Her er den skønne opskrift på smørrebrød med roastbeef. Helt klassiske med remoulade, ristede løg og reven peberrod. Smager himmelsk godt.
Smørrebrød med roastbeef er et af de stykker smørrebrød, som ofte også forsvinder hurtigt, når fade med blandet smørrebrød sendes rundt.
Det har du sikkert bemærket, og netop sådan et godt belagt stykke brød med skiver af roastbeef, remoulade og ristede løg smager da også super godt.
Her kan du se hvordan du laver det populære smørrebrød, og der er beregnet et stykke pr. person. Du laver selvfølgelig bare flere, hvis der brug for det.
Jeg plejer at anrette hvert stykke smørrebrød med tre skiver roastbeef, men fire er også godt.
Og så vil du bemærke, at agurkeskiverne skal laves som såkaldte springere. Det betyder blot, at du skærer skrå skiver agurk, som derefter skæres ⅔ igennem på den lange led. Foldes derefter hver sin vej, så agurkeskiverne kan stå selv. Husk ikke at skære springere i for tykke skiver.
Opskrift på smørrebrød med roastbeef
Smørrebrød med roastbeef, remoulade og ristede løg
Ingredienser
- 4 skiver rugbrød
- Lidt smør - til brødet
- 1 romainesalat - eller krølsalat
- 12 skiver roastbeef - evt. en hjemmelavet roastbeef
- remoulade
- ristede løg - sådan laver du dine egne ristede løg
- 4 skiver agurk - skrå skiver
- 2 tomater - små, i kvarte
- karse
- peberrod
Sådan gør du
- Start med at smøre de fire stykker rugbrød med smør. Vil du spare lidt på kalorierne, når du spiser smørrebrød med roastbeef, ja så kan du droppe smørret. Det må man godt.
- Læg skyllede og afdryppede salatblade på rugbrødet.
- Fold tre skiver roastbeef, og læg dem smukt på hvert stykke smørrebrød. Er du til mere roastbeef, er jeg sikker på at hvert stykke brød sagtens kan bære fire skiver.
- Top derefter med en god stribe remoulade, ristede løg, en skive agurk lavet som en springer, et par stykker tomat, lidt karse og afslut med reven peberrod.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Smørrebrød med roastbeef serveres naturligvis gerne med det samme, men du kan sagtens lave smørrebrødet nogle timer i forvejen.
Her opbevares det så på køl.
Note: Mange kan også godt lide at få agurkesalat eller syltede agurkeskiver på smørrebrødet med roastbeef, og det kan du naturligvis også bare komme på. Personligt synes jeg ikke det er nødvendigt.
Se også disse opskrifter:
Del dine ideer og tanker med os andre her: