Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Ribsmuffins - sommerens bedste muffins med ribs

Ribsmuffins - sommerens bedste muffins med ribs

Billede med ribsmuffins.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMS

Her er min opskrift på ribsmuffins. Du får sommerens bedste muffins med ribs, der smager himmelsk godt. De er nemme at bage og er uden smør.

Indhold
  • Her er min opskrift på ribsmuffins. Du får sommerens bedste muffins med ribs, der smager himmelsk godt. De er nemme at bage og er uden smør.
  • Opskrift på ribsmuffins
  • Ribsmuffins - sommerens bedste muffins med ribs
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Servering
  • FAQ
  • Kommentarer

Ribsmuffins er smagen af dansk sommer. Store og luftige muffins, der er bagt med friske ribs. Så bliver det ikke meget bedre.

Dejen er nem at lave, og den er med rapsolie i stedet for smør. Anden smagsneutral olie som eksempelvis solsikkeolie kan også anvendes. brug også gerne de store muffinsforme, som du kan købe i de fleste supermarkeder. Her kan du læse mere om de sunde ribs.

Tip: Husk at drysse dine muffins med sukker inden bagning, fordi det gør dem mere sprøde og lækre på toppen. Denne mængde sukker indgår ikke i opskriften. De bagte ribsmuffins har en fin holdbarhed. God bagelyst.

Se flere opskrifter:

  • Ribskage - mormors luftige kage med ribs
  • Crumble med ribs - opskrift på lækker ribscrumble
  • Rysteribs - sådan laves de lækre ribs med sukker

Opskrift på ribsmuffins

Ribsmuffins - sommerens bedste muffins med ribs

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Her er min opskrift på ribsmuffins. Du får sommerens bedste muffins med ribs, der smager himmelsk godt. De er nemme at bage og er uden smør.
Antal: 12 stk.
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 æg
  • 150 g sukker
  • 250 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 100 g yoghurt
  • 100 g rapsolie (eller solsikkeolie)
  • 150 g ribs

Fremgangsmåde

  1. Kom æg og sukker i en skål. Pisk det lyst og luftigt med en elpisker. Det er vigtigt at æggemassen piskes grundigt.
  2. I en anden skål vendes hvedemel sammen med bagepulver og vaniljesukker, og kom det ned til æggemassen sammen med yoghurt og rapsolie.
  3. Vend dejen forsigtigt sammen med en dejskraber, og her skal der ikke piskes. Bevar så meget luftighed i dejen som muligt.
  4. Tilsæt skyllede og afdryppede friske ribs, og vend dem forsigtigt rundt, så de ikke smatter for meget ud.
  5. Fordel toppen.dejen i store muffinsforme. Drys dem med rigeligt med sukker på toppen, og pynt eventuelt med 3-4 friske ribs på
  6. Bag de lækre muffins med ribs i ca. 20 minutter ved 175 grader varmluft på nederste rille i ovnen. Bagetiden kan variere fra ovn til ovn, men de må gerne se afbagte ud.

Næringsindhold

Kalorier252kcalKulhydrater39gProtein4gFedt10gMættet fedt1gFlerumættet fedt6gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.003gKolesterol28mgNatrium111mgKalium143mgKostfibre1gSukker21gVitamin A57IUVitamin C1mgCalcium28mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Lad de bagte ribsmuffins køle inden servering. De må være gerne være lune, men ikke for varme. Velbekomme.

serving af muffins med ribs

Flere inspirerende opskrifter:

  • Blåbærmuffins med friske eller frosne blåbær
  • Bananmuffins med eller uden chokolade
  • Lækre brombærmuffins uden smør

FAQ

Kan man fryse ribsmuffins?

Ja, ribsmuffins er gode at fryse ned. Lad dem køle af, hvorefter de kan fryses i en plastpose eller tæt beholder. Tø dem gerne op ved stuetemperatur.

Kan man bruge frosne ribs?

Uden for sæsonen kan du godt bruge frosne ribs til disse muffins. Du skal ikke tø dem op først, men blot lige vende dem i hvedemel inden de tilsættes i dejen. Så bliver kagerne ikke for fugtige.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    august 03, 2025 at 2:49 pm

    Tak fordi du bruger opskriften på mine ribsmuffins. Jeg bliver altid glad for at høre din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required