Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Croutoner

Croutoner (lækre sprøde brødcroutoner til salat)

Hjemmelavede croutoner
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
16
SHARES
FacebookMessenger16PinterestEmailSMS
Indhold
  • Croutoner - lynhurtige at lave og lækre i en salat
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på hjemmelavede croutoner
  • Serveringstips og andre opskrifter
  • Kommentarer

Croutoner - lynhurtige at lave og lækre i en salat

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 3 minutter min
Tilb. tid: 7 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Croutoner tager ingen tid at lave. Til gengæld betyder de alverden for en salat, fordi de er så sprøde. Her er en opskrift på de bagte brødtern.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Fransk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • ½ stk ciabattabrød (el. andet hvedebrød)
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Skær et brød i skiver og skær derefter skiverne i grove tern.
  2. Vend brødternene med en blanding af olie, hvidløg, salt og peber.
  3. Bred ternene ud på en bagepapirsklædt bageplade og bag dem i 5-7 minutter - eller indtil de er gyldne og sprøde - på 200 grader.

Næringsindhold

Kalorier93kcalKulhydrater0.1gProtein0.03gFedt11gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt8gNatrium582mgKalium1mgKostfibre0.01gSukker0.003gVitamin A0.02IUVitamin C0.1mgCalcium1mgJern0.1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på hjemmelavede croutoner

Croutoner kommer fra latin: Crusta, som betyder sprød. Og sprøde er disse bagte brødtern, der kan bruges til alt fra supper til salater.

Man kan selvfølgelig gå i supermarkedet og købe dem, men det tager kun ti minutter at lave sine egne. Og så er det billigt.

Det er lynhurtigt, nemt og så smager de godt. Det eneste man gør er at skære et brød i tern, vende dem med lidt olivenolie, salt og peber samt eventuelt hvidløg.

Du kan også bruge krydderier som oregano og timian. Her har jeg dog valgt basisopskriften, og så kan du selv tilsætte mere, hvis du har lyst.

Se flere lækre brødopskrifter:

  • Luftigt franskbrød
  • Boller
  • Grydebrød

Serveringstips og andre opskrifter

Du kan både bruge croutoner til supper og salater, for eksempel den kendte cæsarsalat.

Jeg bruger ofte et billigt ciabattabrød fra Brugsen, fordi det er lidt tørt i krummen, og tørt er godt i dette tilfælde. Når jeg har brødrester, snupper jeg dem i stedet.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Du er endnu ikke medlem af Madens Verden...?

madens verden logo opskrifter på god mad

For blot 295 kroner for et helt år får du helt og aldeles adgang til alt indhold og alle funktioner på Madens Verden. Du slipper samtidig for annoncer, kan printe, gemme dine favoritter og se næringsindholdet i opskrifterne.

Samtidig bakker du som medlem op om Madens Verden og vores store madunivers, der giver dig masser af både nye og spændende retter, men også alle de kendte og populære klassikere.

Betalingen dækker et helt år frem, og vi har ingen bindingsperiode. Selve tilmeldingen tager få sekunder, da du blot skal indtaste din mailadresse og betale. Derefter kan du logge ind og få en endnu bedre oplevelse af Madens Verden.

På forhånd tak for din opbakning.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required