Oversigt over indhold
Få min opskrift på millionsalsiccia, der er en lækker pastaret lavet med farsen fra de italienske salsicciapølser. Retten er nem at lave.
Millionsalsiccia er en fantastisk lækker pastaret, hvor du som kød bruger farsen fra de italienske salsicciapølser.
Kødet smuldres og findeles under stegningen, og derfor kommer den til at mindre om den danske klassiker millionbøf. I denne udgave tilføjes dog også bladselleri og squash, så det bliver en rigtig og skøn italiensk ret.
Den skal selvfølgelig serveres med en god pasta, hvor jeg foretrækker en fettuccine eller spaghetti, men det er op til dig. Pastaretten er rimelig mild i smagen, så den er også børnevenlig. God fornøjelse.
Se flere opskrifter:
Opskrift på millionsalsiccia

Millionsalsiccia
Ingredienser
- 400 g salsiccia - fars fra pølserne
- 1 løg - finthakket
- 4 fed hvidløg - finthakket
- 150 g squash - i mindre tern
- 100 g bladselleri - svarende til 3-4 stængler, i mindre tern
- 400 g pastasauce - på glas
- 1 dl vand
- 1 tsk oregano - tørret
- 1 citron
- salt og friskkværnet peber
- 1 håndfuld basilikum - blade
- 400 g pasta - koges som anvist på pakken
Fremgangsmåde
- Tag farsen ud af salsicciapølserne og smuldr det i ind meget varm sauterpande eller gryde. Brun det godt af og findel kødet så meget som muligt med en grydeske. Lad det stege et par minutter.
- Vil spare på indholdet af mættet fedt, kan du nu hælde fedtet fra panden af og kassere det. Kom så i stedet en spiseskefuld olivenolie ved kødet.
- Tilsæt løg og hvidløg og lad det kort svitse med, hvorefter du tilsætter squash og bladselleri. Vend rundt og lad det stege et minuts tid mere.
- Hæld pastasauce ved sammen med vand og oregano. Vend rundt og lad det simre i ca. 10 minutter under låg.
- Imens koger du pasta som anvist på pakken. Jeg foretrækker fettuccine eller spaghetti til retten, men alle slags pasta kan bruges.
- Den færdige millionsalsiccia smages til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber. Lige inden servering vendes basilikum i.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Servering
Den færdoge millionsalsiccia serveres straks sammen med pasta og en lækker tomatsalat. Et stykke hjemmebagt focaccia passer også godt til. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din mening om retten, når du har lavet den.