Indhold
Grapejuice
Fremgangsmåde
- Vi starter med at dele grapefrugter og appelsiner i halve.
- Find citruspresseren frem, og pres frugterne - få al saften med ud.
- Sigt så saften ned i en skål gennem en sigte eller fintmasket si. Du kan selvfølgelig også sigte juicen direkte i en flaske eller kande. Vi sigter saften for at undgå rester af kerner.
- Kom så en spiseskefuld økologisk rørsukker ned i din grapejuice, og rør det godt ud i juicen. Sukkeret er lige med til at søde grapejuicen, men er du mere til en syrlig juice kan du undlade rørsukker. Jeg plejer dog at bruge det.
- Tilsæt så vand, og rør igen.
- Så er din grapejuice klar til servering, og den gør sig godt på morgenbordet.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på grapejuice
Denne opskrift på hjemmelavet grapejuice giver knap en liter juice, afhængig af hvor saftige dine grapefrugter er.
Se flere opskrifter:
- Detox juice - lækker grøn juice med ingefær og mynte
- Sellerijuice med æble og citronsaft
- Sådan laver du hjemmelavet juice
- Gulerodsjuice med æble, citron og ingefær
- Grapefrugtkage med yoghurt og glasur
Lidt fakta om grape
Grapefrugten er der delte meninger om. Nogle elsker den, mens andre synes frugten er meget sur. Og det er da også en bitter sag, men der er forskel på grapefrugterne.
Hvis du køber de grapefrugter, der er rødlige i kødet, vil du også opleve at de er mindre bitre i smagen.
Grapefrugter er gode at presse til en frisk juice, og ved at tilsætte både lidt appelsin og rørsukker får du en lidt mere sød juice.
Grapefrugt indeholder meget C-vitamin, men også en del A-vitamin. Men der er også en del mineraler i frugten, så den er ikke overraskende en sund fætter at nyde.
I stedet for juice kan du også spise den upresset. Del grapefrugten i to halve, skær kødet fri af skallen med en skarp kniv (uden at skære igennem skallen), og drys med lidt rørsukker.
Grapefrugt kan holde sig frisk i op mod to uger i køleskabet.
Se også: Er grapefrugt godt mod forhøjet kolesteroltal?
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode




Holger Rørby Madsen skriver
Tak fordi du bruger opskriften - kom gerne med din mening om den her.