• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Opsamlinger › Aftensmad med hakket svinekød

Aftensmad med hakket svinekød

aftensmad med hakket svinekød
Del gerne:
6
SHARES
FacebookMessenger6PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  10. oktober 2024 - Udgivet:  27. maj 2024

Aftensmad med hakket svinekød står meget højt på listen over de retter, der hver dag bliver serveret i de danske hjem.

Det drejer som en stribe af de folkekære retter som frikadeller, forloren hare og boller i karry.

Jo, nogle bruger udelukkende svinekød i mange af disse retter, mens andre foretrækker en blanding af hakket kalv og svin. Du kan selv vælge og resultat bliver godt uanset hvad.

Retter med hakket svinekød er nem aftensmad, som ofte også er hurtige at tilberede, og så kræver de sjældent for mange ingredienser.

Oversigt
  • Opskrifter
  • Frikadeller
  • Nudler med hakket svinekød og spidskål
  • Farseret blomkål
  • Boller i karry
  • Forloren hare med bacon
  • Farserede porrer - nem opskrift
  • Karbonader
  • Hvidkålsrouletter - kåldolmere
  • Risret med svinekød
  • Spaghetti & meatballs med ovnbagte kødboller
  • FAQ
  • Kommentarer

Opskrifter

Her får du mine udvalgte opskrifter til dig på lækre retter med hakket svinekød, så du kan lave lækre retter til aftensmad. God fornøjelse.

Frikadeller

4.8 fra 724 stemmer
Få opskriften på autentiske frikadeller lavet efter en slagtermesters traditionelle metoder. En klassisk dansk favorit.
Gå til opskrift
Billede af frikadeller.

Nudler med hakket svinekød og spidskål

4.7 fra 42 stemmer
Her får du min opskrift på nudler med hakket svinekød og spidskål. En nem ret, som du enten kan lave i en dyb pande eller en wok.
Gå til opskrift
nudler med hakket svinekød og spidskål

Farseret blomkål

4.7 fra 10 stemmer
Her er min opskrift på farseret blomkål. En smuk ret med blomkål, fars og bacon, der både er nem at lave, og som smager forrygende godt.
Gå til opskrift
farsereret blomkål

Boller i karry

4.8 fra 193 stemmer
Nem og lækker opskrift på boller i karry. En dansk klassiker med lækre kødboller i en skøn karrysauce. Et stort hit i alle børnefamilier.
Gå til opskrift
billede med boller i karry serveret sammen med kogte ris

Forloren hare med bacon

4.8 fra 207 stemmer
Mormors opskrift på forloren hare svøbt i bacon og vildtsovs er en klassisk dansk ret. Her får du Danmarks bedste ovnstegte farsbrød med en lækker sovs til.
Gå til opskrift
billede med forloren hare

Farserede porrer - nem opskrift

4.8 fra 63 stemmer
Farserede porrer er porrer, der pakkes ind i en lækker fars, og derefter på pande og i ovn. En nem opskrift på denne klassiske ret.
Gå til opskrift
Billede resultat for farserede porrer

Karbonader

4.8 fra 62 stemmer
Nem og klassisk opskrift på karbonader uden de vilde dikkedarer. Perfekt tilberedt med hakket svine- og kalvekød i ovn eller pande.
Gå til opskrift
karbonader krebinetter

Hvidkålsrouletter - kåldolmere

4.7 fra 25 stemmer
Hvidkålsrouletter eller kåldolmer? Kært barn har mange navne, men her er opskriften på de bedste hvidkålsrouletter med fars og en vidunderlig sovs.
Gå til opskrift
billederesultat for hvidkålsrouletter og kåldolmere

Risret med svinekød

4.7 fra 7 stemmer
Få min opskrift på risret med svinekød, spidskål og gulerødder. En nem ret med asiatisk præg, som du kan lave i en stor pande eller wok.
Gå til opskrift
risret med svinekød og spidskål

Spaghetti & meatballs med ovnbagte kødboller

4.8 fra 6 stemmer
En lækker opskrift på klassikeren spaghetti & meatballs. Her med ovnbagte kødboller, der vendes i den lækre tomatsovs med grøntsager.
Gå til opskrift
billederesultat for spaghetti & meatballs

FAQ

Kan man spise råt hakket svinekød?

Nej. Du skal ikke spise råt hakket svinekød, der kan sygdomsfremkaldende i form af eks. salmonella. Derfor skal du heller smage på rå fars. I stedet skal du gennemstege kødet til en kernetemperatur på mindst 75 grader.

Er hakket svinekød og hakket grisekød det samme?

I butikkerne kan du både støde på betegnelserne hakket svinekød og hakket grisekød det samme, og det er samme vare.

Hvorfor lugter grisekød af tis?

Grisekød, herunder hakket svinekød, kan under uheldige omstændigheder lufte af tis. Det er ornelugt, der stammer fra stofferne androstenon og skatol, der dannes i grisenes testikler og tarme. Derfor er slagterierne ikke vilde med at modtage hangrise. man vaccinerer faktisk hangrise mod ornelugt.

Har jeg glemt nogle retter til aftensmad med hakket svinekød? Så skriv lige en kommentar længere nede, så jeg får det hele med. På forhånd tak.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Karin Broberg

    september 10, 2024 at 9:49 am

    Karrykål og boller I selleri.

    Svar
  2. Gitte

    maj 30, 2024 at 9:50 am

    Farserede rosenkål

    Svar
  3. vivian

    maj 30, 2024 at 8:20 am

    hvidkål s budding

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her