Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Indbagt kylling - Opskrift på dybstegt kylling i tempuradej

Indbagt kylling - Opskrift på dybstegt kylling i tempuradej

billede med indbagt kylling
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
15
SHARES
FacebookMessenger15PinterestEmailSMS

Nem og lækker opskrift på indbagt kylling. Her får du lækre og sprøde stykker dybstegt kylling, der er vendt i en nem tempuradej.

Indbagt kylling er lækker aftensmad, og så er de dybstegte stykker kylling faktisk nemme at lave.

Jeg foretrækker inderfilet fra kyllingen, som jeg synes bliver mørt og lækkert, men du kan også bruge kyllingebryst, der så skæres ud i mere mundrette stykker.

Derefter dyppes kyllingen i tempuradejen, og så kan du dybstege stykkerne i solsikkeolie. Det er faktisk ganske nemt, og alle er vilde med det. Rester er gode i madpakken dagen efter.

Ønskes en mere krydret udgave kan man komme lidt tørret chili, paprika, hvidløgspulver eller andre krydderier i dejen. God fornøjelse.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Indbagt mørbrad
  • Indbagt laks med spinat
  • Indbagte kartofler i butterdej

Opskrift på indbagt kylling

Indbagt kylling - Opskrift på dybstegt kylling i tempuradej

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Nem og lækker opskrift på indbagt kylling. Her får du lækre og sprøde stykker dybstegt kylling, der er vendt i en nem tempuradej.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Japansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 portion tempura dej (se opskrift i linket)
  • 600 g kyllingeinderfilet
  • 1 l solsikkeolie (til dybstegning)

Fremgangsmåde

  1. Lav tempuradej som anvist - det er meget nemt.
    tempura til indbagt kylling
  2. Skær hvert stykke kyllingeinderfilet over i 2 eller stykker, afhængig af hvor stykker indbagt kylling du ønsker. Jeg deler dem gerne i 2 stykker.
  3. Vend hvert stykke i tempuradejen.
    vend kyllingestykkerne i dejen
  4. Varm solsikkeolie op i en gryde eller dyb pande. Lad olien blive varm, gerne omkring 170-180 grader og kom kyllingestykkerne i. Steg ikke for mange ad gangen.
    dybsteg kyllingestykkerne i solsikkeolie
  5. Steg de indbagte stykker kylling i ca. 3-4 minutter, så de bliver flotte og gyldne.
    de dybstegte kyllingestykker steges gyldne og flotte
  6. Tag dem op på et stykke køkkenrulle, hvor fedtet dryppes af. Brug gerne en hulske. Fortsæt på samme med med resten af kyllingestykkerne, men husk ikke at stege for mange ad gangen.
    læg de dybstegte kyllingestykker til afdrypning på køkkenrulle

Næringsindhold

Kalorier570kcalKulhydrater62gProtein34gFedt18gMættet fedt2gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt13gTransfedt0.02gKolesterol96mgNatrium362mgKalium555mgVitamin A45IUVitamin C2mgCalcium8mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

De stegte stykker indbagt kylling serveres straks sammen med nudler, ris, salat eller hvad du synes. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    marts 04, 2025 at 1:29 pm

    Tak fordi du bruger opskriften - og kom gerne med din mening om den her, så vi kan dele erfaringerne.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)
  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required