Her får du en opskrift på lækker kyllingefilet med italiensk fyld, der serveres med citronkartofler og en hurtig rødvinssauce. God gæstemad.
Kyllingefilet med italiensk fyld er en dejlig ret, der serveres med de smagfulde citronkartofler og en nem og hurtig rødvinssauce.
Her fyldes kyllingefileterne bla. med soltørrede tomater, brie og basilikum, og det smager altså fantastisk godt.
Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer. Men den er nem at gange op til flere.
Opskrift på kyllingefilet med italiensk fyld

Kyllingefilet med italiensk fyld, citronkartofler og rødvinssauce
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Skær en lomme på langs i kyllingebrystfileterne og gnid dem indvendig med salt og friskkværnet peber. Fyld så lommerne med brie, soltørrede tomater og basilikum.
- Vikl 2-3 skiver parmaskinke om hver stykke kylling (sørg for at lommen er så lukket som mulig).
- Varm smør og olie op på en pande og brun kyllingebrystfileterne, til de får en fin farve. Læg dem i et ovnfast fad og steg ved 185 grader i ca. 15 minutter - eller til de er netop gennemstegte.
- Dup kartoflerne helt tørre og kom dem i et fad sammen med løg, salt, friskkværnet peber, citronsaft, olivenolie og koncentreret kalvefond. Vend det hele godt og grundigt rundt.
- Høvl det kolde smør i tynde skiver med en ostehøvl og sæt i ovnen ved 175 grader, i ca. 35-45 minutter, til de er gyldne og møre. Vend dem af og til.
- Drys sukker i en gryde og varm det op til det smelter - HOLD øje med det - det må IKKE branke! Tilsæt rødløg, hvidløg og rosiner og lad det "svede" i et par minutter. Rør i det og pas stadig på at det ikke branker.
- Hæld rødvin ved og lad det kog lidt ind. Tilsæt vand og kalvefond, lad det koge ind til der er ca. 1½ dl tilbage. Smag til med salt og friskkværnet peber.
- Hæld det gennem en finmasket sigte. Kom det tilbage i gryden og sæt det over varmen igen.
- Pisk det iskolde smør i, så det saucen tykner let og server.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Note
Kyllingefilet med italiensk fyld serveres med citronkartofler og rødvinssauce.
Se også disse opskrifter:
Kyllingenuggets - nem opskrift til ovn
Kylling caprese med mozzarella, tomat og basilikum
Kylling med feta
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments