Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Honningkylling

Honningkylling

honningkylling med ferskensalsa
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
37
SHARES
FacebookMessenger37PinterestEmailSMS

Sådan laver du honningkylling med ferskensalsa. Meget nem og mør kyllingebrystfilet med honning og den lækre salsa med fersken og tomat.

Honningkylling med ferskensalsa er en utrolig lækker ret med masser af smag, og kyllingekødet bliver mørt som smør.

Retten er super nem at lave, men et tip er at marinere kyllingekødet dagen før. Så bliver den endnu bedre. Men du får også et fint resultat med blot en halv times marinering.

Den lækre ferskensalsa kan du også glæde dig til. Lav eventuelt en dobbelt portion af salsaen og server den i lille skål ved siden af. Den smager godt.

Se også de populære opskrifter på:

  • Honningmarineret kylling med spinat
  • Kylling cuvette med sennep og honning
  • Kyllingespyd med honning og soja
  • Glaseret kylling

Opskrift på honningkylling

Honningkylling

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 50 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Sådan laver du honningkylling med ferskensalsa. Meget nem og mør kyllingebrystfilet med honning og den lækre salsa med fersken og tomat.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst halveres
  • salt og friskkværnet peber
  • 6 spsk honning flydende
  • 3 spsk olivenolie
  • 4 spsk citronsaft
  • 5 fed hvidløg knust og hakket fint
  • 2 tsk paprika
Ferskensalsa
  • 1 fersken i små tern
  • 6 små tomater gerne San Marzano, i små tern
  • 1 lille rødløg i små tern
  • 1 håndfuld persille hakket
  • 2 spsk citronsaft friskpresset
  • 1 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Til honningkylling starter du med at dele 4 kyllingebryst fileter i halve. Bankes derefter let flade mellem to fryseposer. Krydres med salt og friskkværnet peber.
  2. Honningmarinade røres sammen af 6 spsk honning (flydende), 3 spsk olivenolie, 4 spsk citronsaft, 5 fed hvidløg og 2 tsk paprika i en stor skål. Røres grundigt. Tilsæt også lidt salt og peber.
  3. Læg de halverede stykker kyllingebryst ned i marinaden og vend godt rundt. Lad dem nu trække mindst 30 minutter i køleskabet, men de bliver endnu bedre af at stå i et døgn. Så lav dem gerne dagen før.
  4. Steges ca. 3 minutter på hver side på en meget varm pande og lægges på et passende fad.
  5. Ferskensalsa: 1 fersken skæres i små tern og det samme gøres med 6 små tomater og 1 lille rødløg. 1 håndfuld persille hakkes fint.
  6. Vend det sammen i en skål med 2 spsk citronsaft og 1 spsk olivenolie, smag til med salt og peber.
  7. Anret ferskensalsaen over de honningmarinerede stykker kylling.

Næringsindhold

Kalorier446kcalKulhydrater39gProtein34gFedt18gMættet fedt3gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt11gTransfedt0.02gKolesterol96mgNatrium769mgKalium927mgKostfibre2gSukker33gVitamin A1106IUVitamin C33mgCalcium37mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Så er den honningmarinerede kylling med ferskensalsa klar til servering.

Tilbehør kan være andre grøntsager som stegte kartofler, grønne bønner, søde kartofler og et godt stykke groft brød. Gør det simpelt.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    august 14, 2024 at 9:31 am

    Tak fordi du bruger opskriften, og jeg vil blive glad for din mening om den.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required