Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Forretter › Dadler med bacon

Dadler med bacon (bløde dadler i baconsvøb til tapas)

billederesultat for dadler med bacon
4.8 fra 24 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1.4k
SHARES
FacebookMessenger1.4kPinterestEmailSMS
Indhold
  • Dadler med bacon - nem opskrift til tapas
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på dadler i svøb
  • Devil on a horseback
  • Langtidsstegte dadler med bacon
  • Sød chilisauce og dadler i bacon
  • Kommentarer

Dadler med bacon - nem opskrift til tapas

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 24 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Dadler med bacon er lækre som en lille forret eller spansk tapas. Bløde dadler i baconsvøb er en nem opskrift, der er klar på få minutter.
Antal: 4 personer
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 12 dadler (stenene tages ud)
  • 6 skiver bacon (eller serrano skinke)

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Tag stenene ud af dadlerne, og det er ret nemt. Klem forsigtigt på dem, så de åbner sig ganske let, hvorefter du snildt kan pille stenen ud.
  3. Del hver skive bacon i to, da en hel skive bliver for meget bacon til hver dadel.
  4. Lav nemt dine dadler med bacon ved at vikle baconskiven om dadlen, hvorefter de sættes på bagepapir en bageplade eller i et ildfast fad. Bagepapiret sparer dig for meget rengøring!
  5. Stil de baconsvøbte dadler ind i ovnen, hvor de skal have cirka 15-20 minutter, og de er færdige når baconen er sprød. Bruger du serrano skinke i stedet for bacon kan stegetiden forkortes lidt.

Næringsindhold

Kalorier96kcalKulhydrater16gProtein7gFedt1gMættet fedt1gFlerumættet fedt0.01gEnkelumættet fedt0.01gNatrium625mgKalium138mgKostfibre2gSukker13gVitamin A2IUVitamin C0.1mgCalcium8mgJern0.2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på dadler i svøb

Dadler med bacon er en klassisk ret i en spansk tapas, og de baconsvøbte dadler er utrolig nemme at lave.

Her omvikles dadlerne blot med en skive bacon, hvorefter de steges i ovnen.

Dadler i baconsvøb laves som sagt med bacon, men du kan også lave dem med serrano skinke. Det er mindst lige så godt.

Husk også, at der er forskel på dadler. Jeg ynder at bruge Medjoul dadler, der også kaldes Kong Salomons dadler, som du kan købe i mange supermarkeder.

Disse dadler er både bløde og saftige, og samtidig også store i størrelsen, og derfor perfekte til denne snack.

Opskriften giver 12 dadler i baconsvøb, men du kan jo nemt gange den op.

Se også de populære opskrifter på:

  • Opskrift på rosenkål med bacon
  • Dadelbarer med chokolade
  • Pølser i svøb
dadler i baconsvøb

Devil on a horseback

Der findes også en engelsk version af dadler med bacon. Her er dadlerne erstattet med svesker, og så hedder retten i stedet "Devil on a horseback". Dem skal du også prøve at lave.

Langtidsstegte dadler med bacon

Du kan også langtidsstege den lækre spanske tapas snack.

Her skal du blot sætte ovnen på 100 grader, hvorefter de baconsvøbte dadler skal have cirka tre timer. Det er altså også ret godt.

Sød chilisauce og dadler i bacon

Et ekstra tip, hvis du lige vil gøre noget ekstra ud af denne spanske klassiker er, at pensle dadlerne med en sød chilisauce inden de kommer i ovnen.

Du kan også blot servere den søde chilisauce til de baconsvøbte dadler.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede med asparges i butterdej.
    Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker
  • billede til hvide asparges med brunet smør
    Hvide asparges med brunet smør (en lækker forret)
  • kartoffelbund med røget laks og asparges
    Kartoffelbund med røget laks og asparges
  • italiensk bruschetta med tomat
    Italiensk bruschetta med tomat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem af Madens Verden...?

madens verden logo opskrifter på god mad

Bliv medlem nu. For blot 295 kr. for et helt år slipper du for alle for annoncer, kan printe, gemme dine favoritter og se næringsindholdet i opskrifterne. Når du logger ind, slipper du også for denne boks.

Vi har ingen bindingsperiode. Selve tilmeldingen tager få sekunder, da du blot skal indtaste din mailadresse og betale. Derefter kan du logge ind og få en endnu bedre oplevelse af Madens Verden.

På forhånd tak for din opbakning og velkommen i klubben.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required