Indhold
Chokolademuffins i airfryer
Ingredienser
- 150 g hvedemel
- 100 g sukker
- 7 g bagepulver
- 1 nip salt
- 25 g kakao
- 125 g yoghurt naturel
- 60 g rapsolie
- 1 æg
- 30 g mørk chokolade hakket
Fremgangsmåde
- Til chokolademuffins i airfryer starter du med, at veje 150 g hvedemel af i en skål sammen med 100 g sukker, 7 g bagepulver, 1 nip salt og 25 g kakao. Vend det sammen.
- Tilsæt så 125 g yoghurt sammen med 60 g rapsolie og 1 æg.
- Med en grydeske røres det sammen til em muffinsdej, og du skal ikke piske. Men rør indtil der ikke er lommer af mel i dejen.
- Hak 30 g mørk chokolade og vend den i.
- Fordel dejen i seks store muffinsforme, der sættes på risten i din airfryer.
- Bag de lækre muffins ved 160 grader i 18 minutter.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på chokolademuffins i airfryer
Kan man bage lækre chokolademuffins i airfryer? Det kan du sagtens, og denne opskrift er netop tilpasset din airfryer.
Du får seks fantastiske muffins, hvor dejen er lavet med både kakao og hakket mørk chokolade. Og samtidig er dejen meget nem at røre sammen.
Se også: Nem chokoladekage i airfryer
Ønsker du at bage chokolademuffins i ovn, kan du i stedet finde opskriften her.
Kagerne bages ved 160 grader i airfryeren, men bagetiden kan godt variere lidt afhængig af hvilken model du har. Her er de bagt i min Philips XXL Airfryer. Prik gerne i de bagte muffins for at mærke om de færdige, og her må der ikke hænge dej ved.
Kalorier: I en chokolademuffin er der 306 kalorier.
Tips
De færdigbagte chokolademuffins køles af, hvorefter de kan nydes til kaffen.
Fryseegnet: Kagerne kan sagtens fryses ned. Tø dem op ved stuetemperatur eller en mikroovn.
Se også: Bananmuffins i airfryer - nemme og luftige
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode





Comments
No Comments