Nem og lækker opskrift på laks med østerssauce. Laksen marineres med østerssauce, og derefter steges den i et fad på bund af sundt tilbehør.
Få min lækre opskrift på laks med østerssauce, der nemt laves i ovnen på en bund af spidskål, hvide bønner og tomater. Nemt og godt.
Laksebøfferne marineres med en lækker marinade, der er lavet af østerssauce, ingefær og hvidløg. Det smager himmelsk godt.
Bemærk: Opskriften er beregnet til 2 personer, men den er nem at gange op til flere. God fornøjelse.
Se også disse opskrifter:
- Ovnbagt laks - Nem opskrift på laks i ovn
- Laks med porrer og spidskål
- Svinekød med østerssauce, broccoli og nudler
- Pasta med citronsauce og laks
Opskrift på laks med østerssauce
Laks med østerssauce og sundt tilbehør
Ingredienser
- 350 g laks - uden skind og ben
- 3 spsk østerssauce
- 1 spsk ingefær - revet
- 2 fed hvidløg - finthakket eller revet
- salt og friskkværnet peber
Tilbehør
- 1 dåse hvide bønner
- 0,5 lille spidskål - snittes groft
- 200 g tomater - små
- 1 spsk østerssauce
- 3 spsk citronsaft - friskpresset
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Skær laks ud i to lige store stykker. De skal helst være uden skind og ben. Saltes let.
- Rør østerssauce sammen med revet ingefær og hvidløg, og mariner laksebøfferne. Lad gerne laksen trække 15 minutter, men det er ikke nødvendigt.
- Hæld de hvide bønner i en sigte og skyl dem grundigt. Kom bønnerne i et passende ovnfast fad sammen med snittet spidskål og de små tomater. Tilsæt østerssauce og friskpresset citronsaft. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Vendes godt rundt.
- Læg laksebøfferne øverst.
- Bag det hele i en forvarmet ovn i ca. 20 minutter ved 200 grader varmluft.
- Serveringsforslag til laks med østerssauce.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
Den færdige laks med østerssauce serveres straks på en bund af de sunde grøntsager. Gerne med et stykke groft brød til. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften - skriv gerne her hvad du synes om den.