Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kylling med spinat og blomkålssalat

Kylling med spinat og blomkålssalat

kylling med spinat i fad
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1k
SHARES
FacebookMessenger1kPinterestEmailSMS

Kylling med spinat er en dejlig hverdagsret, hvor du tilbereder kyllingebryst i et fad sammen med frisk spinat og en skøn sovs. Retten serveres med en rå blomkålssalat.

Kylling med spinat laves af kyllingebrystfilet, som du deler i halve på den lange led, og bruner godt af på panden.

Du skal også anvende frisk spinat, som steges af inden det kommer i et fad sammen med kyllingekødet og den lækre sovs.

Se også: Fad med kylling, ovnbagte kartofler og champignon flødesovs

Det hele nydes med kogte ris og en salat med rå blomkål. Nemt og godt.

Opskriften er til fire personer.

Opskrift på kylling med spinat

Kylling med spinat

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 45 minutter min
Kylling med spinat er en dejlig hverdagsret, hvor du tilbereder kyllingebryst i et fad sammen med frisk spinat og en skøn sovs. Retten serveres med en rå blomkålssalat.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 250 g spinat frisk
  • 1 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 5 dl madlavningsfløde
  • 2 tsk sennep
  • 2 tsk oregano
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 kyllingebryst
  • 250 g ris koges som anvist

Fremgangsmåde

  1. Til kylling med spinat starter du med, at skylle spinaten grundigt i koldt vand, gerne ad flere gange. Slyng den tør. Eller køb en spinat, der allerede er vasket - det er dog nemmere.
  2. Steg spinaten på en varm pande, så spinaten netop falder sammen, og læg den derefter i et smurt, ildfast fad.
  3. Løg og hvidløg hakkes fint, og sauteres af i lidt olie på panden. Tilsæt madlavningsfløde sammen med sennep og oregano, og lad det koge op. Smag til med salt og peber.
  4. Hæld det over spinaten, og fordel det ud.
  5. Vask panden af og varm den godt op igen. Nu skal du stege ved en god varme. Kyllingebrystfileterne deles i halve på den lange led, og brunes godt af i lidt olie på panden. Krydres med salt og peber, og lægges i fadet.
  6. Stil fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor det skal have 20 minutter.
  7. Imens koger du ris til retten. Se kogetiden på pakken.

Næringsindhold

Kalorier752kcalKulhydrater60gProtein33gFedt42gMættet fedt25gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt12gTransfedt0.01gKolesterol211mgNatrium834mgKalium1004mgKostfibre4gSukker2gVitamin A7180IUVitamin C23mgCalcium185mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Kylling med spinat serveres straks sammen med blomkålssalat og kogte ris, hvor jeg foretrækker basmatiris.

Se også: Spinatgryde

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Marianne skriver

    januar 18, 2018 at 9:56 am

    Hvad er bornholmsk sennep?

    Svar
    • Madensverden.dk skriver

      januar 18, 2018 at 10:05 am

      Hej Marianne
      det er blot sennep fra Bornholm, som kan købes de fleste steder i landet. Jeg synes bare de laver en god sennep på Bornholm, men du kan selvfølgelig anvende en anden sennep i stedet 🙂
      Rigtig god dag til dig.
      Bedste hilsner
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required