Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sous vide › Medister sous vide

Medister sous vide (opskrift på medisterpølse sousvide)

Billede af medister sous vide.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
16
SHARES
FacebookMessenger16PinterestEmailSMS
Indhold
  • Medister sous vide
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på medister sous vide
  • Kommentarer

Medister sous vide

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 2 timer t 30 minutter min
Samlet tid: 2 timer t 45 minutter min
Her får du min opskrift på medister sous vide. Med præcis stegetid og temperatur til tilberedning af medisterpølsen i din sousvide maskine.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 800 g medisterpølse
  • smør (til stegning)

Fremgangsmåde

  1. Gå til din lokale slagter og bed om den bedste medisterpølse.
  2. Skyl medisteren og dup den tør.
  3. Vakuumpak derefter medisteren.
  4. Varm din sous vide op til 75 grader.
  5. Læg forsigtigt den vakuumpakkede medisterpølse ned i vandet.
  6. Nu skal din medister sous vide have cirka 2 timer og 30 minutter, så kernetemperaturen når op på de 75 grader.
  7. Tag medisterpølsen ud af posen og brun den i et par spiseskefulde smør på en varm pande.

Næringsindhold

Kalorier608kcalProtein30gFedt53gMættet fedt18gFlerumættet fedt7gEnkelumættet fedt24gTransfedt0.4gKolesterol144mgNatrium1272mgKalium496mgVitamin A150IUVitamin C1mgCalcium18mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på medister sous vide

Medister sous vide er for dig, der bare ikke kan undvære den klassiske franske metode at tilberede mad på.

Sousvide til en medisterpølse lyder måske lidt omstændigt, men faktisk synes jeg den lange tilberedningstid gør noget godt for smagen i medisterpølsen.

Selvom det jo er hurtigere blot at forkoge medisteren, inden den steges på panden. Men prøv nu alligevel at give den en tur i din sousvide.

Som altid vil jeg anbefale dig at købe en god kvalitet, så gå til din slagter og bed et godt stykke medisterpølse der.

Opskriften på medister sous vide er beregnet til fire personer.

Sovs til medisterpølsen

Du kan nemt lave sovs til din medister sousvide. Kom stegeskyen fra panden op i en varm, lille gryde, og tilsæt en spiseskefuld hvedemel. Pisk det ud.

Pisk derefter gradvist lidt bouillon og mælk i indtil den ønskede konsistens opnås.

Lad sovsen simre i fem minutter, og smag til med salt og peber. Kom evt. lidt sovsekulør i for at justere farven.

Lækkert tilbehør til medisteren er min nemme kartoffelgryde.

Se også mine opskrifter på:

  • Klassisk medisterpølse
  • Medisterpølse i ovn
  • Medister i fad med spidskål og kartofler
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    oktober 06, 2025 at 2:36 pm

    Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • cote de boeuf sous vide
    Cotes de boeuf sous vide (opskrift på kongernes bøf)
  • porre sous vide
    Porre sous vide med tid og temperatur
  • blomkål sous vide
    Blomkål sous vide med tid og temperatur
  • laks sous vide
    Laks sous vide - guide med tid og temperatur

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required