• Skip til indhold
  • Gรฅ direkte til footer
Madens Verden
Sรธg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • ร†ggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehรธr
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brรธd
    • Snacks og sรธde sager
  • Madplan
  • Rรฅvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside โ€บ Sous vide โ€บ Koteletter sous vide med eller uden skaft og ben

Koteletter sous vide med eller uden skaft og ben

koteletter sous vide
Del gerne:
12
SHARES
FacebookMessenger12PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:ย  21. juni 2023 - Udgivet:ย  11. juni 2019

Den perfekte opskrift pรฅ koteletter sous vide med prรฆcis temperatur og tid i sousviden. Se hvordan du tilbereder svinekoteletter med eller uden skaft (ben).

Koteletter sous vide er din garanti for et mรธrt stykke svinekรธd, og det er faktisk utroligt nemt at lave.

Jeg vil anbefale dig, at anvende store og tykke koteletter til at tilberede i din sousvide. Det giver bare et bedre resultat.

Jeg plejer ikke at gรฅ under 300 gram stykket, og gerne op pรฅ 350 gram pr. kotelet, og sรฅ vil du sikkert spรธrge: Hvordan kan du spise s store koteletter?

Det kan jeg heller ikke. I stedet deler jeg dem pรฅ midten, sรฅ fire store koteletter pรฅ den mรฅde rรฆkker til fire personer. Ret smart.

Min erfaring er i รธvrigt, at det indimellem kan vรฆre svรฆrt at kรธbe sรฅ store koteletter i supermarkedet eller i eks. Netto eller Fakta.

Her kan du sรฅ blot kรธbe en lille flรฆskesteg, skรฆre ud i koteletter pรฅ cirka 300-350 gram stykket, hvilket er en tykkelse pรฅ cirka fire centimeter, hvorefter du skรฆrer svรฆren fra.

Om det sรฅ skal vรฆre koteletter med eller uden ben, det der ogsรฅ kaldes skaftkoteletter, det er op til dig. Jeg synes ikke der er den store forskel pรฅ smagen efter en tur i sousviden.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Ingredienser til koteletter sous vide

2 koteletter pรฅ 300-350 gram stykket
Hvidlรธgspulver
Salt og friskvรฆrnet peber
Nogle kviste timian

Fremgangsmรฅde

  1. Dup koteletterne tรธrre og krydr dem med hvidlรธgspulver, salt og peber pรฅ begge sider. Hvidlรธgspulver er fremragende til koteletter sous vide. Siger det bare.
  2. Kom koteletterne i sous vide pose, og lรฆg nogle kviste frisk timian ved.
  3. Luk poserne i vakuummaskine.
  4. Varm vandbadet til din sous vide op til 60 grader.
  5. Lรฆg forsigtigt koteletterne ned i vandbadet, og giv dem nu to timer i sousviden.
  6. Tag koteletterne op af vandbadet og klip posen op, og nu har du to muligheder for at brune kรธdet af, sรฅ det fรฅr den rigtige stegeskorpe.

Pรฅ panden

Varm en pande op ved en hรธj varme og kom en god klat smรธr og lidt olie pรฅ.

Nรฅr panden er godt varm lรฆgges koteletterne pรฅ, og nu skal de blot brunes cirka 30 sekunder pรฅ hver side.

ร˜s gerne fedtstof op over kรธdet undervejs.

Grill

Du kan ogsรฅ brune dine koteletter sous vide pรฅ grillen.

Her skal det ske ved en hรธj og direkte varme, hvor koteletterne fรฅr cirka et halvt minut pรฅ hver side.

Tiden afhรฆnger af varmen, sรฅ tag dem af nรฅr kรธdet har fรฅet den rette stegeskorpe.

Koteletter sous vide med skaft (ben)

Ovenstรฅende er som sagt mรฅden at lave mรธre og saftige svinekoteletter i din sous vide. Og det fungerer godt.

Det er en opskrift pรฅ koteletter uden ben, men du kan ogsรฅ sagtens lave de sรฅkaldte skaftkoteletter sous vide. Altsรฅ koteletter med skaft - eller ben.

Fremgangsmรฅden er den samme, og det er tiden ogsรฅ. Altsรฅ hvis vรฆgten/stรธrrelsen ogsรฅ er det.

Dog skal du vรฆre lidt mere varsom, da skaftet (eller benet) kan vรฆre skarpt, og derfor rive hul pรฅ posen. Sรฅ vรฆr opmรฆrksom her.

Se ogsรฅ mine opskrifter pรฅ:

Koteletter i fad

One pot koteletter

Koteletter i ovn

Om Holger
holger rรธrby madsen madens verden
Holger Rรธrby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - ogsรฅ pรฅ kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet sรฅ alle kan forstรฅ dem. Det fรฅr du her pรฅ Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat pรฅ Madens Verdens kogebรธger
  • Adgang til den populรฆre favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemรฆrk: Ingen bindingsperiode
Kรธb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT รฅr)

Lรฆserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Pรฅkrรฆvede felter er markeret *

  1. Lars Mortensen

    august 30, 2023 at 11:22 am

    Du skriver โ€œ Jeg plejer ikke at gรฅ under 300 gram stykket, og gerne op pรฅ 350 gram pr. kotelet, og sรฅ vil du sikkert spรธrge: Hvordan kan du spise s store koteletter?
    Det kan jeg heller ikke. I stedet deler jeg dem pรฅ midten, sรฅ fire store koteletter pรฅ den mรฅde rรฆkker til fire personer. Ret smart.โ€
    Hvad bestรฅr det smarte i? At fire store koteletter rรฆkker til fire personer? ๐Ÿค” Nรฅ pjat, du mener selvf. to koteletter eller mรฅske otte personer ๐Ÿ˜‰

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sรฆtter ogsรฅ pris pรฅ at hรธre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er sรฅ glad for siden. Pรฅ forhรฅnd tak.

Fรธlg os pรฅ Instagram

Besรธg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilfรธj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilfรธj til kurv
  • Madens Verden forklรฆde

    Madens Verden forklรฆde

    kr. 125,00
    Tilfรธj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilfรธj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lรฆkker opskrift pรฅ japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud pรฅ aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lรฆkker dressing

Billede af sรธnderjysk stang.

Sรธnderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift pรฅ lรฆkre sommerretter)โ†’ Se opskriften
Billede af sรธnderjysk stang.
Sรธnderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)โ†’ Se opskriften
jordbรฆrcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbรฆrcrumble - opskrift med jordbรฆr, kokos og hvid chokoladeโ†’ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og festโ†’ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift pรฅ gammeldags pandekagedejโ†’ Se opskriften
Super sprรธde ciabattabrรธd, der er klassiske madbrรธd fra Italien. Brรธdene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrรธdene. Opskirften giver disse tre lรฆkre brรธd. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrรธd med store huller - italiensk ciabatta uden รฆltningโ†’ Se opskriften
billede med mรธrbrad frikasse
Mรธrbrad frikassรฉโ†’ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskaฬŠl med oksekรธd i ovn
Fyldt spidskรฅl med oksekรธdโ†’ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbรฆr
Stor bradepandekage med jordbรฆr - opskrift til mangeโ†’ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lรฆkker dressingโ†’ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rรธrby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Mรธllers Allรฉ 43B
2791 Dragรธr
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Lรฆs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rรธrby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rรธrby Madsen, redaktionschef
Jan Sรธrensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgรฅ reklamer, nรฅr du bruger opskrifterne, og fรฅ din egen favoritliste. Samtidig stรธtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden mรฅ kun finde sted pรฅ institutioner eller virksomheder, der har indgรฅet aftale med Copydan Tekst & Node. Du mรฅ altid gerne linke til indhold pรฅ Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Fรธlg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv stรธttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsรฆt gratis med annoncer her