Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Croutoner

Croutoner (lækre sprøde brødcroutoner til salat)

Hjemmelavede croutoner
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook16PinterestSMSEmailMessenger
16
DELINGER
Indhold
  • Croutoner - lynhurtige at lave og lækre i en salat
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på hjemmelavede croutoner
  • Serveringstips og andre opskrifter
  • Kommentarer

Croutoner - lynhurtige at lave og lækre i en salat

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 3 minutter min
Tilb. tid: 7 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Croutoner tager ingen tid at lave. Til gengæld betyder de alverden for en salat, fordi de er så sprøde. Her er en opskrift på de bagte brødtern.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Fransk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • ½ stk ciabattabrød (el. andet hvedebrød)
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Skær et brød i skiver og skær derefter skiverne i grove tern.
  2. Vend brødternene med en blanding af olie, hvidløg, salt og peber.
  3. Bred ternene ud på en bagepapirsklædt bageplade og bag dem i 5-7 minutter - eller indtil de er gyldne og sprøde - på 200 grader.

Næringsindhold

Kalorier93kcalKulhydrater0.1gProtein0.03gFedt11gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt8gNatrium582mgKalium1mgKostfibre0.01gSukker0.003gVitamin A0.02IUVitamin C0.1mgCalcium1mgJern0.1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på hjemmelavede croutoner

Croutoner kommer fra latin: Crusta, som betyder sprød. Og sprøde er disse bagte brødtern, der kan bruges til alt fra supper til salater.

Man kan selvfølgelig gå i supermarkedet og købe dem, men det tager kun ti minutter at lave sine egne. Og så er det billigt.

Det er lynhurtigt, nemt og så smager de godt. Det eneste man gør er at skære et brød i tern, vende dem med lidt olivenolie, salt og peber samt eventuelt hvidløg.

Du kan også bruge krydderier som oregano og timian. Her har jeg dog valgt basisopskriften, og så kan du selv tilsætte mere, hvis du har lyst.

Se flere lækre brødopskrifter:

  • Luftigt franskbrød
  • Boller
  • Grydebrød

Serveringstips og andre opskrifter

Du kan både bruge croutoner til supper og salater, for eksempel den kendte cæsarsalat.

Jeg bruger ofte et billigt ciabattabrød fra Brugsen, fordi det er lidt tørt i krummen, og tørt er godt i dette tilfælde. Når jeg har brødrester, snupper jeg dem i stedet.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af sesamkartofler.
    Sesamkartofler (lækre kartofler med sesamfrø stegt i ovn)
  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Glædelig jul - giv dig selv en gave

madens verden logo opskrifter på god mad

Fra Madens Verden ønsker vi dig en rigtig glædelig jul. Har du overvejet, at give dig selv en gave i form af et medlemskab til kun 295 kr. for et helt år? Det bliver både du og vi glade for.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required