• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Sous vide › Medister sous vide - opskrift på medisterpølse sousvide

Medister sous vide - opskrift på medisterpølse sousvide

medister sous vide
Del gerne:
16
SHARES
FacebookMessenger16PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 27. september 2023 - Udgivet: 28. oktober 2019

Her får du min opskrift på medister sous vide. Med præcis stegetid og temperatur til tilberedning af medisterpølsen i din sousvide maskine.

Medister sous vide er for dig, der bare ikke kan undvære den klassiske franske metode at tilberede mad på.

Sousvide til en medisterpølse lyder måske lidt omstændigt, men faktisk synes jeg den lange tilberedningstid gør noget godt for smagen i medisterpølsen.

Selvom det jo er hurtigere blot at forkoge medisteren, inden den steges på panden. Men prøv nu alligevel at give den en tur i din sousvide.

Som altid vil jeg anbefale dig at købe en god kvalitet, så gå til din slagter og bed et godt stykke medisterpølse der.

Opskriften på medister sous vide er beregnet til fire personer.

Ingredienser til medister sous vide

800 gram medisterpølse
Smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. Gå til din lokale slagter og bed om den bedste medisterpølse.
  2. Skyl medisteren og dup den tør.
  3. Vakuumpak derefter medisteren.
  4. Varm din sous vide op til 75 grader.
  5. Læg forsigtigt den vakuumpakkede medisterpølse ned i vandet.
  6. Nu skal din medister sous vide have cirka to timer og 30 minutter, så kernetemperaturen når op på de 75 grader.
  7. Tag medisterpølsen ud af posen og brun den i et par spiseskefulde smør på en varm pande.

Sovs til medisterpølsen

Du kan nemt lave sovs til din medister sousvide. Kom stegeskyen fra panden op i en varm, lille gryde, og tilsæt en spiseskefuld hvedemel. Pisk det ud.

Pisk derefter gradvist lidt bouillon og mælk i indtil den ønskede konsistens opnås.

Lad sovsen simre i fem minutter, og smag til med salt og peber. Kom evt. lidt sovsekulør i for at justere farven.

Lækkert tilbehør til medisteren er min nemme kartoffelgryde.

Se også mine opskrifter på:

Klassisk medisterpølse

Medisterpølse i ovn

Medister i fad med spidskål og kartofler

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • cote de boeuf sous vide
    Cotes de boeuf sous vide - opskrift på kongernes bøf
  • porre sous vide
    Porre sous vide med tid og temperatur
  • blomkål sous vide
    Blomkål sous vide med tid og temperatur
  • laks sous vide
    Laks sous vide - guide med tid og temperatur

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 37

Ugens madplan uge 37 med syv gode bud på aftensmad

Billede af blomkålslasagne.

Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Forsiden lige nu

Madplan uge 37
Ugens madplan uge 37 med syv gode bud på aftensmad→ Se opskriften
billede med cassoulet
Cassoulet (nem opskrift på klassisk fransk gryderet)→ Se opskriften
Æblegalette
Æblegalette - nem opskrift på rustik fransk tærte→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med fransk bondebrød
Fransk bondebrød→ Se opskriften
billede med kylling bourguignon
Kylling bourguignon - sund udgave af den franske klassiker→ Se opskriften
billederesultat for æblesalat
Æblesalat→ Se opskriften
Billede med kantareller
Kantareller - fakta og hvad kan du bruge dem til→ Se opskriften
billede med vikingegryde
Vikingegryde med skinke, bacon og fløde→ Se opskriften
en heldig kartoffel
En heldig kartoffel bagt med rosmarin→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her