Her får du en hurtig opskrift på stegte nudler med æg og kylling. En lækker nudelret til pande eller wok, og den vil hele familien elske.
Stegte nudler med æg og kylling er en lækker og hurtig ret, som hele familien kan lide. Måske bliver det endda en ny livret hjemme hos jer.
Du kan lave den i en stor pande eller en wok, og smagen er rimelig mild, så både sarte voksne og børn kan være med her. Retten er ikke stærk.
Samtidig er nudelretten nem at lave, og du skal ikke bruge et utal af mærkelig ingredienser. Du kan købe dem alle i dit lokale supermarked, og opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på stegte nudler med æg
Stegte nudler med æg og kylling
Ingredienser
- 5 æg
- olie - til stegning
- 500 gram kyllingebryst - i små tern eller strimler
- 2 spiseskefulde soja
- 250 gram nudler
- 1 lille broccoli - i små buketter
- 1 lille spidskål - snittet
- 1 bundt forårsløg - i skiver
- 4 fed hvidløg - hakket
- 100 gram gulerødder - i tynde stave eller groftrevet
- 3 spiseskefulde soja
- 2 spiseskefulde sød chilisauce
- 1 citron
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Til stegte nudler med æg og kylling starter du med, at stege æggene i lidt olie på en varm pande eller wok. Hak/findel de stegte æg godt ud og læg dem til side på en tallerken.
- Steg så kyllingekødet i lidt olie i ca. 4-5 minutter ved meget høj varme, hvor du til sidst vender et par spiseskefulde soja med. Også kyllingekødet lægges til side på en tallerken.
- Bræk nudlerne i mindre stykker og kom dem i en skål. Overhæld med kogende vand, så nudlerne er rigeligt dækket med vand. Rør rundt og lad dem trække i 4 minutter i vandet.
- Steg broccoli, spidskål, forårsløg, hvidløg og gulerødder ved meget høj varme i et minuts tid sammen med lidt olie. Vend ofte rundt.
- Kom de stegte æg tilbage på panden sammen med kyllingekødet, og tilsæt også afdryppede nudler.
- Vend rundt sammen med tre spiseskefulde soja, sød chilisauce og friskpresset citronsaft. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
De stegte nudler med æg og kylling serveres straks.
Du kan bare stille panden eller wokken på bordet, og eventuelt pynte med lidt peanuts eller cashewnødder. Lidt snittet forårsløg er også pænt.
Serveres gerne med lidt ekstra soja og sød chilisauce.
Se også mine opskrifter på:
- Ingen reklamer og annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe lækre opskrifter
- Fortsat udvikling af Danmarks bedste madunivers
- Kæmpe tak herfra fordi du bakker op om Madens Verden
Lone Mathilde Marie Jørgensen
Hej Holger
Kan man bruge anden pasta istedet for nudler. Vi elsker farfalle "sommerfugle" som vi kalder dem. 😊
Holger Rørby Madsen
Hej Lone
De er også gode, og det kan du sikkert sagtens. Men du får selvfølgelig en lidt anden ret ud af det 🙂
Alt det bedste
Holger
Else Ravnskjær
Hej Holger. Et lille spørgsmål til opskriften med nudler og kylling. Du skriver steger æggene. Betyder det som spejlæg🤔 som æggekage?
Else Ravnskjær
Holger Rørby Madsen
Hej Else
Godt spørgsmål. Nej, hæld æggene på panden ved en god varme, rør rundt og findel de stegte æg, hvorefter de lægges til side.
God fornøjelse.
BH Holger