Her får du min opskrift på medister sous vide. Med præcis stegetid og temperatur til tilberedning af medisterpølsen i din sousvide maskine.
Medister sous vide er for dig, der bare ikke kan undvære den klassiske franske metode at tilberede mad på.
Sousvide til en medisterpølse lyder måske lidt omstændigt, men faktisk synes jeg den lange tilberedningstid gør noget godt for smagen i medisterpølsen.
Selvom det jo er hurtigere blot at forkoge medisteren, inden den steges på panden. Men prøv nu alligevel at give den en tur i din sousvide.
Som altid vil jeg anbefale dig at købe en god kvalitet, så gå til din slagter og bed et godt stykke medisterpølse der.
Opskriften på medister sous vide er beregnet til fire personer.
Ingredienser til medister sous vide
800 gram medisterpølse
Smør til stegning
Fremgangsmåde
- Gå til din lokale slagter og bed om den bedste medisterpølse.
- Skyl medisteren og dup den tør.
- Vakuumpak derefter medisteren.
- Varm din sous vide op til 75 grader.
- Læg forsigtigt den vakuumpakkede medisterpølse ned i vandet.
- Nu skal din medister sous vide have cirka to timer og 30 minutter, så kernetemperaturen når op på de 75 grader.
- Tag medisterpølsen ud af posen og brun den i et par spiseskefulde smør på en varm pande.
Sovs til medisterpølsen
Du kan nemt lave sovs til din medister sousvide. Kom stegeskyen fra panden op i en varm, lille gryde, og tilsæt en spiseskefuld hvedemel. Pisk det ud.
Pisk derefter gradvist lidt bouillon og mælk i indtil den ønskede konsistens opnås.
Lad sovsen simre i fem minutter, og smag til med salt og peber. Kom evt. lidt sovsekulør i for at justere farven.
Lækkert tilbehør til medisteren er min nemme kartoffelgryde.
Se også mine opskrifter på:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: