Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Gryderet med nakkefilet

Gryderet med nakkefilet

gryderet med nakkefilet og paprika
4.5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
156
SHARES
FacebookMessenger156PinterestEmailSMS

Her får du opskriften på en gryderet med nakkefilet og paprika. Gryderetten bliver virkelig mør, og serveres med kogte ris.

Gryderet med nakkefilet og paprika er en mør version af den klassiske paprikagryde.

Nakkefilet er perfekt til gryderetter, da fedtmarmoreringen gør kødet særdeles mørt ved langtidsstegning.

Og her er kødet så tilsat paprika, fløde, champignon og andre gode råvarer.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også de populære opskrifter på:

  • Skovridergryde
  • Gryderet i ovn
  • Italiensk kødgryde
  • Gris i paprika

Opskrift på gryderet med nakkefilet

Gryderet med nakkefilet

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.5 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 2 timer t
Samlet tid 2 timer t 15 minutter min
Her får du opskriften på en gryderet med nakkefilet og paprika. Gryderetten bliver virkelig mør, og serveres med kogte ris.
Antal 4 personer
Ret Aftensmad
Køkken Dansk

Ingredienser

  • 750 g nakkefilet
  • 2 rødløg
  • 250 g champignon
  • 3 tsk paprika
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 4 dl kalvefond (eller anden bouillon)
  • 3 dl fløde
  • 2 røde peberfrugter
  • 200 g brunchpølser
  • salt og friskkværnet peber
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde

  1. Skær nakkefileten ud i tykke skiver, som skæres i mundrette tern. Lav ikke ternene for små.
  2. Rødløg deles i grove stykker, mens champignon rengøres og deles i kvarte.
  3. Brun gerne kødet i lidt smør på en pande, da det er nemmere at brune kødet ordentlig på den måde. Og gør det gerne ad et par omgange.
  4. Så brun halvdelen af kødet grundigt, og tilsæt derefter halvdelen af løgene, som svitses med et minuts. Hæld det i en gryde, og brun den anden halvdel af kød og løg. Hæld også det i gryden.
  5. Svits derefter champignon grundigt, og kom dem ved i gryden.
  6. Tilsæt hakkede tomater, paprika, kalvefond og fløde, og krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
  7. Læg låg på gryden, og nu skal det simre i to timer.
  8. 20 minutter før gryderetten er klar kommes strimlede peberfrugter i retten, og fem minutter før vendes brunchpølserne i, da de blot skal varmes.
  9. Du kan eventuelt jævne gryderetten med lidt Maizena, der udrøres i en smule koldt vand.

Næringsindhold

Kalorier651kcalKulhydrater18gProtein36gFedt50gMættet fedt25gFlerumættet fedt4gEnkelumættet fedt17gKolesterol193mgNatrium1726mgKalium1201mgKostfibre4gSukker11gVitamin A3117IUVitamin C93mgCalcium128mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Den lækre gryderet med nakkefilet og paprika serveres med kogte ris.

Den kan selvfølgelig også nydes med en lækker kartoffelmos til.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required