Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kyllingefilet med italiensk fyld, citronkartofler og rødvinssauce

Kyllingefilet med italiensk fyld, citronkartofler og rødvinssauce

Kyllingefilet med italiensk fyld, citronkartofler og rødvinssauce
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
15
SHARES
FacebookMessenger15PinterestEmailSMS

Her får du en opskrift på lækker kyllingefilet med italiensk fyld, der serveres med citronkartofler og en hurtig rødvinssauce. God gæstemad.

Kyllingefilet med italiensk fyld er en dejlig ret, der serveres med de smagfulde citronkartofler og en nem og hurtig rødvinssauce.

Her fyldes kyllingefileterne bla. med soltørrede tomater, brie og basilikum, og det smager altså fantastisk godt.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer. Men den er nem at gange op til flere.

Opskrift på kyllingefilet med italiensk fyld

Kyllingefilet med italiensk fyld, citronkartofler og rødvinssauce

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 30 minutter min
Tilb. tid: 45 minutter min
Samlet tid: 1 time t 15 minutter min
Her får du en opskrift på lækker kyllingefilet med italiensk fyld, der serveres med citronkartofler og en hurtig rødvinssauce. God gæstemad.
Antal: 2 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Kyllingefilet med italiensk fyld
  • 2 kyllingebryst
  • 4 soltørrede tomater marinerede fra glas, skåret i mindre stykker
  • 4 skiver brie
  • basilikum blade, hakket
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 pakke parmaskinke
  • smør og olie til stegning
Citronkartofler
  • 300 g kartofler skrubbet og skåret i halve eller både (alt efter størrelse)
  • 1 stort rødløg skåret i både
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk kalvefond koncentreret
  • 1 citron friskpresset saft af ¼ citron
  • 30 g smør meget koldt
  • salt og friskkværnet peber
Rødvinssauce - hurtig udgave
  • 1 rødløg grofthakket
  • 2 fed hvidløg knust med bladet på en kniv
  • Lidt persille og andre krydderurter, jeg brugte persille, timian, rosmarin og basilikum
  • 1 spsk rosiner
  • 1 spsk rørsukker
  • 1½ dl rødvin
  • 3 dl vand
  • 1 spsk kalvefond koncentreret
  • salt og friskkværnet peber friskkværnet peber
  • 1 klat smør skal være iskoldt

Fremgangsmåde

Fyldte kyllingefileter
  1. Skær en lomme på langs i kyllingebrystfileterne og gnid dem indvendig med salt og friskkværnet peber. Fyld så lommerne med brie, soltørrede tomater og basilikum.
  2. Vikl 2-3 skiver parmaskinke om hver stykke kylling (sørg for at lommen er så lukket som mulig).
  3. Varm smør og olie op på en pande og brun kyllingebrystfileterne, til de får en fin farve. Læg dem i et ovnfast fad og steg ved 185 grader i ca. 15 minutter - eller til de er netop gennemstegte.
Citronkartofler
  1. Dup kartoflerne helt tørre og kom dem i et fad sammen med løg, salt, friskkværnet peber, citronsaft, olivenolie og koncentreret kalvefond. Vend det hele godt og grundigt rundt.
  2. Høvl det kolde smør i tynde skiver med en ostehøvl og sæt i ovnen ved 175 grader, i ca. 35-45 minutter, til de er gyldne og møre. Vend dem af og til.
Hurtig rødvinssauce
  1. Drys sukker i en gryde og varm det op til det smelter - HOLD øje med det - det må IKKE branke! Tilsæt rødløg, hvidløg og rosiner og lad det "svede" i et par minutter. Rør i det og pas stadig på at det ikke branker.
  2. Hæld rødvin ved og lad det kog lidt ind. Tilsæt vand og kalvefond, lad det koge ind til der er ca. 1½ dl tilbage. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  3. Hæld det gennem en finmasket sigte. Kom det tilbage i gryden og sæt det over varmen igen.
  4. Pisk det iskolde smør i, så det saucen tykner let og server.

Næringsindhold

Kalorier250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Note

Kyllingefilet med italiensk fyld serveres med citronkartofler og rødvinssauce.

Se også disse opskrifter:

Kyllingenuggets - nem opskrift til ovn
Den bedste opskrift på kyllingenuggets i ovn, der giver sprøde nuggets hver gang. De laves af kyllingefilet paneret i æg og rasp.
Se opskriften her
kyllingenuggets i ovn
Kylling caprese med mozzarella, tomat og basilikum
Kylling caprese er en italiensk inspireret ret, og her er den nemme opskrift. Laves med kyllingefilet, mozzarella, tomat og basilikum.
Se opskriften her
kylling caprese
Kylling med feta
Her er en lækker opskrift på kylling med feta. Det er kyllingebryst fileter, der fyldes med fetaost, og derefter bages ca. 25 min. i ovnen.
Se opskriften her
billederesultat for kylling med feta
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required