Sådan laver du bagel med kylling og kalkunbacon. En nem og hurtig opskrift på bagels med lækkert fyld og en hjemmelavet sennepsmayo.
Bagel med kylling er nem og lækker aftensmad, der helt sikker vækker glæde i hele familien.
Her får du lækre bagels fyldt med stegt kyllingebryst, hjemmelavet sennepsmayo, salat og lidt revet gulerod, men fyldet kan jo sagtens varieres efter smag og behag.
Se også: Big Mac roulade - sund burgerroulade
Opskriften giver seks bagels, der er beregnet til fire personer. Det er halvanden til hver - eller måske kan nogen spise to, mens andre nøjes med en. Du kan selvfølgelig sagtens lave flere.
Opskrift på bagel med kylling
Ingredienser
- 500 gram kyllingebryst
- 2 spiseskefulde olivenolie
- salt og friskkværnet peber
- 125 gram kalkunbacon svarende til 6 skiver
- 6 bagels hjemmebagte eller købte
- 75 gram salat den du bedst kan lide
- 100 gram gulerødder rives groft
- 4 spiseskefulde mayonnaise
- 2 teskefulde sennep jeg bruger Maille med honning
Sådan gør du
- Til bagel med kylling starter du med, at banke kyllingefileterne flade. Læg et stykke kyllingebryst mellem to fryseposer på et skærebræt, og bank kødet let med en kagerulle eller lignende. Kødet skal ikke være mast, men bankes fladt.
- Steg kyllingebrystfileterne i lidt olie på en meget varm pande i ca. 3-4 minutter på hver side, krydr med salt og friskkværnet peber og læg til side på et skærebræt.
- Kalkunbacon lægges på bageplade med bagepapir, og bages ved 180 grader varmluft i ca. 10 minutter.
- Har du frosne bagels, kan de varmes i ovnen sammen med kalkunbacon, og frosne bagels skal have ca. 8-9 minutter i ovnen ved de 180 grader varmluft.
- Gør gulerødder og salat klar, og rør mayonnaise sammen med med sennep.
- Flæk bagels med en savtakket kniv, og smør både underdel og overdel med sennepsmayo.
- Byg så dine bagels op med salat, kylling i tynde skiver, kalkunbacon og revet gulerod inden overdelen lægges på.
Næringsindhold
Noter
Bagel med kylling serveres straks, og den kan serveres som frokost eller et let aftensmåltid.
Du kan også variere fyldet, og her kan du også bruge tomat, agurk, spidskål, traditionel bacon og meget andet.
Se også: Bagel med røget laks og sennepsmayo