• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Aftensmad › Honningkylling

Honningkylling

honningkylling med ferskensalsa
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
29
SHARES
FacebookMessenger29PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 14. august 2024 - Udgivet: 14. august 2024

Sådan laver du honningkylling med ferskensalsa. Meget nem og mør kyllingebrystfilet med honning og den lækre salsa med fersken og tomat.

Honningkylling med ferskensalsa er en utrolig lækker ret med masser af smag, og kyllingekødet bliver mørt som smør.

Retten er super nem at lave, men et tip er at marinere kyllingekødet dagen før. Så bliver den endnu bedre. Men du får også et fint resultat med blot en halv times marinering.

Den lækre ferskensalsa kan du også glæde dig til. Lav eventuelt en dobbelt portion af salsaen og server den i lille skål ved siden af. Den smager godt.

Se også de populære opskrifter på:

  • Honningmarineret kylling med spinat
  • Kylling cuvette med sennep og honning
  • Kyllingespyd med honning og soja
  • Glaseret kylling

Opskrift på honningkylling

honningkylling med ferskensalsa
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Honningkylling

5 fra 1 stemme
Sådan laver du honningkylling med ferskensalsa. Meget nem og mør kyllingebrystfilet med honning og den lækre salsa med fersken og tomat.
Forb. tid 50 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 446
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst - halveres
  • salt og friskkværnet peber
  • 6 spsk honning - flydende
  • 3 spsk olivenolie
  • 4 spsk citronsaft
  • 5 fed hvidløg - knust og hakket fint
  • 2 tsk paprika
Ferskensalsa
  • 1 fersken - i små tern
  • 6 små tomater - gerne San Marzano, i små tern
  • 1 lille rødløg - i små tern
  • 1 håndfuld persille - hakket
  • 2 spsk citronsaft - friskpresset
  • 1 spsk olivenolie

Fremgangsmåde
 

  1. Til honningkylling starter du med at dele 4 kyllingebryst fileter i halve. Bankes derefter let flade mellem to fryseposer. Krydres med salt og friskkværnet peber.
  2. Honningmarinade røres sammen af 6 spsk honning (flydende), 3 spsk olivenolie, 4 spsk citronsaft, 5 fed hvidløg og 2 tsk paprika i en stor skål. Røres grundigt. Tilsæt også lidt salt og peber.
  3. Læg de halverede stykker kyllingebryst ned i marinaden og vend godt rundt. Lad dem nu trække mindst 30 minutter i køleskabet, men de bliver endnu bedre af at stå i et døgn. Så lav dem gerne dagen før.
  4. Steges ca. 3 minutter på hver side på en meget varm pande og lægges på et passende fad.
  5. Ferskensalsa: 1 fersken skæres i små tern og det samme gøres med 6 små tomater og 1 lille rødløg. 1 håndfuld persille hakkes fint.
  6. Vend det sammen i en skål med 2 spsk citronsaft og 1 spsk olivenolie, smag til med salt og peber.
  7. Anret ferskensalsaen over de honningmarinerede stykker kylling.

Næringsindhold

Kalorier: 446kcalKulhydrater: 39gProtein: 34gFedt: 18gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 11gTransfedt: 0.02gKolesterol: 96mgNatrium: 769mgKalium: 927mgKostfibre: 2gSukker: 33gVitamin A: 1106IUVitamin C: 33mgCalcium: 37mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Så er den honningmarinerede kylling med ferskensalsa klar til servering.

Tilbehør kan være andre grøntsager som stegte kartofler, grønne bønner, søde kartofler og et godt stykke groft brød. Gør det simpelt.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    august 14, 2024 at 9:31 am

    Tak fordi du bruger opskriften, og jeg vil blive glad for din mening om den.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af Axelborg kylling.
    Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter
  • Billede af hvid bolognese.
    Hvid bolognese uden tomater
  • Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.
    Kyllingelår i fad med tomater og kartofler
  • Billede resultat for kalkun nuggets.
    Sprøde kalkun nuggets i panko rasp

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 35

Ugens madplan uge 35 - her er lækker aftensmad til hele ugen

Billede af squashsalat af rå squash.

Squashsalat (skøn salat med rå squash, tomat og æble)

Billede af Axelborg kylling.

Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter

Billede af squashfritter.

Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash

uge34-bedsteVinkøbMV

Ugens vine, uge 34, 2025: 20 topkøb fra Australien til Champagne!

Ugens madplan uge 34

Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen

Forsiden lige nu

Ugens madplan uge 35
Ugens madplan uge 35 - her er lækker aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
honningkylling med ferskensalsa
Honningkylling→ Se opskriften
blomme crumble kage
Blomme crumble (sprød crumble med blommer)→ Se opskriften
Billede af squashsalat af rå squash.
Squashsalat (skøn salat med rå squash, tomat og æble)→ Se opskriften
boller med havreklid
Boller med havreklid - langtidshævede og sprøde brød→ Se opskriften
Billede af Axelborg kylling.
Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter→ Se opskriften
billede med italienske frikadeller i tomatsovs på pande
Italienske frikadeller→ Se opskriften
billederesultat for brombærcrumble
Brombærcrumble→ Se opskriften
grillede tomater på stilk
Grillede tomater på stilk - blommetomater i grill→ Se opskriften
Karry
Rist krydderierne så de får mere smag→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required