Opskrift på en lækker pastaret med chorizo, kylling og broccoli. En god og mættende aftensmad med pasta, som kan laves på under 30 minutter.
Denne pastaret med chorizo er en lækker ret med inspiration fra Middelhavsområdet.
Med pasta fra Italien og den spanske chorizo pølse er du garanteret en skøn pastaret, og dertil kommer så både kylling og broccoli.
Chorizo giver pastaen en både krydret og varm smag, og opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på pastaret med chorizo
Opskrift udviklet af:
Få tilsendt opskriften på mail
Ingredienser
- 500 gram kyllingebryst - skåret i mindre tern
- 125 gram chorizo - i mindre tern
- 1 bundt forårsløg - i mindre stykker
- 1 lille broccoli - delt i mindre buketter, stokken skåret i mindre tern
- 1,5 deciliter vand
- 1 bouillonterning - gerne hønsebouillon
- 3 deciliter fløde
- 1 citron - lidt presset saft fra citronen
- salt og friskkværnet peber
- 1 potte persille - hakket
- 400 gram pasta - gerne pastapenne eller pastaskruer
Fremgangsmåde
- Sæt vand over til pasta, og kog pastaen al dente. Kogetid kan variere, men kig på pakken.
- Kyllingekødet steges af i en stor pande, hvor der er tilsat lidt olivenolie eller smør. Må gerne få lidt stegeskorpe.
- Tilsæt så chorizo i tern sammen med forårsløg, og lad det sautere et par minutter sammen med kyllingen.
- Kom så broccoli i panden, og lad det stege et minuts tid, inden du kommer vand, bouillonterning og fløde ved.
- Læg låg på, og lad det simre i 3-4 minutter.
- Fjern låget og lad det creme lidt ind.
- Smag din pastaret med chorizo til med lidt citronsaft, salt og friskkværnet peber.
- Vend den kogte pasta i sammen med hakket persille. Sørg for at vende godt rundt, så flødesaucen kommer på al pastaen.
Næringsindhold
Se hvad opskriften indeholder.
Note
Den færdige pasteret med chorizo og kylling serveres straks.
Serveres gerne med et godt stykke brød til, evt. det fantastiske ciabatta brød, som du får opskriften på i dette link.
Se også disse opskrifter:
Del dine ideer og tanker med os andre her: