Nem og lækker opskrift på rodfrugtfritter. De er sunde, gode som tilbehør til mange retter - og du kan bruge alle slags rodfrugter til dem.
Rodfrugtfritter er ikke kun nemme og lækre at servere som tilbehør, de er også en god anledning til at få ryddet op i køleskabet.
Her haar jeg skæret kartofler, persillerødder og gulerødder ud i stave, men du kan bruge alle slags rodfrugter til fritterne.
De skal blot vendes med lidt olie og krydderier, og så er det ellers bare at bage dem lækre i ovnen. God fornøjelse.
Se også mine populære opskrifter på:
Opskrift på nemme rodfrugtfritter

Rodfrugtfritter - nem og lækker opskrift
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Tænd din ovn på 220 grader almindelig over- og undervarme.
- Skær rodfrugterne ud i tynde stave. Der sidder masser af næringsindhold i skrællen, så undgå helst at skrælle dem. Her er der brugt kartofler, persillerødder og gulerødder, men sammensæt som du synes.
- Kom rodfrugtstængerne i en skål, hvor de vendes med olivenolie, oregano, salt og friskkværnet peber.
- Bred dem ud på en bageplade med bagepapir.
- Bag rodfrugtfritterne i ca. 30 minutter ved 200 grader over- og undervarme.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Servering
De ovnbagte rodfrugtfritter kan serveres til mange retter.
Brug dem gerne til frikadeller, ovnbagt laks og mange andre serveringer. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din mening om den her.