Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs og sauce › Marinade med HP Sauce, ananas og mørk rom

Marinade med HP Sauce, ananas og mørk rom

Marinade med HP Sauce, ananas og mørk rom
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
15
SHARES
FacebookMessenger15PinterestEmailSMS

En nem opskrift på marinade til kød og kylling. Den lækre marinade laves blandt andet med HP Sauce, ananas og mørk rom, og det er en allround BBQ-sauce.

Her er den perfekte marinade til dit grillkød eller kylling.

En lækker BBQ-sauce, der blandt andet laves med HP Sauce, ananas og en mørk rom, og den er altså ret nem at lave.

Marinaden er altid god at have ved grillen, og rester opbevares bare på køl til næste gang du skal grille.

Marinade med HP Sauce, ananas og mørk rom

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
En nem opskrift på marinade til kød og kylling. Den lækre marinade laves blandt andet med HP Sauce, ananas og mørk rom, og det er en allround BBQ-sauce.
Antal: 4
Ret: Sovs
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • ¾ dl chili ketchup (jeg brugte Heinz)
  • ¾ dl ketchup
  • 1 spsk ananas (i små tern fra dåse sammen med 2 spsk. af saften)
  • ¼ dl HP Sauce
  • ¼ dl brun farin
  • ½ tsk. chipotlepulver
  • 1 forårsløg (kun det grønne, fintsnittet)
  • 1 lime (skallen)
  • ¼ dl mørk rom
  • 2 fed hvidløg (presset)
  • Lidt salt

Fremgangsmåde

  1. Kom ananas med saft i en blender eller en minihakker og kør til det er som mos, hæld det i en gryde og tilsæt chiliketchup, ketchup, HP Sauce og brun farin.
  2. Tænd for varmen, middel varme og bring det i kog.
  3. Tilsæt chipotlepulver og mørk rom, lad det koge i et par minutter.
  4. Tag det af varmen og tilsæt forårsløg og limeskal, bland det god sammen. Krydr med lidt salt og lad det køle af.
  5. Når din marinade er afkølet kan den bruges til at marinere f. eks. kylling i. Eller BBQ-saucen kan bruges til at pensle på spareribs, mens de grilles - eller til større stykker kylling.

Næringsindhold

Kalorier100kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Den færdige marinade anvendes straks - eller opbevares på køl.

Se også opskriften på grillmesterens BBQ-sauce.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required