Lav en lækker sommersalat med avocado og jordbær. Her er den skønne opskrift på sommerens bedste salat med en dejlig limedressing.
Sommersalat med avocado og jordbær er smagen af sommer, og salaten er både flot og indbydende at sætte på bordet.
Salaten er blandt andet med en dejlig limedressing, og du kan servere den til mange forskellige retter. Eller nyde den, som den er.
Opskriften er beregnet til fire personer, men mængderne kan du nemt variere. Der kan anvendes forskellige slags salater, herunder hovedsalat, crispsalat, romainesalat eller hvad du synes.
Indhold
- Lav en lækker sommersalat med avocado og jordbær. Her er den skønne opskrift på sommerens bedste salat med en dejlig limedressing.
- Sommersalat med avocado og jordbær
- Ingredienser 1x2x3xVælg
- Fremgangsmåde
- Næringsindhold
- Video til opskriften
- Servering
- Sommersalat med spidskål, ribs, ærteskud og edamame
- Spidskålssalat med æble og avocado
- Kold kartoffelsalat
- Salat med kogte kartofler, asparges og radiser
- Salat med nye ærter, agurk, ærteskud og dressing
- Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing
- FAQ
- Kommentarer

Sommersalat med avocado og jordbær
Ingredienser
- 1 salat - efter eget valg
- 1 avocado - i tynde skiver
- 150 g jordbær - i halve eller kvarte
- 1 håndfuld rucola
- 5 spsk olivenolie
- 1 spsk honning
- 3 spsk limesaft
- salt og friskkværnet peber
- 1 håndfuld cashewnødder
Fremgangsmåde
- Find et passende og pænt fad frem til din sommersalat med avocado og jordbær.
- Pluk salaten lidt groft og fordel den i fadet. Du kan bruge en romainesalat, crispsalat, hovedsalat eller lignende salat.1 salat
- Klargør avocado og jordbær, og anret dem pænt sammen med salaten.1 avocado, 150 g jordbær
- Fordel også lidt rucola over din sommersalat med avocado.1 håndfuld rucola
- Rør olivenolie sammen med honning og friskpresset limesaft, og smag dressingen til med lidt salt og friskkværnet peber.5 spsk olivenolie, 1 spsk honning, 3 spsk limesaft, salt og friskkværnet peber
- Dryp den lækre limedressing over salaten, og slut med af en håndfuld cashewnødder.1 håndfuld cashewnødder
Næringsindhold
Video til opskriften
Få tilsendt opskriften på mail
Servering
Sommersalat med avocado og jordbær serveres straks, og den er bedst, hvis den ikke laves for lang tid i forvejen.
Flere inspirerende opskrifter:
Sommersalat med spidskål, ribs, ærteskud og edamame
Spidskålssalat med æble og avocado
Kold kartoffelsalat
Salat med kogte kartofler, asparges og radiser
Salat med nye ærter, agurk, ærteskud og dressing
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing
FAQ
Ja, det kan du godt, men ikke for længe. Sommersalaten er bedst kort tid efter den er lavet.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Ulla Pedersen
Den er frisk og lækker også sammen med f.eks. kyllingbryst