Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brunch, morgenmad og frokost › Butterdejspizza med kartofler, feta og bacon

Butterdejspizza med kartofler, feta og bacon

Butterdejspizza
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
21
SHARES
FacebookMessenger21PinterestEmailSMS

Butterdejspizza er en super nem måde at lave en anderledes pizza på. Den bliver lettere i udtrykket end en almindelig pizza, og passer super til en brunch eller som frokostret med salat til.

Indrømmet, jeg køber ofte butterdej i stedet for at lave dejen selv. Den købte smager dejlig, og så er den nem at arbejde med.

Her bruger jeg kartofler, feta og bacon, men du kan variere, som du vil, blot du holder fast i selve fetablandingen, som er en lækker, cremet bund på dejen.

Se også disse opskrifter:

  • Pizzasnegle
  • Salatpizza
  • Lasagne bolognese
  • Pasta med kødsovs

Opskrift

Butterdejspizza med kartofler, feta og bacon

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Butterdejspizza er nem at lave, og så smager den godt. Opskriften her er med kartofler, feta og bacon, men du kan variere fyldet, som du vil.
Antal: 8 stk
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 rulle butterdej (275 gram ca.)
  • 1 stk æggeblomme (til pensling)
  • 125 g fetaost
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 tsk friskkværnet peber (eller en halv afhængig af smag)
  • 1 tsk citronsaft
  • 8 stk kartofler (i skiver)
  • 1 pakke bacon (i skiver )
  • karse (som drys på toppen)

Fremgangsmåde

  1. Begynd med at koge kartoflerne i ca. 8 minutter. Skyl dem i koldt vand og skær dem i tynde skiver.
  2. Tænd ovnen på 200 grader almindelig over- og undervarme. Tag butterdejen ud af køleskabet og fold den ud på en bageplade.
  3. Prik huller i dejen med en gaffel og pensl med en pisket æggeblomme tilsat en smule vand. Sæt dejen i ovnen og bag i 8 minutter.
  4. Mos fetaosten med en gaffel og bland creme fraiche, peber og citronsaft i ti len tyk let smuldret creme.
  5. Tag butterdejen ud af ovnen og smør fetacremen derpå, placer kartoffelskiver i cremen og bag i 7-8 minutter. I mens steger du bacon på panden.
  6. Tag din butterdejspizza ud af ovnen og drys med bacon, som du smuldrer mellem fingrene. Top til sidst med karse og server. Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier294kcalKulhydrater2gProtein10gFedt27gMættet fedt11gFlerumættet fedt4gEnkelumættet fedt10gTransfedt0.1gKolesterol52mgNatrium557mgKalium125mgKostfibre0.1gSukker0.4gVitamin A89IUVitamin C0.2mgCalcium81mgJern0.4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Hvis du vil have friske tomater og oliven på din butterdejspizza i stedet, skal du ikke bage dem med dejen, men i stedet skære begge dele i tynde skiver og komme på pizzaen, når den er færdigbagt.

Derefter drysser du med olivenolie, salt og krydderier efter eget valg. Du kan også toppe med friske krydderurter.

Vil du prøve at bage endnu en alternativ pizza, denne opskrift på italiensk pizzadej måske noget for dig. Du kan også bage en klassisk, italiensk Pizza Margherita.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af pighvarsalat.
    Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk
  • billede med club sandwich
    Club sandwich (opskrift på en amerikansk favorit)
  • påske smørrebrød med torskerogn og æg
    Påske smørrebrød med torskerogn og æg
  • billede med brunchpandekager
    Brunchpandekager med bagepulver (nem opskrift til brunch)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required