Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Sous vide › Medister sous vide - opskrift på medisterpølse sousvide

Medister sous vide - opskrift på medisterpølse sousvide

medister sous vide
Del gerne:
16
SHARES
FacebookMessenger16PinterestEmailSMS
Opdateret: 27. september 2023 - Udgivet: 28. oktober 2019

Her får du min opskrift på medister sous vide. Med præcis stegetid og temperatur til tilberedning af medisterpølsen i din sousvide maskine.

Medister sous vide er for dig, der bare ikke kan undvære den klassiske franske metode at tilberede mad på.

Sousvide til en medisterpølse lyder måske lidt omstændigt, men faktisk synes jeg den lange tilberedningstid gør noget godt for smagen i medisterpølsen.

Selvom det jo er hurtigere blot at forkoge medisteren, inden den steges på panden. Men prøv nu alligevel at give den en tur i din sousvide.

Som altid vil jeg anbefale dig at købe en god kvalitet, så gå til din slagter og bed et godt stykke medisterpølse der.

Opskriften på medister sous vide er beregnet til fire personer.

Ingredienser til medister sous vide

800 gram medisterpølse
Smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. Gå til din lokale slagter og bed om den bedste medisterpølse.
  2. Skyl medisteren og dup den tør.
  3. Vakuumpak derefter medisteren.
  4. Varm din sous vide op til 75 grader.
  5. Læg forsigtigt den vakuumpakkede medisterpølse ned i vandet.
  6. Nu skal din medister sous vide have cirka to timer og 30 minutter, så kernetemperaturen når op på de 75 grader.
  7. Tag medisterpølsen ud af posen og brun den i et par spiseskefulde smør på en varm pande.

Sovs til medisterpølsen

Du kan nemt lave sovs til din medister sousvide. Kom stegeskyen fra panden op i en varm, lille gryde, og tilsæt en spiseskefuld hvedemel. Pisk det ud.

Pisk derefter gradvist lidt bouillon og mælk i indtil den ønskede konsistens opnås.

Lad sovsen simre i fem minutter, og smag til med salt og peber. Kom evt. lidt sovsekulør i for at justere farven.

Lækkert tilbehør til medisteren er min nemme kartoffelgryde.

Se også mine opskrifter på:

Klassisk medisterpølse

Medisterpølse i ovn

Medister i fad med spidskål og kartofler

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.