• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Drikkevarer › Grapejuice - Hjemmelavet med grape, appelsin og rørsukker

Grapejuice - Hjemmelavet med grape, appelsin og rørsukker

grapejuice opskrift
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
FacebookMessengerPinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 3. marts 2025 - Udgivet: 30. august 2015

Hjemmelavet grapejuice lavet af grape og appelsin. Jeg har tilsat en smule økologisk rørsukker i denne grapejuice, og den er meget frisk i smagen.

Denne opskrift på hjemmelavet grapejuice giver knap en liter juice, afhængig af hvor saftige dine grapefrugter er.

Se også de populære opskrifter på:

  • Detox juice – lækker grøn juice med ingefær og mynte
  • Sellerijuice med æble og citronsaft
  • Sådan laver du hjemmelavet juice
  • Gulerodsjuice med æble, citron og ingefær

Opskrift på grapejuice

grapejuice opskrift
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Grapejuice - Hjemmelavet med grape, appelsin og rørsukker

5 fra 1 stemme
Hjemmelavet grapejuice lavet af grape og appelsin. Jeg har tilsat en smule økologisk rørsukker i denne grapejuice, og den er meget frisk i smagen.
Forb. tid 10 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Drikke
Køkken: Amerikansk
Kalorier: 182
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 grapefrugt - store
  • 2 appelsiner
  • 1 spsk sukker - gerne rørsukker
  • 4 dl vand

Fremgangsmåde
 

  1. Vi starter med at dele grapefrugter og appelsiner i halve.
  2. Find citruspresseren frem, og pres frugterne - få al saften med ud.
  3. Sigt så saften ned i en skål gennem en sigte eller fintmasket si. Du kan selvfølgelig også sigte juicen direkte i en flaske eller kande. Vi sigter saften for at undgå rester af kerner.
  4. Kom så en spiseskefuld økologisk rørsukker ned i din grapejuice, og rør det godt ud i juicen. Sukkeret er lige med til at søde grapejuicen, men er du mere til en syrlig juice kan du undlade rørsukker. Jeg plejer dog at bruge det.
  5. Tilsæt så vand, og rør igen.
  6. Så er din grapejuice klar til servering, og den gør sig godt på morgenbordet.

Næringsindhold

Kalorier: 182kcalKulhydrater: 46gProtein: 3gFedt: 1gMættet fedt: 0.1gFlerumættet fedt: 0.1gEnkelumættet fedt: 0.1gNatrium: 5mgKalium: 567mgKostfibre: 7gSukker: 32gVitamin A: 3965IUVitamin C: 138mgCalcium: 102mgJern: 0.3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Lidt fakta om grape

Grapefrugten er der delte meninger om. Nogle elsker den, mens andre synes frugten er meget sur. Og det er da også en bitter sag, men der er forskel på grapefrugterne.

Hvis du køber de grapefrugter, der er rødlige i kødet, vil du også opleve at de er mindre bitre i smagen.

Grapefrugter er gode at presse til en frisk juice, og ved at tilsætte både lidt appelsin og rørsukker får du en lidt mere sød juice.

Grapefrugt indeholder meget C-vitamin, men også en del A-vitamin. Men der er også en del mineraler i frugten, så den er ikke overraskende en sund fætter at nyde.

I stedet for juice kan du også spise den upresset. Del grapefrugten i to halve, skær kødet fri af skallen med en skarp kniv (uden at skære igennem skallen), og drys med lidt rørsukker.

Grapefrugt kan holde sig frisk i op mod to uger i køleskabet.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    marts 03, 2025 at 11:28 am

    Tak fordi du bruger opskriften - kom gerne med din mening om den her.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Forsiden lige nu

sommerpande med kylling og kål
Sommerpande med kylling og kål→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
Sæson i juli
Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager→ Se opskriften
billederesultat for wraps med kylling
Nemme wraps med kylling og spidskål→ Se opskriften
Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required