Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Baconruller i fad

Baconruller i fad med flødegrøntsager

billederesultat for baconruller i fad
4.7 fra 91 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
8.3k
DELINGER
Facebook8.3kPinterestSMSEmailMessenger
Indhold
  • Baconruller i fad
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på baconruller i fad
  • Servering
  • Kommentarer

Baconruller i fad

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 91 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 1 time t
Samlet tid: 1 time t 20 minutter min
Baconruller i fad er en populær ret, hvor kødet lægges på en bund af grøntsager og lidt fløde, hvorefter hele retten får en time i ovnen.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g hakket svin og kalv
  • 1 tsk salt
  • 1 æg
  • 1 løg (finthakket)
  • 3 spsk rasp
  • 2 dl mælk
  • friskkværnet peber
  • 12 skiver bacon
Grøntsager
  • 600 g kartofler (skrællede og i skiver)
  • 300 g gulerødder (i skiver)
  • 2 bundt forårsløg (snittet)
  • 5 dl fløde (eller madlavningsfløde)
  • 1 håndfuld persille
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Du starter med at lave farsen til baconrullerne. Rør det hakkede kød med salt, hvorefter du tilsætter æg, løg (du kan også anvende en teskefuld løgpulver), rasp, lidt mælk og peber. Rør farsen lind, men ikke for tynd. Tilsæt mælken lidt efterhånden, da mængden kan afvige lidt. Stil på køl mens du gør grøntsagerne klar.
  2. Find et ildfast fad eller bradepande frem, og skær kartoflerne i skiver, hvorefter de kommes i fadet.
  3. Gulerødder skæres ligeledes i skiver og kommes ved sammen med forårsløg, der er snittet i mindre stykker.
  4. Hæld fløden ved, og vend det hele lidt rundt sammen med fint hakket persille. Krydr med salt og peber.
  5. Del en baconskive på midten og læg dem ved siden af hinanden. Kom en spiseskefuld fars på, form til en lidt aflang rulle i baconskivernes bredde og rul sammen.
  6. Stil baconrullen ovenpå grøntsagerne i fadet - som du kan se på billedet. Fortsæt med de øvrige 11 ruller.
  7. Stil fadet ind i en forvarmet ovn ved 200 grader over- og undervarme, og giv det nu en time i ovnen.

Næringsindhold

Kalorier691kcalKulhydrater44gProtein20gFedt50gMættet fedt31gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt12gTransfedt0.01gKolesterol188mgNatrium1692mgKalium1175mgKostfibre6gSukker13gVitamin A14715IUVitamin C41mgCalcium213mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på baconruller i fad

Denne opskrift på baconruller i fad kan sagtens blive en ny livret hos dig, for det er altså en ret, som smager virkelig godt.

Samtidig er det en af de populære retter i fad, som jeg mange holder af.

Når først fadet er sat i ovnen, kan du nemlig rydde væk, og så er det bare at vente på, at retten er klar.

Her er baconrullerne lavet på en bund af kartofler, gulerødder og forårsløg, men du kan også bruge andre grøntsager.

Forårsløg er selvfølgelig oplagt at udskifte med porrer, og ellers kan der også anvendes knoldselleri, jordskokker og andre rodfrugter.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også mine opskrifter på:

  • Forloren hare med vildtsovs
  • Farsbrød
  • Græsk farsbrød

Servering

Lad gerne de færdigstegte baconruller køle af i fem minutter inden servering, da retten er meget varm.

Kan serveres som den er, eller med en lækker spidskålssalat til.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Eva Neupart Blomberg skriver

    august 21, 2025 at 2:52 pm

    Kan man lave retten klar dagen før, så den bare skal sættes i ovnen dagen efter ?

    Svar
  2. Marianne Vilhelmsen skriver

    oktober 16, 2024 at 7:37 pm

    Super nem og smagfuld ret. Fik👍 fra manden her til aften. Er sat i kartoteket😋🤗

    Svar
  3. Kirsten Christensen skriver

    oktober 14, 2024 at 1:21 am

    Smager rigtig godt

    Svar
  4. Lisa Lynge skriver

    august 01, 2024 at 12:21 am

    Kan man lave den i airfryer, og hvor længe tror du det skal have.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      august 01, 2024 at 7:45 am

      Hej Lisa
      Det kan du sagtens. Lidt kortere tid og lidt lavere temperatur end i ovnen, og det skal nok blive godt.
      Skriv gerne lige hvad du gjorde så andre kan lære af dig 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  5. Søderquist skriver

    oktober 29, 2023 at 9:30 pm

    Jeg har fulgt opskriften trin for trin, men fløden skilte og sovsen blev i stedet for en tynd suppe.

    Svar
  6. Helle Hommelgaard skriver

    april 11, 2023 at 7:23 pm

    Nu har jeg lavet retten 2 gange. Der smager virkelig godt, men sovsen bliver noget tyndt sjask. Jeg har brugt madlavningsfløde på 15 procent. Hvad gør jeg forkert?

    Svar
  7. Sanne Hermansen skriver

    september 14, 2022 at 2:50 pm

    Skal lave denne ret til fødselsdagsgæster i morgen. Synes ½ l fløde lyder af meget. Cremer fløden sig fint omkring kartofler og grøntsager .

    Svar
  8. Maria thomsen skriver

    maj 22, 2022 at 5:38 pm

    Jeg elsker den her ret Holger 🙌

    Idag har vi valgt at blande kalv og gris, med en pakke oksefars, spinat, persille, paprika, merian, oregano og en pose revet Mozarella. Er meget spændt på resultatet 🙌

    Svar
  9. Hans Strand skriver

    april 03, 2020 at 6:48 pm

    Husk at skære katoflene i tønde skiver ellers Tarm det 2 timer at lave

    Svar
  10. Camilla Strauss Nielsen skriver

    december 05, 2018 at 2:47 am

    Hej.
    Lækker side. Denne ret lyder lækker og må jeg prøve og lave , men vil lige høre er det 38% piskefløde eller madlavnings fløde ? (Og hvilke fløde bruger du i alle din opskrifter madlavnings eller alm piskefløde)
    Og væde/fløden den skiller ikke når bacon fedte smelter ned i eller ? 🙂
    Tak mvh Camilla 🙂
    P.s øv kan ikke finde din side som app. 🙁

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required