Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Airfryer › Roastbeef i airfryer

Roastbeef i airfryer (med tid og temperatur)

billede med roastbeef i airfryer
4.8 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
214
SHARES
FacebookMessenger214PinterestEmailSMS
Indhold
  • Roastbeef i airfryer med tid og temperatur
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på roastbeef i airfryer
  • Kernetemperatur i roastbeef
  • Tips
  • Kommentarer

Roastbeef i airfryer med tid og temperatur

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 35 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Nem opskrift på mør roastbeef i airfryer. Stensikker fremgangsmåde til at stege det populære stykke oksekød i airfryer med tid og temperatur.
Antal: 4
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 kg roastbeef typisk skåret af okseinderlår
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk timian tørret
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Når du laver 1 kg roastbeef i airfryer starter du med, at tørre kødet af med et stykke køkkenrulle. Læg derefter stegen på risten i airfryeren.
  2. Smør kødet godt med 2 spsk olivenolie, og krydr med 1 tsk timian (tørret), salt og friskkværnet peber.
  3. Roastbeefen skal nu have ca. 35 minutter ved 180 grader, og her vil kødet så være rosa og medium tilberedt. Men uden at være rødt overhovedet. Husk at anvende et stegetermometer, og her skal kernetemperaturen være 56 grader. Skal kødet være mere rødt er det en lavere kernetemperatur, og modsat hvis du ønsker den gennemstegt. Men gå dog ikke over 60 grader i kernetemperatur. da oksekødet så bliver for tørt.

Næringsindhold

Kalorier362kcalKulhydrater1gProtein54gFedt16gMættet fedt4gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt9gKolesterol143mgNatrium4344mgKalium703mgKostfibre0.1gVitamin A24IUVitamin C113mgCalcium702mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på roastbeef i airfryer

Roastbeef i airfryer er en simpel og lækker ret, som du sagtens også kan servere for dine gæster.

Og med denne fremgangsmåde er du altid sikker på det perfekte resultat, men husk at der kan være forskel på hvor meget og hvordan de enkelte modeller af airfryers varmer.

Derfor er stegetiden vejledende, og i dette tilfælde har jeg lavet den i min Philips Airfryer Combi XXL Connected, hvor den skal have 35 minutter for at nå den ønskede kernetemperatur på 56 grader. Sådan ønsker jeg den stegt, hvor den stadig er rosa, men uden at være rå.

I andre airfryers kan stegetiden være lidt anderledes, men brug et stegetermometer, så er du sikker på et perfekt resultat. Sådan en roastbeef på 1 kilo passer fint til fire personer, og en rest er god som pålæg.

Se også mine afprøvede opskrifter på:

  • Grydestegt roastbeef med stegetid og kernetemperatur
  • Helstegt mørbrad i airfryer med barbecuerub
  • Flæskesteg i airfryer - opskrift der giver sprøde svær

Kernetemperatur i roastbeef

Som sagt skal du bruge et stegetermometer, hvilket i øvrigt er indbygget i min airfryer. Så det er smart. Men ellers måler du bare kernetemperaturen undervejs, og de vejledende temperaturer er som følger:

  • Rød: 50-51 grader
  • Rosa/medium: 55-56 grader
  • Gennemstegt: 60 grader

Så kan du jo selv vælge hvor du vil tage din roastbeef ud af din airfryer. Stegen på fotoet er taget ud ved en kernetemperatur på 56 grader.

Tips

Sådan laver du roastbeef i airfryer, og nu skal kødet hvile på et skærebræt i ca. 15 minutter inden udskæring.

Kødet skal ikke overdækkes. Skæres derefter ud i passende skiver.

stegt roastbeef i philips airfryer
Den færdige roastbeef, hvor stegen får en virkelig god stegeskorpe - men hvor kødet samtidig er mørt og lækkert uden at være tørt. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Rester kan anvendes som pålæg, til smørrebrød med roastbeef eller en omgang biksemad. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Mette Helge Jensen skriver

    november 19, 2024 at 11:14 am

    Hej Madens Verden.
    Rostbeef i Airfryer, Jeg har Ninja 500. på hvilke knappe skal jeg og hvor langttid skal der være?. Jeg har ikke stegetermometer. burde jeg køber?
    Tak for alle opskrifter, jeg nyder virkelig meget.

    Svar
  2. Ole Holm skriver

    februar 03, 2024 at 7:58 am

    Jeg har fået en air fruer jocca i fødselsgave 84 år hvordan bruger man den

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      februar 03, 2024 at 8:24 am

      Kære Ole
      Tillykke med den - jeg er sikker på du bliver glad for airfryeren.
      Jeg kender desværre ikke den model, men måske er der andre her, der har et par gode råd.
      Generelt er det godt at læse manualen, og så starte ud med et par simple retter, så kan lærer airfryeren at kende.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • banankage i airfryer
    Banankage i airfryer (nem opskrift uden smør)
  • Italiensk gris i airfryer
    Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg
  • hindbærgalette i airfryer
    Hindbærgalette i airfryer
  • ferskentærte i airfryer
    Ferskentærte i airfryer (nem opskrift)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required