Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Forretter › Grillede bruschetta med gedeost

Grillede bruschetta med gedeost

Kan du lige gedeost, skal du prøve disse lækre bruschetta med gedeost. Her er de lavet med rosmarin og en dusk persille på toppen, men de kan krydres som du ønsker. Foto: Charlotte Mithril
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
12
SHARES
FacebookMessenger12PinterestEmailSMS

Prøv denne opskrift på de lækreste bruschetta med gedeost. De kan laves på grillen eller i ovnen og smager skønt af sydens sol.

Elsker du også gedeost? Så prøv disse lækre grillede bruschetta med gedeost og ovnbagte tomater. De er perfekte til tapas, som forret eller som tilbehør til for eksempel en pastaret.

De har en autentisk smag af Sydeuropa og varme sommerdage, og kan nydes året rundt herhjemme, når du savner lidt sydlandsk stemning.

Se også: Italiensk bruschetta med tomat

De er dejligt sprøde med en cremet og fyldig topping af bagte tomater og gedeost.

Nyd dem sammen med et glas kølig hvidvin eller en kold og frisk øl.

Mange variationer

De er nemme at lave og har du ikke tid til at lave ovnbagte tomater selv, så kan du nemt snyde lidt og bruge færdige semidried tomater eller soltørrede tomater.

I opskriften er der anvendt rosmarin, da det er et fantastisk aromatisk krydderi, der smager skønt sammen med gedeost, men du kan sagtens anvende andre krydderier, som for eksempel timian, oregano eller rosmarin.

Elsker du hvidløg, kan du også finthakke et hvidløg og komme i tomat-gedeost blandingen.

Grill eller ovn

Har du alligevel gang i grillen, er de perfekte at tilberede på grillen. Men der er ingen grund til at tænde op i grillen, alene for at lave bruschetta med gedeost.

Du kan nemlig også sagtens lave dem i ovnen. Giv dem gerne lidt grill i ovnen, men husk at holde øje med at de ikke bliver sorte.

Opskrift på grillede bruschetta med gedeost

Grillede bruschetta med gedeost

charlotte mithrilCharlotte Mithril
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 55 minutter min
Samlet tid: 1 time t 5 minutter min
Prøv denne opskrift på de lækreste bruschetta med gedeost. De kan laves på grilleneller i ovnen og smager skønt af sydens sol.
Antal: 4 personer
Ret: Forret
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4-8 skiver brød (afhængig af størrelsen)
  • 3-4 tomater
  • 1 spsk olivenolie
  • 100 g gedeost
  • 1 tsk rosmarin
  • lidt persille (til pynt)
  • Salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Skær tomater i grove stykker og vend dem i olivenolie og salt. Bag dem i 45 min ved 200 grader. Alternativt brug soltørrede tomater for at spare tid.
  2. Skær brødet i skiver.
  3. Skær gedeost ud i små tern og vend dem med de bagte tomater og krydr med rosmarin.
  4. Bag dem i cirka 10 minutter på grillen eller i ovnen på 200 grader med grill - pas på de ikke bliver sorte. De er færdige, når osten er smeltet.
  5. Kom lidt frisk persille på toppen og server.

Næringsindhold

Kalorier136kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Se også disse opskrifter på lækre tapas og forretter:

Melon med parmaskinke - nem opskrift
Melon med parmaskinke er en af de nemmeste forretter at lave, men samtidig også en af de mest populære. Du kan bruge forskellige slags melon.
Se opskriften her
billederesultat for melon med parmaskinke
Bresaola med rucola, parmesan og trøffelolie
Bresaola er saltet og lufttørret oksefilet, som serveres i tynde skiver som forret. Her serveret med rucola, parmesan og trøffelolie.
Se opskriften her
billederesultat for bresaola med rucola
Gulerødder med bacon og honning - nemt og lækkert tilbehør
Her får du opskriften på gulerødder med bacon, der er små snackgulerødder omviklet med baconskiver og penslet med honning.
Se opskriften her
Billede resultat for gulerødder med bacon
Om Charlotte
charlotte mithril
Charlotte Mithril

Charlotte er fødevare- og ernæringsekspert og har en ph.d. om Ny Nordisk Hverdagsmad fra Institut for Human Ernæring, Københavns Universitet. Charlotte laver smagstest, vidensartikler og opskrifter til Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede med asparges i butterdej.
    Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker
  • billede til hvide asparges med brunet smør
    Hvide asparges med brunet smør (en lækker forret)
  • kartoffelbund med røget laks og asparges
    Kartoffelbund med røget laks og asparges
  • italiensk bruschetta med tomat
    Italiensk bruschetta med tomat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required