Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Vegetar › Veggieboller med frisk pasta og tomatsauce

Veggieboller med frisk pasta og tomatsauce

Veggieboller med pasta
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMS
Opdateret: 20. juni 2024 - Udgivet: 23. juli 2021

Veggieboller ligner kødboller eller frikadeller, men laves af plantefars. Her er opskriften på en vegetarisk middagsret, som alle kan lide.

Veggieboller med hjemmelavet tomatsauce, grillet hvidløg og pasta er et sundt og lækkert aftensmåltid.

De små boller ligner nærmest kødboller eller falafler, men farsen er 100 procent plantebaseret.

Farsen indeholder blandt andet kartofler, ærter, bønner og champignoner.

Uanset om man er vegetar eller ej, er det sundt og klimavenligt med kødfrie dage. Her er en opskrift på en ret, som de fleste vil elske.

Opskrift på veggieboller med tomatsauce

Planteslagterne

Veggieboller med hjemmelavet tomatsauce

5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Aftensmad, Vegetar
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 pakke plantefars - fra Planteslagterne
  • 1 håndfuld basilikum - frisk
Pasta
  • 500 g frisk pasta
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
Tomatsauce
  • 2 tomater - hakkede
  • 1 løg
  • 200 g svampe
  • 1-2 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet peber
  • ½ dl basalmicio
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk tørret basilikum
  • Olie
Tilbehør
  • 30 g pinjekerner
  • 1 håndfuld salvie
  • 3-5 fed hvidløg
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at sætte vand over til pastaen i en gryde og tilsæt lidt olie og salt i vandet. Inden det begynder at koge, tænder du ovnen på 180 grader til at riste pinjekerner og salvien.
  2. Pensel salvien med lidt olie og salt, og giv den cirka 8-10 minutter i ovnen.
  3. Derefter tager du farsen ud af pakken og hakker frisk basilikum fint. Bland den finthakkede basilikum i farsen i en skål, mix det sammen med hænderne og form farsen til små boller.
  4. Sæt nu en pande på middelvarme og tilsæt lidt olie. Vent med at lægge bollerne på, før panden er helt varm. Steg bollerne i cirka 4-5 min på hver side. Du kan stege hvidløgene på samme pande som bollerne.
Tomatsauce
  1. Tag nu en gryde til tomatsaucen, svits løg og svampe i lidt olie i cirka 5 minutter og tilsæt så hakkede tomater og resten af ingredienserne til tomatsaucen.
  2. Lad det koge i 5-7 minutters tid. Imens koger du pastaen som anvist på pakken.
  3. Anret på en tallerken med pinjekerner, salvie og grillet hvidløg på toppen.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Server eventuelt retten med et rigtig godt brød til, for eksempel det italienske focaccia eller et ciabattabrød.

Du kan også se nogle af vores andre populære opskrifter på vegetarmad, som kan nydes af alle:

  • Dild-deller med frisk kartoffelsalat
  • Rødbedefalafel med frisk mynte
  • Grøntsagsspyd med persilleolie
  • Hjemmelavet vegetar-sushi med teriaky tofu

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required