• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Nemme og lækre pizzasnegle med skinke

Nemme og lækre pizzasnegle med skinke

billede med Pizzasnegle der er klar til servering
4.8 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
72
SHARES
FacebookMessenger72PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 7. november 2024 - Udgivet: 5. november 2024

Få en nem opskrift på lækre pizzasnegle. Små og velsmagende pizzaer, der bages med skinke og revet mozzarella. Gode til madpakken.

Pizzasnegle er super populære, og de er altid rare at have i fryseren. Her er de lavet helt klassisk med en skøn pizzadej og med fyld af tomatsovs, revet mozzarella og kogt skinke.

Opskriften giver 24 store pizzasnegle, der med fordel kan fryses ned og tages op efter behov.

Jeg kommer dem gerne frosne i madpakkerne. Så er de tøet op, når de skal spises og de holder madpakken kold i tasken indtil da.

Jeg har brugt en hjemmelavet pizzasauce, som du også finder opskriften på i et link herunder - men du kan også sagtens købe en færdiglavet pizzasauce og bruge den.

Se også de her opskrifter:

  • Hjemmelavet pizza
  • Bløddej
  • Pizzatwisters
Indhold på siden
  • Få en nem opskrift på lækre pizzasnegle. Små og velsmagende pizzaer, der bages med skinke og revet mozzarella. Gode til madpakken.
  • Pizzasnegle
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Noter
  • Kommentarer
billede med Pizzasnegle der er klar til servering
Katrine Rørby Madsen

Pizzasnegle

4.75 fra 8 stemmer
Få en nem opskrift på lækre pizzasnegle. Små og velsmagende pizzaer, der bages med skinke og revet mozzarella. Gode til madpakken.
Forb. tid 45 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet hævetid 1 time t 30 minutter min
Samlet tid 2 timer t 45 minutter min
Antal: 24 stk.
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Kalorier: 118
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
Til fyld anvendes
  • 400 g pizzasauce
  • 150 g skinke - i strimler
  • 300 g mozzarella - revet
  • 2 tsk oregano - tørret

Fremgangsmåde
 

  1. Følg opskriften til at lave pizzadej.
  2. Når dejen har hævet en time, tager du den ud på bordet og deler den i to lige store stykker.
  3. Rul de to klumper dej ud til hver deres firkant på 40 x 30 centimeter.
  4. Fordel tomatsaucen i et tyndt lag over de to pizzaer, men sørg for ikke at smøre det helt ud til kanten foroven. På den måde får du en snip, som du kan folde ind under pizzasneglen, når du skal sætte den på bagepladen - og den holder sammen på sneglen.
  5. Fordel nu skinken ud over pizzaerne og drys med revet mozzarella og oregano oven på.
  6. Rul nu dejen fra kanten af køkkenbordet til du når det sted, hvor der ikke er smurt fyld på dejen.
  7. Del hver pizzarulle i 12 lige store stykker med en skarp kniv, og fold nu snippen ind under hver enkelt pizzasnegl, som derefter sættes på en bageplade med bagepapir. Der kan være 12 på hver bageplade.
    billede med Pizzasnegle der er ubagte
  8. Overdæk pladerne med husholdningsfilm, og lad pizzasneglene efterhæve i 30 minutter.
  9. Bag pizzasneglene ved 230 grader over- og undervarme, men kun med en plade ad gangen. Bagetiden er 12-15 minutter pr. plade.

Næringsindhold

Kalorier: 118kcalKulhydrater: 13gProtein: 6gFedt: 5gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 0.4gEnkelumættet fedt: 1gKolesterol: 14mgNatrium: 412mgKalium: 78mgKostfibre: 1gSukker: 2gVitamin A: 158IUVitamin C: 1mgCalcium: 67mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Lad gerne de nybagte pizzasnegle køle af på en rist.

Derefter kan de puttes i fryseposer og fryses ned. Pizzasneglene er nemlig fryseegnet.

Om Katrine
Katrine
Katrine Rørby Madsen

Katrine laver hver uge ugens aktuelle madplan på Madens Verden, og hun sørger blandt andet også for, at du får inspiration til din madlavning på de sociale medier.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Minna

    marts 09, 2025 at 12:24 pm

    Hej. Jeg lavede en gang pizzasnegle med speltmel og vidst nok manitobamel. Jeg mindes, opskriften var fra din hjemmeside, men nu kan jeg ikke finde opskriften. Husker jeg helt forkert?
    Med venlig hilsen Minna

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af hvid bolognese.
    Hvid bolognese uden tomater
  • Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.
    Kyllingelår i fad med tomater og kartofler
  • Billede resultat for kalkun nuggets.
    Sprøde kalkun nuggets i panko rasp
  • Billede af hel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalat.
    Hel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 34

Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen

Billede af hvid bolognese.

Hvid bolognese uden tomater

Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.

Kyllingelår i fad med tomater og kartofler

Billede resultat for kalkun nuggets.

Sprøde kalkun nuggets i panko rasp

Billede af hel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalat.

Hel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalat

billederesultat for pasta bolognese

Pasta bolognese med oksekød, bacon og rødvin

Forsiden lige nu

billede til m
Mørbradspyd med squash - nemme grillspyd med mørbrad→ Se opskriften
kyllingebryst grill puszta marinade
Kyllingebryst i gasgrill (med opskrift på puszta-marinade)→ Se opskriften
salat med bagte tomater
Salat med ovnbagte tomater og ristede pinjekerner→ Se opskriften
billede med jordbær med vaniljecreme
Jordbær med vaniljecreme - dessert på bare 5 minutter→ Se opskriften
hvor meget gær skal man bruge
Hvor meget gær skal man bruge?→ Se opskriften
Ugens madplan uge 34
Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
billede med Honningmarineret laks til grill og ovn
Opskrift på honningmarineret laks i grill og ovn→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
blomme crumble kage
Blomme crumble (sprød crumble med blommer)→ Se opskriften
Billede af selleritoppe.
Hvad kan man bruge selleritoppe til?→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required