Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Dessert › Rommarinerede jordbær med mynte

Rommarinerede jordbær med mynte

Rommarinerede jordbær
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
9
SHARES
FacebookMessenger9PinterestEmailSMS

Rommarinerede jordbær er friske jordbær, der marineres i rom, sukker og mynte. De smager fantastisk til is eller vaniljecreme.

Rommarinerede jordbær forener to fantastiske ingredienser: Jordbær og rom.

Tænk bare på smagen af en strawberry daiquiri, hvor friske og syrlige jordbær blendes med rom og sukker - det er det perfekte partnerskab.

Her marineres friske jordbær i en rom-sukker lage med mynteblade, der giver en lækker frisk smag.

Det er den perfekte voksendessert sammen med lidt god vaniljeis eller en vaniljecreme. Og så tager den kun et øjeblik at lave.

Opskrift på rommarinerede jordbær

Rommarinerede jordbær med mynte

charlotte mithrilCharlotte Mithril
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 5 minutter min
Rommarinerede jordbær er friske jordbær, der marineres i rom, sukker og mynte. De smager fantastisk til is eller vaniljecreme.
Antal: 4 personer
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 bakke jordbær
  • ½ dl rom
  • 2-3 spsk sukker
  • mynteblade

Fremgangsmåde

  1. Rens jordbær og fjern den grønne del. Skær dem i halve.
  2. Skær mynteblade i små stykker.
  3. Vend jordbær i rom, sukker og mynteblade. Smag evt. til med sukker.
  4. Lad dem gerne trække på køl et par timer, hvis du har tid.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Søde eller syrlige jordbær

Jordbær kan være mere eller mindre søde, så husk at smage på dem inden du laver denne dessert.

Er der masser af sødme i jordbærrene, kan du skære lidt ned for sukkermængden, mens du skal skrue lidt op, hvis de er mere syrlige.

Smag på et jordbær vandt i rom-sukker blandingen og juster sukkermængden, så du får en god balance.

Servering

Hvis du har tid, er det godt at lade jordbærrene trække et par timer inden servering. De kan dog også sagtens spises direkte efter blandingen.

Server jordbærrene marineret i rom til vaniljeis eller en god vaniljecreme - det er den perfekte afslutning på en god middag.

Se for eksempel denne opskrift på vaniljecreme: Jordbær med vaniljecreme

Se også disse opskrifter:

  • Hjemmelavet jordbær sirup opskrift
  • Mormors fastelavnsboller med vaniljecreme
  • Jordbærmad - smagen af dansk sol og sommer
  • Vaniljecreme uden æg - nem opskrift til kage og frugt
  • Fransk landkylling med grove grøntsager
Om Charlotte
charlotte mithril
Charlotte Mithril

Charlotte er fødevare- og ernæringsekspert og har en ph.d. om Ny Nordisk Hverdagsmad fra Institut for Human Ernæring, Københavns Universitet. Charlotte laver smagstest, vidensartikler og opskrifter til Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billederesultat for chokolade panna cotta
    Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter
  • billede med sveskegrød
    Sveskegrød (nem og hurtig grød med svesker)
  • billede med boghvedegrød
    Boghvedegrød (opskrift på fynsk egnsret med boghvede)
  • Bagte figner
    Bagte figner (med honning og vaniljeis)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required