Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pasta med røget laks og spinat - nem pastaret

Pasta med røget laks og spinat - nem pastaret

Fantastisk pasta med røget laks og frisk spinat. Den røgede laks skæres i strimler, og vendes i til sidst. Foto: Madensverden.dk.
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook38PinterestSMSEmailMessenger
38
DELINGER

Super opskrift på pasta med røget laks og frisk spinat. Laksen skæres i strimler, og vendes i den lette flødesovs sammen makaroni og spinat.

Pasta med røget laks og spinat er en hurtig, lækker ret, som smager utrolig godt.

Saucen er lavet på kaffefløde, der har en mindre fedtprocent end piskefløde. Du kan også bruge alternativer som cremefine eller lignende, hvis du vil have kalorietallet længere ned.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer.

Opskrift på pasta med røget laks

Pasta med røget laks og spinat

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Super opskrift på pasta med røget laks og frisk spinat. Laksen skæres i strimler, og vendes i den lette flødesovs sammen makaroni og spinat.
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g makaroni (eller anden pasta)
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2,5 dl kaffefløde
  • 200 g spinat (frisk )
  • 200 g røget laks
  • 1 tsk timian (eller basilikum)
  • Salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Sæt en gryde over med letsaltet vand, og kog den skønne makaroni (eller anden pasta) som anvist på pakken. Eller rettere: Du må faktisk gerne lige underkoge en smule, da pastaen skal trække et par minutter i flødesovsen. Normalt er kogetiden cirka 10 minutter. Efter kogning kommes lidt koldt vand i gryden, så pastaen ikke koger videre.
  2. Forårsløg snittes fint, og hvidløgsfed pilles og hakkes tilsvarende fint.
  3. Kom lidt olie på en middelvarm pande, og sautér forårsløg og hvidløg i et minuts tid.
  4. Hæld så kaffefløde ved, og lad det creme ind ved middel varme i et par minutter.
  5. Imens skyller du spinaten, og slynger den tør for vand. Fordel spinat i panden, hvor den hurtigt falder sammen.
  6. Kom derefter afdryppet pasta ved, og vend det forsigtigt rundt sammen med timian eller basilikum, samt lidt salt og friskkværnet peber.
  7. Røget laks skæres i strimler, og vendes i lige inden servering. Nu kan du nyde pasta med røget laks eventuelt med en salat.

Næringsindhold

Kalorier484kcalKulhydrater81gProtein24gFedt4gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt1gKolesterol12mgNatrium1019mgKalium594mgKostfibre4gSukker7gVitamin A4746IUVitamin C15mgCalcium78mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Note

Anret gerne pasta med røget laks sammen med et stykke nybagt ciabatta, et lækkert italiensk brød, som du selv kan bage.

Se også vore opskrifter på:

Lækker fiskelasagne med torsk og grøntsager

Pasta med tigerrejer

Pasta med svampe

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af kartoffelpizza hvid pizza.
    Kartoffelpizza (hvid pizza med kartofler og rosmarin)
  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required