• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kyllingefilet med italiensk fyld, citronkartofler og rødvinssauce

Kyllingefilet med italiensk fyld, citronkartofler og rødvinssauce

Kyllingefilet med italiensk fyld, citronkartofler og rødvinssauce
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
15
SHARES
FacebookMessenger15PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 17. april 2022 - Udgivet: 17. april 2022

Her får du en opskrift på lækker kyllingefilet med italiensk fyld, der serveres med citronkartofler og en hurtig rødvinssauce. God gæstemad.

Kyllingefilet med italiensk fyld er en dejlig ret, der serveres med de smagfulde citronkartofler og en nem og hurtig rødvinssauce.

Her fyldes kyllingefileterne bla. med soltørrede tomater, brie og basilikum, og det smager altså fantastisk godt.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer. Men den er nem at gange op til flere.

Opskrift på kyllingefilet med italiensk fyld

Kyllingefilet med italiensk fyld, citronkartofler og rødvinssauce
newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Kyllingefilet med italiensk fyld, citronkartofler og rødvinssauce

5 fra 2 stemmer
Her får du en opskrift på lækker kyllingefilet med italiensk fyld, der serveres med citronkartofler og en hurtig rødvinssauce. God gæstemad.
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 45 minutter min
Samlet tid 1 time t 15 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Kalorier: 250
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Kyllingefilet med italiensk fyld
  • 2 kyllingebryst
  • 4 soltørrede tomater - marinerede fra glas, skåret i mindre stykker
  • 4 skiver brie
  • basilikum - blade, hakket
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 pakke parmaskinke
  • smør - og olie til stegning
Citronkartofler
  • 300 g kartofler - skrubbet og skåret i halve eller både (alt efter størrelse)
  • 1 stort rødløg - skåret i både
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk kalvefond - koncentreret
  • 1 citron - friskpresset saft af ¼ citron
  • 30 g smør - meget koldt
  • salt og friskkværnet peber
Rødvinssauce - hurtig udgave
  • 1 rødløg - grofthakket
  • 2 fed hvidløg - knust med bladet på en kniv
  • Lidt persille - og andre krydderurter, jeg brugte persille, timian, rosmarin og basilikum
  • 1 spsk rosiner
  • 1 spsk rørsukker
  • 1½ dl rødvin
  • 3 dl vand
  • 1 spsk kalvefond - koncentreret
  • salt og friskkværnet peber - friskkværnet peber
  • 1 klat smør - skal være iskoldt

Fremgangsmåde
 

Fyldte kyllingefileter
  1. Skær en lomme på langs i kyllingebrystfileterne og gnid dem indvendig med salt og friskkværnet peber. Fyld så lommerne med brie, soltørrede tomater og basilikum.
  2. Vikl 2-3 skiver parmaskinke om hver stykke kylling (sørg for at lommen er så lukket som mulig).
  3. Varm smør og olie op på en pande og brun kyllingebrystfileterne, til de får en fin farve. Læg dem i et ovnfast fad og steg ved 185 grader i ca. 15 minutter - eller til de er netop gennemstegte.
Citronkartofler
  1. Dup kartoflerne helt tørre og kom dem i et fad sammen med løg, salt, friskkværnet peber, citronsaft, olivenolie og koncentreret kalvefond. Vend det hele godt og grundigt rundt.
  2. Høvl det kolde smør i tynde skiver med en ostehøvl og sæt i ovnen ved 175 grader, i ca. 35-45 minutter, til de er gyldne og møre. Vend dem af og til.
Hurtig rødvinssauce
  1. Drys sukker i en gryde og varm det op til det smelter - HOLD øje med det - det må IKKE branke! Tilsæt rødløg, hvidløg og rosiner og lad det "svede" i et par minutter. Rør i det og pas stadig på at det ikke branker.
  2. Hæld rødvin ved og lad det kog lidt ind. Tilsæt vand og kalvefond, lad det koge ind til der er ca. 1½ dl tilbage. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  3. Hæld det gennem en finmasket sigte. Kom det tilbage i gryden og sæt det over varmen igen.
  4. Pisk det iskolde smør i, så det saucen tykner let og server.

Næringsindhold

Kalorier: 250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Kyllingefilet med italiensk fyld serveres med citronkartofler og rødvinssauce.

Se også disse opskrifter:

Kyllingenuggets - nem opskrift til ovn

4.8 fra 93 stemmer
Den bedste opskrift på kyllingenuggets i ovn, der giver sprøde nuggets hver gang. De laves af kyllingefilet paneret i æg og rasp.
Gå til opskrift
kyllingenuggets i ovn

Kylling caprese med mozzarella, tomat og basilikum

5 fra 2 stemmer
Kylling caprese er en italiensk inspireret ret, og her er den nemme opskrift. Laves med kyllingefilet, mozzarella, tomat og basilikum.
Gå til opskrift
kylling caprese

Kylling med feta

4.9 fra 50 stemmer
Her er en lækker opskrift på kylling med feta. Det er kyllingebryst fileter, der fyldes med fetaost, og derefter bages ca. 25 min. i ovnen.
Gå til opskrift
billederesultat for kylling med feta
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Forsiden lige nu

kartoffelgratin med oksekød
Kartoffelgratin med oksekød→ Se opskriften
Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.
Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse→ Se opskriften
Krydrede kødboller opskrift med ras el hanout
Krydrede kødboller (opskrift med ras el hanout)→ Se opskriften
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater→ Se opskriften
billede med skærekager
Skærekager (de bedste opskrifter på lækker skærekage)→ Se opskriften
Flytte hjemmefra opskrifter
Flytte hjemmefra opskrifter - nemme og billige retter til unge→ Se opskriften
spansk kylling
Spansk kylling i fad med kikærter, blomkål og chorizo→ Se opskriften
billederesultat for råstegte gulerødder med spidskål
Råstegte gulerødder med spidskål→ Se opskriften
sprøde blomkålsnuggets med cornflakes
Sprøde blomkålsnuggets med knuste cornflakes - nem opskrift→ Se opskriften
pasta med adamamebønner
Pasta med edamamebønner - pastaret med sojabønner→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required