• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Brunch, morgenmad og frokost › Bagel med kylling og kalkunbacon

Bagel med kylling og kalkunbacon

billede til bagel med kylling
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
7
SHARES
FacebookMessenger7PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. februar 2024 - Udgivet: 23. marts 2023

Sådan laver du bagel med kylling og kalkunbacon. En nem og hurtig opskrift på bagels med lækkert fyld og en hjemmelavet sennepsmayo.

Bagel med kylling er nem og lækker aftensmad, der helt sikker vækker glæde i hele familien.

Her får du lækre bagels fyldt med stegt kyllingebryst, hjemmelavet sennepsmayo, salat og lidt revet gulerod, men fyldet kan jo sagtens varieres efter smag og behag.

Se også: Big Mac roulade - sund burgerroulade

Opskriften giver seks bagels, der er beregnet til fire personer. Det er halvanden til hver - eller måske kan nogen spise to, mens andre nøjes med en. Du kan selvfølgelig sagtens lave flere.

Opskrift på bagel med kylling

billede til bagel med kylling
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Bagel med kylling og kalkunbacon

5 fra 2 stemmer
Sådan laver du bagel med kylling og kalkunbacon. En nem og hurtig opskrift på bagels med lækkert fyld og en hjemmelavet sennepsmayo.
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Kalorier: 835
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 500 g kyllingebryst
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • 125 g kalkunbacon - svarende til 6 skiver
  • 6 bagels - hjemmebagte eller købte
  • 75 g salat - den du bedst kan lide
  • 100 g gulerødder - rives groft
  • 4 spsk mayonnaise
  • 2 tsk sennep - jeg bruger Maille med honning

Fremgangsmåde
 

  1. Til bagel med kylling starter du med, at banke kyllingefileterne flade. Læg et stykke kyllingebryst mellem to fryseposer på et skærebræt, og bank kødet let med en kagerulle eller lignende. Kødet skal ikke være mast, men bankes fladt.
  2. Steg kyllingebrystfileterne i lidt olie på en meget varm pande i ca. 3-4 minutter på hver side, krydr med salt og friskkværnet peber og læg til side på et skærebræt.
  3. Kalkunbacon lægges på bageplade med bagepapir, og bages ved 180 grader varmluft i ca. 10 minutter.
  4. Har du frosne bagels, kan de varmes i ovnen sammen med kalkunbacon, og frosne bagels skal have ca. 8-9 minutter i ovnen ved de 180 grader varmluft.
  5. Gør gulerødder og salat klar, og rør mayonnaise sammen med med sennep.
  6. Flæk bagels med en savtakket kniv, og smør både underdel og overdel med sennepsmayo.
  7. Byg så dine bagels op med salat, kylling i tynde skiver, kalkunbacon og revet gulerod inden overdelen lægges på.

Næringsindhold

Kalorier: 835kcalKulhydrater: 88gProtein: 53gFedt: 29gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 10gEnkelumættet fedt: 10gTransfedt: 0.04gKolesterol: 117mgNatrium: 2416mgKalium: 876mgKostfibre: 5gSukker: 1gVitamin A: 4846IUVitamin C: 4mgCalcium: 55mgJern: 4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Bagel med kylling serveres straks, og den kan serveres som frokost eller et let aftensmåltid.

Du kan også variere fyldet, og her kan du også bruge tomat, agurk, spidskål, traditionel bacon og meget andet.

Se også: Bagel med røget laks og sennepsmayo

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af pighvarsalat.
    Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk
  • billede med club sandwich
    Club sandwich - opskrift på en amerikansk favorit
  • påske smørrebrød med torskerogn og æg
    Påske smørrebrød med torskerogn og æg
  • billede med brunchpandekager
    Brunchpandekager med bagepulver - nem opskrift til brunch

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af squashfritter.

Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash

uge34-bedsteVinkøbMV

Ugens vine, uge 34, 2025: 20 topkøb fra Australien til Champagne!

Ugens madplan uge 34

Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen

Billede af hvid bolognese.

Hvid bolognese uden tomater

Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.

Kyllingelår i fad med tomater og kartofler

Billede resultat for kalkun nuggets.

Sprøde kalkun nuggets i panko rasp

Forsiden lige nu

billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
billederesultat for vegetarisk pastaret
Vegetarisk pastaret med squash og tomater på 15 min.→ Se opskriften
billede til peberfrugt i peberfrugt
Peberfrugt i peberfrugt med kylling og blomkål→ Se opskriften
Billede med figner.
Figner - opskrifter med figen, sæson, og holdbarhed→ Se opskriften
billede med kefirboller
Kefirboller - koldhævede→ Se opskriften
Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.
Kyllingelår i fad med tomater og kartofler→ Se opskriften
Ugens madplan uge 34
Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
Billede resultat for kalkun nuggets.
Sprøde kalkun nuggets i panko rasp→ Se opskriften
billede med brombærmarmelade
Brombærmarmelade - nem marmelade med brombær→ Se opskriften
Billede med havregryn.
Havregryn - fakta, opskrifter og derfor er havren så sund→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required