Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Veggieboller med frisk pasta og tomatsauce

Veggieboller med frisk pasta og tomatsauce

Veggieboller med pasta
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMS

Veggieboller ligner kødboller eller frikadeller, men laves af plantefars. Her er opskriften på en vegetarisk middagsret, som alle kan lide.

Veggieboller med hjemmelavet tomatsauce, grillet hvidløg og pasta er et sundt og lækkert aftensmåltid.

De små boller ligner nærmest kødboller eller falafler, men farsen er 100 procent plantebaseret.

Farsen indeholder blandt andet kartofler, ærter, bønner og champignoner.

Uanset om man er vegetar eller ej, er det sundt og klimavenligt med kødfrie dage. Her er en opskrift på en ret, som de fleste vil elske.

Opskrift på veggieboller med tomatsauce

Veggieboller med hjemmelavet tomatsauce

Planteslagterne
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Veggieboller ligner kødboller eller frikadeller, men laves af plantefars. Her er opskriften på en vegetarisk middagsret, som alle kan lide.
Antal: 2 personer
Ret: Aftensmad, Vegetar
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 pakke plantefars (fra Planteslagterne)
  • 1 håndfuld basilikum (frisk)
Pasta
  • 500 g frisk pasta
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
Tomatsauce
  • 2 tomater (hakkede )
  • 1 løg
  • 200 g svampe
  • 1-2 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet peber
  • ½ dl basalmicio
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk tørret basilikum
  • Olie
Tilbehør
  • 30 g pinjekerner
  • 1 håndfuld salvie
  • 3-5 fed hvidløg

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Start med at sætte vand over til pastaen i en gryde og tilsæt lidt olie og salt i vandet. Inden det begynder at koge, tænder du ovnen på 180 grader til at riste pinjekerner og salvien.
  2. Pensel salvien med lidt olie og salt, og giv den cirka 8-10 minutter i ovnen.
  3. Derefter tager du farsen ud af pakken og hakker frisk basilikum fint. Bland den finthakkede basilikum i farsen i en skål, mix det sammen med hænderne og form farsen til små boller.
  4. Sæt nu en pande på middelvarme og tilsæt lidt olie. Vent med at lægge bollerne på, før panden er helt varm. Steg bollerne i cirka 4-5 min på hver side. Du kan stege hvidløgene på samme pande som bollerne.
Tomatsauce
  1. Tag nu en gryde til tomatsaucen, svits løg og svampe i lidt olie i cirka 5 minutter og tilsæt så hakkede tomater og resten af ingredienserne til tomatsaucen.
  2. Lad det koge i 5-7 minutters tid. Imens koger du pastaen som anvist på pakken.
  3. Anret på en tallerken med pinjekerner, salvie og grillet hvidløg på toppen.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Server eventuelt retten med et rigtig godt brød til, for eksempel det italienske focaccia eller et ciabattabrød.

Du kan også se nogle af vores andre populære opskrifter på vegetarmad, som kan nydes af alle:

  • Dild-deller med frisk kartoffelsalat
  • Rødbedefalafel med frisk mynte
  • Grøntsagsspyd med persilleolie
  • Hjemmelavet vegetar-sushi med teriaky tofu

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af selleri i fad med bønner, spinat og krydret tomatsauce.
    Selleri i fad med bønner, spinat og krydret tomatsauce
  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required