Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pasta i parmesansovs

Pasta i parmesansovs

billede med pasta i parmesansovs
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook10PinterestSMSEmailMessenger
10
DELINGER

Få den bedste opskrift på pasta i parmesansovs, der her er lavet med kylling og asparges. Lækker italiensk hverdagsmad til hele familien.

Pasta i parmesansovs er en lækker pastaret, der her også er tilberedt med kylling og grønne asparges.

Du får en meget nem og hurtig aftensmad, som hele familien sikkert vil elske. Og mængden af parmesan kan jo tilpasses som man ønsker.

Opskriften er beregnet til 4 personer.

Se også de populære opskrifter på:

  • Pasta med kødsovs
  • Spaghetti Carbonara
  • Stuvet spaghetti

Opskrift på pasta i parmesansovs

Pasta i parmesansovs - nem opskrift

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Få den bedste opskrift på pasta i parmesansovs, der her er lavet med kylling og asparges. Lækker italiensk hverdagsmad til hele familien.
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g pasta (gerne pastapenne)
  • 500 g kyllingebryst (i rustikke stykker)
  • olivenolie (til stegning)
  • 2 fed hvidløg (finthakket)
  • 1 tsk basilikum (tørret)
  • 1 tsk oregano (tørret)
  • 1 knivspids chiliflager (kan udelades)
  • 2,5 dl fløde
  • 100 g parmesan (revet)
  • 2 bundt asparges (grønne, i mindre stykker på 3-4 cm.)
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Pasta koges al dente, altså med lidt bid. Se kogetiden på pastapakken. Gem lidt af pastavandet til sovsen.
  2. Kyllingebryst skæres ud i mindre stykker.
  3. I en stor gryde opvarmes en sjat olie, hvorefter kyllingekødet gennemsteges, hvilket tager ca. 7-8 minutter. Det skal have en god stegeskorpe.
  4. Skru så lidt ned for varmen og tilsæt hvidløg, basilikum, oregano og lidt chiliflager. Steges et par minutter, men husk at røre lidt rundt undervejs.
  5. Tilsæt så fløde sammen med revet parmesan. Vend det godt rundt, så parmesanosten smelter. Det tager et par minutter.
  6. Saml retten ved at komme den afdryppede pasta i sammen med grønne asparges. Vend det godt rundt og smag til med salt og friskkværnet peber. Du kan vende lidt af pastavandet i.

Næringsindhold

Kalorier857kcalKulhydrater74gProtein53gFedt39gMættet fedt20gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt11gTransfedt0.01gKolesterol259mgNatrium1178mgKalium879mgKostfibre1gSukker3gVitamin A1591IUVitamin C5mgCalcium385mgJern6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servering

Den lækre pasta med parmesansauce serveres straks. Gerne med revet parmesan på toppen.

Pastaretten kan nydes sammen med et stykke hjemmebagt ciabatta eller focaccia. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jolanda skriver

    januar 23, 2025 at 1:45 pm

    Det lyder til at være en dejlig ret.
    Jeg vil dog erstatte kylling med champignon. (Jeg er ikke vegetar)

    Svar
  2. Holger Rørby Madsen skriver

    januar 20, 2025 at 6:06 pm

    Tak fordi du bruger opskriften - skriv gerne din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required