Få en nem opskrift på lækre pizzasnegle. Små og velsmagende pizzaer, der bages med skinke og revet mozzarella. Gode til madpakken.
Pizzasnegle er super populære, og de er altid rare at have i fryseren.
Her er de lavet helt klassisk med en skøn pizzadej og med fyld af tomatsovs, revet mozzarella og kogt skinke.
Opskriften giver 24 store pizzasnegle, der med fordel kan fryses ned og tages op efter behov.
Jeg kommer dem gerne frosne i madpakkerne. Så er de tøet op, når de skal spises og de holder madpakken kold i tasken indtil da.
Jeg har brugt en hjemmelavet pizzasauce, som du også finder opskriften på i et link herunder - men du kan også sagtens købe en færdiglavet pizzasauce og bruge den.
Se også de her opskrifter:
Opskrift på pizzasnegle
Pizzasnegle
Ingredienser
- 1 portion pizzadej
Til fyld anvendes
- 400 g pizzasauce
- 150 g skinke - i strimler
- 300 g mozzarella - revet
- 2 tsk oregano - tørret
Fremgangsmåde
- Følg opskriften til at lave pizzadej.
- Når dejen har hævet en time, tager du den ud på bordet og deler den i to lige store stykker.
- Rul de to klumper dej ud til hver deres firkant på 40 x 30 centimeter.
- Fordel tomatsaucen i et tyndt lag over de to pizzaer, men sørg for ikke at smøre det helt ud til kanten foroven. På den måde får du en snip, som du kan folde ind under pizzasneglen, når du skal sætte den på bagepladen - og den holder sammen på sneglen.
- Fordel nu skinken ud over pizzaerne og drys med revet mozzarella og oregano oven på.
- Rul nu dejen fra kanten af køkkenbordet til du når det sted, hvor der ikke er smurt fyld på dejen.
- Del hver pizzarulle i 12 lige store stykker med en skarp kniv, og fold nu snippen ind under hver enkelt pizzasnegl, som derefter sættes på en bageplade med bagepapir. Der kan være 12 på hver bageplade.
- Overdæk pladerne med husholdningsfilm, og lad pizzasneglene efterhæve i 30 minutter.
- Bag pizzasneglene ved 230 grader over- og undervarme, men kun med en plade ad gangen. Bagetiden er 12-15 minutter pr. plade.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Noter
Lad gerne de nybagte pizzasnegle køle af på en rist.
Derefter kan de puttes i fryseposer og fryses ned. Pizzasneglene er nemlig fryseegnet.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Minna
Hej. Jeg lavede en gang pizzasnegle med speltmel og vidst nok manitobamel. Jeg mindes, opskriften var fra din hjemmeside, men nu kan jeg ikke finde opskriften. Husker jeg helt forkert?
Med venlig hilsen Minna