Få den bedste opskrift på pasta i parmesansovs, der her er lavet med kylling og asparges. Lækker italiensk hverdagsmad til hele familien.
Pasta i parmesansovs er en lækker pastaret, der her også er tilberedt med kylling og grønne asparges.
Du får en meget nem og hurtig aftensmad, som hele familien sikkert vil elske. Og mængden af parmesan kan jo tilpasses som man ønsker.
Opskriften er beregnet til 4 personer.
Se også de populære opskrifter på:
Opskrift på pasta i parmesansovs
Pasta i parmesansovs - nem opskrift
Ingredienser
- 500 g pasta - gerne pastapenne
- 500 g kyllingebryst - i rustikke stykker
- olivenolie - til stegning
- 2 fed hvidløg - finthakket
- 1 tsk basilikum - tørret
- 1 tsk oregano - tørret
- 1 knivspids chiliflager - kan udelades
- 2,5 dl fløde
- 100 g parmesan - revet
- 2 bundt asparges - grønne, i mindre stykker på 3-4 cm.
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Pasta koges al dente, altså med lidt bid. Se kogetiden på pastapakken. Gem lidt af pastavandet til sovsen.
- Kyllingebryst skæres ud i mindre stykker.
- I en stor gryde opvarmes en sjat olie, hvorefter kyllingekødet gennemsteges, hvilket tager ca. 7-8 minutter. Det skal have en god stegeskorpe.
- Skru så lidt ned for varmen og tilsæt hvidløg, basilikum, oregano og lidt chiliflager. Steges et par minutter, men husk at røre lidt rundt undervejs.
- Tilsæt så fløde sammen med revet parmesan. Vend det godt rundt, så parmesanosten smelter. Det tager et par minutter.
- Saml retten ved at komme den afdryppede pasta i sammen med grønne asparges. Vend det godt rundt og smag til med salt og friskkværnet peber. Du kan vende lidt af pastavandet i.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
Den lækre pasta med parmesansauce serveres straks. Gerne med revet parmesan på toppen.
Pastaretten kan nydes sammen med et stykke hjemmebagt ciabatta eller focaccia. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Jolanda
Det lyder til at være en dejlig ret.
Jeg vil dog erstatte kylling med champignon. (Jeg er ikke vegetar)
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften - skriv gerne din mening om den her.