• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad

Indonesisk kylling opskrift i ovn på 20 minutter

billederesultat for indonesisk kylling
Indonesisk kylling er en dejlig og nem ret, som kan laves på 20 minutter. Retten med kylling bages i ovnen sammen med blandt andet porrer, gulerødder og karry, og der serveres ris til. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  7. juni 2024 - Udgivet:  3. juni 2023

Del gerne:
2.9k
SHARES
FacebookMessenger2.9kPinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du min opskrift på indonesisk kylling, der laves i et fad og steges 20 minutter i ovnen. Med grøntsager, karry og mangochutney.
  2. Opskrift på indonesisk kylling
  3. Indonesisk kylling opskrift i ovn på 20 minutter
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
4.9 fra 57 stemmer
Gå til opskrift

Her får du min opskrift på indonesisk kylling, der laves i et fad og steges 20 minutter i ovnen. Med grøntsager, karry og mangochutney.

Indonesisk kylling er en skøn ret med kylling og grøntsager, der steges i et fad og blot skal have 20 minutter i ovnen.

Det gode ved retten er, at du kan bruge min grundopskrift her, eller tilføje forskellige slags ingredienser til den.

Du kan blandt andet skære en banan eller to i skiver, og komme den i fadet.

Sambal oelek kan erstattes med lidt chili, du kan skrue op eller ned for mængden af mangochutney, afhængig af hvor glad du er for den.

Se også: Kylling i mango - opskrift på mango chicken curry

Den almindelige gule karry kan erstattes med en rød karry, der købes på glas. Men vær opmærksom på, at den røde karry er noget stærkere!

Mængden af porrer og gulerødder kan du selvfølgelig også variere som du synes, men jeg synes mængden i opskriften er meget passende.

Endelig kan du skifte fløden ud med en madlavningsfløde, der selvfølgelig tykner lidt mere, og i øvrigt indeholder mindre fedt end piskefløde.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Se også disse opskrifter:

Marokkansk kylling

Kylling med tilbehør

Fransk kylling

Opskrift på indonesisk kylling

billederesultat for indonesisk kylling

Indonesisk kylling opskrift i ovn på 20 minutter

Her får du min opskrift på indonesisk kylling, der laves i et fad og steges 20 minutter i ovnen. Med grøntsager, karry og mangochutney.
Bedømmelse
4.9 fra 57 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 600 g kyllingebryst
  • 2 porrer
  • 3 gulerødder
  • 4 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 5 dl fløde
  • 3 tsk karry
  • 2 spsk mangochutney
  • 1 tsk sambal oelek
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Find en bradepande eller ildfast fad frem. Snit gulerødder og porrer i tynde og skrå skiver, og fordel dem i fadet.
  • Hvidløg snittes i tynde skiver, mens peberfrugten skæres i mindre tern. Kommes i fadet.
  • Kyllingefileterne skæres i strimler på langs, så de er cirka en centimeter tykke. Brun kyllingestrimlerne ved høj varme så de får farve, og krydr med salt og peber. Læg dem i fadet.
  • Kog hurtigt panden af med fløde, karry, mangochutney og sambal oelek, og hæld det over kylling og grøntsager.
  • Smag gerne til med lidt salt og peber.
  • Stil dit fad med indonesisk kylling ind i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor det skal have 20 minutter.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
687
% Daglig værdi*
Fedt
 
50
g
77
%
Mættet fedt
 
30
g
188
%
Transfedt
 
0.02
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
13
g
Kolesterol
 
237
mg
79
%
Natrium
 
835
mg
36
%
Kalium
 
1006
mg
29
%
Kulhydrater
 
25
g
8
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
14
g
16
%
Protein
 
37
g
74
%
Vitamin A
 
11214
IU
224
%
Vitamin C
 
51
mg
62
%
Calcium
 
148
mg
15
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Indonesisk kylling serveres med kogte ris og et stykke hjemmebagt brød af min nem dej.

Undrer du dig også: Hvad er sambal oelek? Få svaret i linket.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Susan Mosevrå Jensen

    september 18, 2023 at 10:31 am

    Indonesisk kylling i fad er en super ret. Jeg har serveret den for gæster i alle aldre, og alle synes vældig god om den. Det er også en stor fordel, at alt kan forberedes på forhånd. Tak for opskriften

    Svar
  2. Lisbeth

    juni 24, 2023 at 8:42 am

    Kan man evt brug kokosmælk i stedet for fløde?

    Svar
  3. Dan

    juni 02, 2023 at 6:48 pm

    Jeg kan ikke få næringsindholdet til at give mening - 220 kalorier per portion.
    Men det er vel knap det halve af, hvad der er i fløden alene?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juni 03, 2023 at 7:57 am

      Hej Dan
      Tak for det, og du har fuldstændig ret. Det var en fejl i beregningen, og nu er den korrekte på 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  4. Rasmus

    maj 08, 2021 at 9:09 am

    Hej Holger,

    Tak for inspirationen. Jeg skal lave den her i morgen til min familie, men tænkte på, om man med fordel kan lave det en dag forinden og have det på køl? Synes at have læst, at smagen bliver mere intens, hvis man laver det på forhånd og så varmer det i ovnen efterfølgende i de 20 minutter?

    Tak,
    Rasmus

    Svar
  5. Pernille

    marts 27, 2021 at 5:19 pm

    Lækker ret - også for børn!

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      marts 27, 2021 at 9:03 pm

      Hej Pernille
      Dejligt at høre - og tak for tilbagemelding 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required