossen spinat

Spinatsauce - nem opskrift på sovs med frossen spinat

Billede med spinatsauce.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
260
SHARES
FacebookMessenger260PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på spinatsauce, der er en lækker sovs med masser af frossen spinat. Sovsen er nem at lave, og du kan bla. bruge den til laks.

Spinatsauce er en nem måde at spise mere salat på, og sovsen passer perfekt til mange retter.

Jeg bruger den typisk til laks i ovn eller kylling, men den er såmænd også fin til en kotelet eller lignende. Opskriften på spinatsauce er beregnet til fire personer.

Du kan læse mere om spinat her.

Indhold
  • Her får du min opskrift på spinatsauce, der er en lækker sovs med masser af frossen spinat. Sovsen er nem at lave, og du kan bla. bruge den til laks.
  • Spinatsauce
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Servering
  • Kommentarer

Spinatsauce

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Her får du min opskrift på spinatsauce, der er en lækker sovs med masser af frossen spinat. Sovsen er nem at lave, og du kan bla. bruge den til laks.
Antal: 4 personer
Ret: Sovs
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 løg
  • 2 spsk olivenolie
  • 400 g spinat (fra frost)
  • 2,5 dl madlavningsfløde
  • 0,5 citron
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Løget hakkes fint, og sauteres af i en gryde i lidt olivenolie.
  2. Tilsæt den frosne spinat, og lad den tø helt op i gryden sammen med løget.
  3. Tilsæt derefter madlavningsfløde, og lad det koge 3-4 minutter.
  4. Smag spinatsaucen til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier137kcalKulhydrater10gProtein5gFedt9gMættet fedt2gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt6gKolesterol8mgNatrium686mgKalium711mgKostfibre3gSukker5gVitamin A9482IUVitamin C37mgCalcium186mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Den færdige spinatsauce serveres straks, og jeg bruger den blandt andet til ovnstegt laks eller helstegt kylling. Nem sovs til en hurtig aftensmad.

Flere inspirerende opskrifter:

Spinatsalat med edamamebønner
En sund opskrift på spinatsalat med edamamebønner, avocado og mozzarella kugler. Spinatsalaten er blandt andet god som tilbehør til pastaretter.
Se opskriften her
spinatsalat med edamamebønner
Pasta i spinatsauce med smørstegt kyllingebryst
Pasta i spinatsauce er både nem og hurtig aftensmad med pastapenne, der smager super godt. Pastaretten serveres med skiver af smørstegt kyllingebryst.
Se opskriften her
Billede af pasta i spinatsauce med kylling.
Stegt spinat
Få den nemme opskrift på stegt spinat. Sauteret spinat stegt på panden sammen lidt rødløg, hvidløg og citronsaft. Nem og hurtig at lave.
Se opskriften her
stegt spinat
Flan med spinat
Her får du min opskrift på flan med spinat. Spinatflan laves nemt med æg, spinat og lidt fløde, som bages i et vandbad i ovnen. Anvendes som tilbehør.
Se opskriften her
Billede af flan med spinat.
Kyllingebryst med frossen spinat
Lækker opskrift på kyllingebryst med frossen spinat i fad. Den frosne spinat er bund i retten, sammen med gulerødder og en skøn sauce.
Se opskriften her
kyllingebryst med frossen spinat
Spinat curry med kylling og brune ris
Spinat curry er en super lækker karryret, som du kan lave på omkring 30 minutter. Min opskrift er med frossen spinat, kylling og masser af krydderier.
Se opskriften her
spinat curry med brune ris
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    juli 12, 2025 at 10:17 am

    Tak fordi du bruger min opskrift på spinatsauce. Kom gerne med din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required