Min opskrift på kylling cuvette, der laves med sennep og honning. Her er der tale om udbenet overlår, der nemt tilberedes i ovnen.
Kylling cuvette er en fantastisk udskæring, der består af udbenet overlår fra kyllingen.
Dermed får du det måske møreste stykke kød fra kyllingen, og så er den meget nem at tilberede i ovnen.
Der findes flere producenter på markedet, der laver denne udskæring, så kig godt efter den i dit supermarked. Og ellers er det også muligt selv at udbene overlårene. God fornøjelse.
Opskrift på kylling cuvette
Få tilsendt opskriften på mail
Ingredienser
- 1000 gram kylling cuvette - udbenet overlår
- 4 spiseskefulde olivenolie
- 4 spiseskefulde honning
- 4 teskefulde sennep
- 2 teskefulde timian - tørret
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Til kylling cuvette starter du med at finde et passende ovnfast fad frem, og ovnen indstilles på 200 grader varmluft.
- Rør olivenolie, honning og sennep sammen i en lille skål.
- Fold hvert stykke kyllingcuvette ud, og smør indersiden med senneps- og honningmarinaden.
- Rul eller fold sammen og hold dem lukket med en kødnål, tandstikker eller bomuldssnor.
- Lægges i fadet og krydres med timian, salt og friskkværnet peber.
- Steges nu i ca. 40 minutter ved 200 grader varmluft.
Næringsindhold
Tips
De færdigstegte kylling cuvette serveres straks sammen med tilbehør.
Det kan være stegte kartofler og en lækker spidskålssalat med æble og avocado..
Sven Gladov
20 grader varmluft?
Mon ikke der mangler et 0?
Holger Rørby Madsen
Hej Sven
Man siger 0 ikke betyder noget, men det passer ikke 🙂
Det er min fejl - jeg har straks rettet den til. Tak for hjælpen.
Alt det bedste
Holger
Kirsten Flørning
Er der ikke fejl i Kyllingecuvette, når der i pkt 6 står: steges i 40 min ved 20 grader?
Venligste
Kirsten Flørning
Holger Rørby Madsen
Hej Kirsten
Tak for det - jo, jeg havde glemt et 0. Det er rettet nu 🙂
Alt det bedste
Holger