Her får du min opskrift på pasta med persillerødder, der er en mere sund pastaret med rodfrugter. Serveres gerne med stegt kyllingefilet.
Pasta med persillerødder er mit bud på en sund pastaret, og persillerod passer ganske godt sammen med pastaen.
Her får du en skøn og nem pastaret uden brug af smør og fløde, og også uden du skal bruge alt for mange mærkelig ingredienser.
Samtidig er den rimelig hurtig at tilberede. Opskriften er beregnet til 4 personer. Du kan sagtens variere mængden af de enkelte ingredienser. God fornøjelæse.
Se også mine populære opskrifter på:
Opskrift på pasta med persillerødder
Pasta med persillerødder - den sunde pastaret
Ingredienser
- 4 stk. kyllingebryst
- 300 g pasta - penne eller lignende
- olivenolie - til stegning
- 1 løg - hakket
- 4 fed hvidløg - hakket
- 200 g persillerødder - i små tern
- 100 g gulerødder - i små tern
- 100 g grønkål - snittet
- 200 g tomater - små, halveret
- 1 tsk oregano - tørret
- 1 citron - friskpresset saft
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Kyllingebryst steges i ca. 5 minutter på hver side i lidt olivenolie. Krydres med salt og peber eller andet krydderi. Tages til side.
- Kog pasta al dente i saltet vand. Se kogetid på pakken, men husk at pastaen gerne må have lidt bid. Dryppes af, men gem lidt af pastavandet.
- Varm en pande op ved høj varme. Kom en god sjat olivenolie på og steg hurtigt løg og hvidløg uden det tager farve.
- Kom persillerødder ved sammen med gulerødder, snittet grønkål, tomater og oregano. Lad det stege ca. 3. minutter. Vendes ofte rundt.
- Tilsæt lidt af pastavandet, og smag til med friskpresset citronsaft, salt og peber.
- Vend den kogte pasta i.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
Pasta med persillerod og øvrige grøntsager anrettes i lune tallerkner.
Læg de stegte kyllingefileter øverst. Du kan eventuelt skære dem i i skiver inden servering.
Serveres gerne med brød, eksempelvis focaccia eller durumboller. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din mening om den her.